Pembe Dolap

aldiklarini gülle gülle kullan Sedefcim. Özelikle pembe elbisene bayildim cok seker...boshayallersmile

bunlarda çok cici kaydirigubbakcemile5

pamuk prensses tşk ederim caanım,hanturks sedef çok güzeller hepsi de sedefcim hırkalarına bittim nerden aldın acaba NG sini okuyabildim mangomu acep :uhm:
teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim opuyorumnanaktan
ececikk canım inanmıcaksın ama burdaki ulus pazarından 5 tl ye aldım o hırkaları boshayallersmile ben de çok beğenerek aldım; hatta 3 renk almıştım da arkadaşım çok beğendi ona hediye ettim

sedefcım hepsı harıka gule gule gıy ıns canm
inşallah canım,pudra rengi elbisemi giyemedim,havalar çok soğudu,yaza kısmetse bayanssulusmile
başıyazmalıkız
ececik çok teşekkürler
sedefonur hepsi çok güzel güle güle giy hırkaları özellikle çok beğendim

sağol canım opuyorumnanaktan

127th.jpg

triko kazağım,ve pembiş yarasa kol bluzumkaydirigubbakcemile2
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2414608_goruntu6038.jpg.html]

bende yeni çanta aldım kızlarr
bundan

kızlarrr rahat edeceğimi düşündüğüm ve dün aldığım botlarım:)

ben de doğum günü hediyelerimi ve son aldığım küpeleri paylaşmak istedim kızlar
saat eşimin ayakkabı annemle babamın hediyesi

saatd.jpg

ayakkab.jpg

dsc00256zl.jpg

kızlar yeni cicilerim bayanssulusmile

Güle güle kullanın kızlar çok güzel hepsi
Tanrıça trikon ve yarasa kollu çok şık görünüyor bayıldım zaten yarasa kola deli oluyorumakannehir

neyse ekledım daha eklıceklerım var ama yoruldum :)
ayakkabımın rengı tam cıkmamıs aslında,telden cekım yaptım foto makınamın sarjı bıttı,
unutmassam ole cekıp yıne eklerım

hanturks

sedefonur

PamukPrensesPathem

iyi günlerde kullanın cicilerinizi kızlar opuyorumnanaktan

Tanrıca

GeCe_KuSu

BaSiYaZMaLiKiZ

Deryacık

teşekkürederim kızlarr a.s.a.s.

deryacık ve BM çok teşekkür ederim kızlar
BM seninde çantan çok şıkmış şimdi alıntıda gördüm güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

tanrıça bluz ve kazak çok hoş pembiş pembiş bayılırım pembeye opuyorumnanaktan

pamuk prensespathem küpe ve kolye delisi olarak bayıldım bütün cicilerine özellikle sarı anahtarlı küpeye ve mavi kolyelere bayanssulusmile

Kızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...

PamukPrensesPathem,
kolyelerin çok güzelmiş,güle güle kullan ,en sondakini özellikle çok beğendim,sade ufak şeyleri severim,nerden aldığını öğrenebilir miyim?

sedefcimmm iannamıyorum yaa çok güzeller inanki hemde 5 tldelikafadulden bizim burda öyle pazarlar yoksenağlamapamuk prenses takıların çok güzelmiş ama ayakkabılar daha güzelll güle güle kullan caanımopuyorumnanaktan

pamuk prenses pathem ilk iki kolyene bayıldım boshayallersmile burda hiç öyle kolye görmedim :sinifsinif:
ayakkabıların da şahane,bayılıyorum topuklu ayakkabıya ama şimdi çok fazla giyme fırsatım olmuyor, staja başlayınca inşallah kaydirigubbakcemile4
güle güle giyin,güle güle tak takıştır prenses opuyorumnanaktan

Back
X