Pembe Dolap

PamukPrensesPathem

iyi günlerde kullanın cicilerinizi kızlar opuyorumnanaktan

tesekkur ederım cnmmmmboshayallersmile

pamuk prensespathem küpe ve kolye delisi olarak bayıldım bütün cicilerine özellikle sarı anahtarlı küpeye ve mavi kolyelere bayanssulusmile

saol canm opuyorumnanaktan

Kızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...

saol ıns canm:hulya:
pamuk prenses takılarını çok beğendim

tesekkur ederım cnm benmzemuszemus
Cok güzel hesi özellikle takılara bayıldım güle güle kullanın.

opuyorumnanaktan

PamukPrensesPathem,
kolyelerin çok güzelmiş,güle güle kullan ,en sondakini özellikle çok beğendim,sade ufak şeyleri severim,nerden aldığını öğrenebilir miyim?

izmitten aldım canm
apamuk prenses takıların çok güzelmiş ama ayakkabılar daha güzelll güle güle kullan caanımopuyorumnanaktan

ıns canm saolasınopuyorumnanaktan
pamuk prenses pathem ilk iki kolyene bayıldım boshayallersmile burda hiç öyle kolye görmedim :sinifsinif:
ayakkabıların da şahane,bayılıyorum topuklu ayakkabıya ama şimdi çok fazla giyme fırsatım olmuyor, staja başlayınca inşallah kaydirigubbakcemile4
güle güle giyin,güle güle tak takıştır prenses opuyorumnanaktan

mavı ve pembe kolyeler gercekten cok guzel duruyo gomlekle, ucuk pembe gomlek koyu pembe kazak aldım ona uygunda pembe kolyeyı aldım ..cok yakıstı gomlekle..son ıkı tane kalmıstı mavıyıde aldım daynamadımboshayallersmile
topukluyuda cok severım bende,belım hasta maa daynamaıorum cok havalı oluyo yurumesı:1::1:saol canm tesekkur edıorum

çok begendimm cnmmmopuyorumnanaktan

ugur böcüğüm tesekkur ederım olumunekankayizsmileŞeniz

128qw.jpg

129v.jpg

130kg.jpg

132ag.jpg

pembe mavi kolyen çok hoş canım çok beğendim nerden aldın söylermisin lütfen:kedi:

PamukPrensesPathem aldiklarini gülle gülle tak takistir bayanssulusmile

bunlarda benim gecen hafta aldiklarim...

mangodan

bluzum zara´dan bedenimde kalmamisti iki beden büyügünü almak zorunda kaldim :hulya:

tunigim satenden

elbisem zara´dan

hirkam zara´dan. Zara´nin hirkalarina bayiliyorum

kalem etegimin modeli belli olmamis malesef

pantolumda zara´dan ama biraz bol oldugu icin terziye verdim

birde resmini cekmedigim 2 tane tayt almistim...

pamuk prensen taki seviyorsun anlasilan birsürü almisin canim iyi günlerde kullan hepsinizde zemuszemus
sedefonur sende birsürü seyler almisin canim resim eklemiyorsun artik bugun ne giydine üzerindede görmek isterim..

biem hayirli olsun cantan canim

bunlar da benim seneye bahar ve yaza giyinmek icin stokladigim ayakkabilarim :1:

hanturks canim her ikisinide daha öncede begenmistim burdada deyinmeden gecemiyecegim hele ayakkabilarin cok cok güzeller

bayıldım hepsineeee
iyi günlerde kullanın kızlarrr...

pembe mavi kolyen çok hoş canım çok beğendim nerden aldın söylermisin lütfen:kedi:

tesekkur ederım ,canm ızmıtten aldım,takıcılar carsısından

saol canm sende gule kullan hepsı cok guzel

pamuk prensen taki seviyorsun anlasilan birsürü almisin canim iyi günlerde kullan hepsinizde zemuszemus
]

evet cok sevıorum kaydirigubbakcemile2tesekkur ederım
sende ıyı gunlerde kullan ayakkabılarını ıns

Güle güle kullanın kızlar çok güzel hepsi
Tanrıça trikon ve yarasa kollu çok şık görünüyor bayıldım zaten yarasa kola deli oluyorumakannehir
deryacım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kolyeler çoook tatlı:1hug:
bayıldımhihoyyyt hihoyyyt ayakabılar çok şık..kokoş seni:jeyyar:
çok güzel şeyler almışsın canım,güle güle kullanolumunekankayizsmile

tanrıça bluz ve kazak çok hoş pembiş pembiş bayılırım pembeye opuyorumnanaktan
hanturksum teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
Kızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...
bizde teşekkürlerimizi sunuyoruz anuşka ablacımopuyorumnanaktan

bluzum zara´dan bedenimde kalmamisti iki beden büyügünü almak zorunda kaldim :hulya:

tunigim satenden

elbisem zara´dan

...
şu 4 lüye bayıldım:asigim:
hele son 2ye:asigim:hatta 3.üye:asigim:
renkte modelde şahane:sm_cool:
güle güle kullan pamuk helvaŞeniz

