PamukPrensesPathem
iyi günlerde kullanın cicilerinizi kızlar opuyorumnanaktan
tesekkur ederım cnmmmmboshayallersmile
pamuk prensespathem küpe ve kolye delisi olarak bayıldım bütün cicilerine özellikle sarı anahtarlı küpeye ve mavi kolyelere bayanssulusmile
saol canm opuyorumnanaktan
Kızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...
saol ıns canm:hulya:
pamuk prenses takılarını çok beğendim
tesekkur ederım cnm benmzemuszemus
Cok güzel hesi özellikle takılara bayıldım güle güle kullanın.
opuyorumnanaktan
PamukPrensesPathem,
kolyelerin çok güzelmiş,güle güle kullan ,en sondakini özellikle çok beğendim,sade ufak şeyleri severim,nerden aldığını öğrenebilir miyim?
izmitten aldım canm
apamuk prenses takıların çok güzelmiş ama ayakkabılar daha güzelll güle güle kullan caanımopuyorumnanaktan
ıns canm saolasınopuyorumnanaktan
pamuk prenses pathem ilk iki kolyene bayıldım boshayallersmile burda hiç öyle kolye görmedim :sinifsinif:
ayakkabıların da şahane,bayılıyorum topuklu ayakkabıya ama şimdi çok fazla giyme fırsatım olmuyor, staja başlayınca inşallah
güle güle giyin,güle güle tak takıştır prenses opuyorumnanaktan
mavı ve pembe kolyeler gercekten cok guzel duruyo gomlekle, ucuk pembe gomlek koyu pembe kazak aldım ona uygunda pembe kolyeyı aldım ..cok yakıstı gomlekle..son ıkı tane kalmıstı mavıyıde aldım daynamadımboshayallersmile
topukluyuda cok severım bende,belım hasta maa daynamaıorum cok havalı oluyo yurumesı

çok begendimm cnmmmopuyorumnanaktan
ugur böcüğüm tesekkur ederım olumunekankayizsmileŞeniz