sağol bebeeem
sezon sonu indirimi olunca böle oldu şükür:)
sıcakta kot giyemiyom diye etek elbiseye sardım sempatiksalakcinni
Eşarba bittim.. nerden, kaça? kaydirigubbakcemile3
güle güle kullanınnn...
çok teşekkür ederim öğretmenim Şeniznikoncum ne çok şey almışsın maşallah
hepsi çok güzel güle güle kullan,
en çok ta eşarbını beğendim çok hoşmuş
estağfirullah tospam :roflol::roflol:nikonum tükkanı mı boşalttın ?
badilerin tam altına yazmışın nikoncan diyene
ana dedim nerde satılıyoda bulmuş nickiyle badiyi aklinialirimsmile sanırsam deliriyom
güle güle kullan balım
sağol canım a.s.nikoncan güle güle kullan ben de 2 mini elbisemi çocuk reyonundan aldım l.c.waikikiden ama ben minyon filan değilim 63 kiloyum yinede 16 yaş grubu uygun oluyor
çokmasumum ne kadar tatlı yazmışsın, çok teşekkür ederim Şeniznikoncan ne çok şey almışssın kocanı iflas ettirecen hepsi çok güzel puantiyeli pijamalrını ve uğur böcekli tişörtünle kız resimli olan tişörtleri çok beğendim güzel günlerde giyin canım
teşekkür ederim canım a.s. ayıp ettin hemen göndereyim sositososito onu bulduğumda bi çantama attım ki sorma sempatiksalakcinnivalla nikoncan ne güzel şeylerin var . hepside çokk hoş. iyi günlerde kullan inş. bu arada başörtüne göz koydum. yollarmısınnnnn.
çok teşekkür ederim prenses pathemim a.s.nıkoncan harıka aldıkların gule gule kullan cnm ıı gunlerde
tembelımtosbam sıhay etek cok guzel ,cok begendım etek ıstedıgım ıcın galıba
sende gule gule kullan cıcılerını ıı gunlerde,fıyatlarıda uygun
erbil süelden aldım ..
patronum o alışveriş yapan gacılı tshirtleri görünce hemen aklıma bizim topik geldi :roflol: yaşasın alışveriş kardeşliği süprizzzzztospikim,pamuk helvam,güle güle kullan..zaten bizim topikte yorum yaptım biliyosun..hepsi çok hoşopuyorumnanaktan
nikoooodelikafadulden delikafadulden
o tişörtlerden bende istiyorum..çok fena kıskandım..öldüm bittim la:asigim:hele tiplerine hasta oldum:)smiley gibi hihih:lepi:
tirençkotların renginekaydirigubbakcemile2eşarbın deseni,renk uyumunaboshayallersmilebeyaz papuçlara(siyahta çok güzel ama beyazı daha çok beğendim)
sonra picamalaraaadelikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl zevkli,nasıl cici..içinde hayal ediyorumda senidelikafadulden:asigim:kankaların gülü,herşeyini güle güle kullanŞeniz
bide nası özenip katlamış onları:smiley-cool:ölürüm titizine titizine amaaan:dance: :teytey:
şu taç nasıl bişi kanka tasavvur edemiyorum fisfisfis başına mı takıyorsun nerene takıyorsun :icecream:bende 2 gün öncefisfisfis3 mü yoksafisfisfisneyse işte..ekliyorum..adığım ciciler:lepi: sempatiksalakcinni :smiley-cool:
bu taçlara tanrıça tacı'da diyebilirsinizzemuszemussempatiksalakcinni
seni yorduğum için özür dilerim kelibek hele şükür başladın :mymeka:uffff nerden baslasam bılmıyorum
nikon garısı bankamı soydun heeealsanaalsanasmile
hangını desem ki
şu smiley olan tşort tam cuk diye oturmuş sana ( sana özel mi üretim var acep)kaydirigubbakcemile3
pijamalarına bayıldım yerimseniben
ayakkabılar cücellllolumunekankayizsmile
kaplarında ılkın rengı guzel bu sene o renk pek modaaa:lepi:
hepsı eygunlerde gıy bıstık
bız garılar ne cok sevıyos alısverısı mutlumm oluyossshihoyyythihoyyyt
o bebesiyle addaya giden kız bir gün bana da uğrasın Ayburum sositosositotembel tospam
elbisene bayıldım:lepi:
eteğin çok şugar duruyo
ama en çokta la senzana bayıldıydım:jeyyar:
nikooommmm smilli tişörtüne
bebesiyle addalara giden tişörtüne
polo yakalı olana
çapa armalı tişörtüne
puantiyeli badi ve pijamalarına
akkabılarına kolyeciklerine bayıldım:lepi:
trençkotların modelleri çok cücel
ikinciyi gözüme kestirdim:jeyyar:
eşarbın harika görünüyo
coeslaw turumuzda ilk trençini ve eşarbını tak :jeyyar:
tanrıçam akkabıların çok afilli :lepi:
papatya taçına bayıldım
sağol balım çek koy bekliyokk bizdetembel tospam
elbisene bayıldım:lepi:
eteğin çok şugar duruyo
ama en çokta la senzana bayıldıydım:jeyyar:
nikooommmm smilli tişörtüne
bebesiyle addalara giden tişörtüne
polo yakalı olana
çapa armalı tişörtüne
puantiyeli badi ve pijamalarına
akkabılarına kolyeciklerine bayıldım:lepi:
trençkotların modelleri çok cücel
ikinciyi gözüme kestirdim:jeyyar:
eşarbın harika görünüyo
coeslaw turumuzda ilk trençini ve eşarbını tak :jeyyar:
tanrıçam akkabıların çok afilli :lepi:
papatya taçına bayıldım
muhakkak koyarım canım :)tembel çok hoş kıyafetler
güle güle kullan canım
özellikle ilk fotodaki elbisene bayıldım
bugün ne giydindede görmek nasip olur inşallah :))
tospikim,pamuk helvam,güle güle kullan..zaten bizim topikte yorum yaptım biliyosun..hepsi çok hoşopuyorumnanaktan
nikoooodelikafadulden delikafadulden
o tişörtlerden bende istiyorum..çok fena kıskandım..öldüm bittim la:asigim:hele tiplerine hasta oldum:)smiley gibi hihih:lepi:
tirençkotların renginekaydirigubbakcemile2eşarbın deseni,renk uyumunaboshayallersmilebeyaz papuçlara(siyahta çok güzel ama beyazı daha çok beğendim)
sonra picamalaraaadelikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl zevkli,nasıl cici..içinde hayal ediyorumda senidelikafadulden:asigim:kankaların gülü,herşeyini güle güle kullanŞeniz
bide nası özenip katlamış onları:smiley-cool:ölürüm titizine titizine amaaan:dance: :teytey:
bende 2 gün öncefisfisfis3 mü yoksafisfisfisneyse işte..ekliyorum..adığım ciciler:lepi: sempatiksalakcinni :smiley-cool:
bu taçlara tanrıça tacı'da diyebilirsinizzemuszemussempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?