bunlar da benim seneye bahar ve yaza giyinmek icin stokladigim ayakkabilarim :1:

selayım bayıldımmm:asigim: :asigim:
heleki renge bittim:asigim:çok seviyorum bu tonlarıhihoyyyt hihoyyyt
modelde çok havalı:jeyyar:
güle güle kullan yavrimuhihoyyyt

aaaayyyyyyy son sayfalardaki her bir şeye bayıldım ayrım yapamıyorum hihoyyyt

güle güle kullanın canlarrr
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

yaaa takıların harika geçen ay bende aldım bir kucak desem yeridirakannehirkaydirigubbakcemile3
Betüşe söz verdim buraya eklerim diye ama saplık sorunlarından fırsat olmadı iişte zaten kocikin onları düzenlemesi lazım önce oda benimle uğraşmakdan fırsat bulamıyor ee kendi işi gücü ama bu aralar kesin eklicemeyvahedigeldismile hep böyle söylüyorum dimi:kedi:
Bugün tekirdağdan şahane şeyler aldım onlarıda eklerimboshayallersmile

Ama topuklu ayakkabıların çok kötü hiç beğenmedim:gitme:Kıskanç smilesi olsa keşke
ben temmuzda aldım 2 tane bayıla bayıla topuklu 3 kez giydim Dr. şimdi yasakladı:gitme:
Yani aslında bayıldım amaaaaa kendimi kandırıyorum benboshayallersmile

bunlarda benim gecen hafta aldiklarim...

mangodan

tunigim satenden

elbisem zara´dan

hirkam zara´dan. Zara´nin hirkalarina bayiliyorum

kalem etegimin modeli belli olmamis malesef

pantolumda zara´dan ama biraz bol oldugu icin terziye verdim

birde resmini cekmedigim 2 tane tayt almistim...

sedefonur sende birsürü seyler almisin canim resim eklemiyorsun artik bugun ne giydine üzerindede görmek isterim..

biem hayirli olsun cantan canim

hanturks canim her ikisinide daha öncede begenmistim burdada deyinmeden gecemiyecegim hele ayakkabilarin cok cok güzeller

kızlar sizde güle güle kullanın çok güzel şeyle maşallah

Pamuk prenses canim ben ayakkabilarini yeni gördüm taba olan ayakkabilar nerden aldin belki burdada vardir tanidik bir yermi ??

begenmenize sevindim arkadaslar yazi iple cekecegim giymek icin

Nayırrrrrr nolomazzzzzzz
Selayyy bende istiyorum o ayakkabılardannnn
şahanelerr yaaa

deryam bir an önce ekle dağ gibi birikicekler ekliyemiycen sonra :)

kaydirigubbakcemile3ayy eminim çok güzel duruyorlaaaarrrr
güzel durmayi gectim canim yürümek icin yaza kadar evde egzersiz yapacagim :1: coktandir bu sekilde topuklu giymedim
Nayırrrrrr nolomazzzzzzz
Selayyy bende istiyorum o ayakkabılardannnn
şahanelerr yaaa

deryam bir an önce ekle dağ gibi birikicekler ekliyemiycen sonra :)

mor asigi seni bayanssulusmile

selayhus seni o ayakabıların içinde hayal ediyorumboshayallersmile
çok yakıştı mesela bak:smiley-cool:arkanı dön bakıyım:asigim:budur:lepi:

deryacık geçmiş olsun canım hayırdırbilmiyorumkismile
en kısa zamanda senin aldıklarınıda görmek isterizhihoyyyt

yaaa takıların harika geçen ay bende aldım bir kucak desem yeridirakannehirkaydirigubbakcemile3
Betüşe söz verdim buraya eklerim diye ama saplık sorunlarından fırsat olmadı iişte zaten kocikin onları düzenlemesi lazım önce oda benimle uğraşmakdan fırsat bulamıyor ee kendi işi gücü ama bu aralar kesin eklicemeyvahedigeldismile hep böyle söylüyorum dimi:kedi:
Bugün tekirdağdan şahane şeyler aldım onlarıda eklerimboshayallersmile

Ama topuklu ayakkabıların çok kötü hiç beğenmedim:gitme:Kıskanç smilesi olsa keşke
ben temmuzda aldım 2 tane bayıla bayıla topuklu 3 kez giydim Dr. şimdi yasakladı:gitme:
Yani aslında bayıldım amaaaaa kendimi kandırıyorum benboshayallersmile

sende ekle bıran once cok meraklandım sımdı,bayılıyorum burda cıcılere bakmayabayanssulusmile
ya topuklu ayakkabıya bayılıyorummmm,sporda severım babaette ama topuklu bı baska oluyo vallahıaklinialirimsmile
ne rahatsızlıgın var,bende aslında bukadar topuklu gymemelıyım bel fıtıgım var ama dayanamıyorum,bekarken gıyıyım aklinialirimsmile

Back
X