çok teşekkür ederim minim Şeniznikommmm , tanrıçamm ve düşcüümmm güzel günlerde giyinin güzelleriiimmm opuyorumnanaktan
bol pant. arayışım son buldu gap'tan aldım bu pantalonumu,
bu tişörtlerimide pant. alana 40 tl hediye çeki vardı onunla aldım
ayakkabım derimod'dan 75 tl aklinialirimsmile nikom aklinialirimsmile
beğenmene sevindim seyhancım :kedi:güle güle giyin cicişleri bende durma alıyorum.
Nikoncan pardüsenin yakası şahane ya
güle güle giy attaque, rengi felan güzelmiş ayakkabının a.s.çok beğenerek aldım bunlarıı bayanssulusmile
kelebeğem,topukluya alışık olduğum için,bunlar bana tüy gibi geliyolartanrıcam bende bu sene dolgu topuk ılkkez aldım
gıyebılırmıyım dıye tereddutle aldım cok memnun kaldım
cok rahat ıyı gunlerde kullan ŞenizŞeniz
ayburum:dance:şımardım sanki:dance:tanrıçam fırfırlı gömleğin aneyin bilekliği
gömlek tuniklerine
yemenili bandanalılarına bayıldım:lepi:[/B]
tanrıçam akkabıların çok afilli :lepi:
papatya taçına bayıldım
hüsamım olmadan şurdan şuraya adım atmam:enbuyukkk: -tatlicadiarzu-..küçük müçük ama,her ..*oktan çıkıyo namıssız:smiley-cool:patronum o alışveriş yapan gacılı tshirtleri görünce hemen aklıma bizim topik geldi :roflol: yaşasın alışveriş kardeşliği süprizzzzz
tipler uymuyor ama tanrıçaynan niko alışvirişe çıkıyooo diyorum ben ona :roflol::roflol:
en çok hangi dişörtümü kıskandın ölümü gör söle kanka aklinialirimsmile
çok teşekkür ederim patronum beğenmene çok sevindim Şeniz sen gelene kadar turşusu kurulacaktı resimlerin :CüvCüv:
şu taç nasıl bişi kanka tasavvur edemiyorum fisfisfis başına mı takıyorsun nerene takıyorsun :icecream:
beyaz elbiseyle nasıl olur acaba :asigim: kısaca resimli anlatım istiyorum:çok üzgünüm: :roflol::roflol:
küçük hüsamım da çıkmış resmin kıyısından köşesinden, hüsamım olmadan asla :a015:
tospikim,pamuk helvamŞenizrahatlar papuçlarımhihoyyyttacım iltifatını duyunca havaya girdi ablası:smiley-cool:tacım ve ben sana teşekkür ediyoruz:smiley-cool: Şenizbalım yirim seni yirrrrrrrrrrrrr
güle güle kullan patilerini
çok güzeller rahatlar mı peki ?
tacına ayrıcana bayıldım sölim
ayburum:asigim:yeşil bluzune bayıldım biliyosun:lepi:hatta hasta oldum..herbişeyini güle güle kullan yanağını ısırdığımolumunekankayizsmileyeni cicilerimi yüklemek bgne kısmetmiş
etek pantolon fatihten
çanta mangodan
yeşil blüzde boynerdenyerimseniben
uyy pirensesim:dance:çok saol bitanem:kedi:delikafaduldentanrıcaaaaaaaaaaa
ayakkbın harıka tam benlık bı model
hele tac fevkaladenın fevkındeolumunekankayizsmilegule gule kullan canm
eee düşüm,neye niyet,neye kısmet:smiley-cool:Tanrıçammm ayakkabına bittimmm aynısın ben bi yerde gördüm ama nerde şu an hatırlayamadım hatta bi ara almayı düşündüm ama sonradan vazgeçip başka bi ayakkabı aldım ve daha hiç giymedim bile :)
:asigim: :asigim: :asigim:
kanka teşekkür ederimdefisfisfissen yinemi rahat durmadın ya :roflol:nikommmm , tanrıçamm ve düşcüümmm güzel günlerde giyinin güzelleriiimmm opuyorumnanaktan
bol pant. arayışım son buldu gap'tan aldım bu pantalonumu,
bu tişörtlerimide pant. alana 40 tl hediye çeki vardı onunla aldım
ayakkabım derimod'dan 75 tl aklinialirimsmile nikom aklinialirimsmile
çok beğenerek aldım bunlarıı bayanssulusmile
kanka teşekkür ederimdefisfisfissen yinemi rahat durmadın ya :roflol:
kaşla göz arası gidip neler almışlülülülülülü gap diyosun yanö
papuçları zaten topikte görüp bayıldım,ama tekrar bi hoş geldi gözüme:)ilk defa görüyorum gibi:)
herbişeyini iyi günlerde kullan canını sevdiğimolumunekankayizsmile
aldıkların çok güzel lahanam opuyorumnanaktan özellikle gömleğine bayıldım tam senlik olumunekankayizsmile güle güle kullan canım Şenizhep unutuyorum aldıklarımı eklemeyi....
dün bir kaç bişiy aldım hemen ekleyeyim:)
bakırköyden bir mağazadan indirimde 10 tl
akerde indirim vardı kaçırmayayım dedim .sonbaharlık kap 98 tl
bu da yine bakırköyden 10 tl
:lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
patronum hüsamın da şimdi editör hüsamı mı oldu yani aklinialirimsmile yine bir delikten çıktı pime hüsam iştehüsamım olmadan şurdan şuraya adım atmam:enbuyukkk: -tatlicadiarzu-..küçük müçük ama,her ..*oktan çıkıyo namıssız:smiley-cool:
sana resimli anlatım yapmam için,cabbarın yanıma gelmesi lazım,bende beyaz elbisemi giyip,makyajımı yapıp,tanrıça tacımı-tatlicadiarzu-takıp,sana resim çekiyim dimi nikomvereliniortak
şayet sokaklarda denyocanlar gibi bunu kafama takıp gezemem
ayrıca mapısa girdiğim gün,topiğime koydum aldıklarımı,tişört kardeşliğimizi burayada taşıcam dur sen:jeyyar:..
aldıkların çok güzel lahanam opuyorumnanaktan özellikle gömleğine bayıldım tam senlik olumunekankayizsmile güle güle kullan canım Şeniz
ne diyo annem aklinialirimsmile alma şunları ben sana dikerim mi diyor yoksa kaydirigubbakcemile3
benim annem de elimde poşet görsün hemen antenleri çıkartır ben tam ağzımı açarım, he evet çok ucuza almışsındır sen hiç bahalı bişi alır mısın, der :roflol::roflol:
gel pendik pazarına sana da alalım o bluzdan şirinem zemuszemus yorulunca da başıyazmalıya gider bi çay içeriz :roflol: ama o da ne bi gideriz ki bize kısırla börek de yapmış cokacimcoook :roflolbluza feda olsun ama di mi :asigim: kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim şirinem beğenmene çok sevindim Şeniz
delikafadulden
bigün ayarlıyalım,gelirim inan...
ee okadar yapmış cancaazım, yeriz sırnaşık şey
lahanam kardeşceğizim güle güle giy aldıklarını..
kap üstünde daha da güzeldi Şeniz
kap ne ? :1ninca:
canım pardüse kadar uzun değil ceket kadar kısa değil ara boy şeylere deniyor...
tunik yanisempatiksalakcinni
Hay allahım herşeye yeni moda bi isim bulunuyo:roflol:
karalahana cicilerin çok güzel
gömleğin ve yeleğini çok beğendim
kap ta çok hoş görünüyo
desene banada fatih yolu göründü
pamukum sağolasın:)karalhana cıcılerın cok guzel kapında :)
gule gule gıy sekerım
canım pardüse kadar uzun değil ceket kadar kısa değil ara boy şeylere deniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?