barbitom sen de güle güle kullan kuşumm
iyi kapmışsın mangoları maşallah
kontess bunlar neegüle güle kullan hepsini hepsi çok güzell ama ben pançonu eldiveni birde takını beğendim güle güle kullan:81:barbitom çantan çok güzel güle güle takın arkadaşına aldığın cüzdan da çok hoşuma gitti
barbitom cüzdanlari sevdim
cakma guccininde su seridini sevmedim ama tipini büyüklügünü sevdim .. ayrica benim icin ekledin icinde ayrica ayrica tesekkür ederim..
Sizin bana aldiklarinizi eklemek icin ayri bir topikmi acsam ne yapsammesela ISTANBUL HATIRASI adi altinda
foreversmile ayakkabıları ve en sondaki bluzü çok beğendim güle güle kullan hepsini
pentici kontesim çorapların hepsi çok güzelmiş bugün aldıkların da öyle güle güle kullan canım hırkayı ve eldivenleri ayrıca çok beğendim
barbim çanta çok güzel kumaş mı süet mi
baharcım çok tenk yukontess bunlar neegüle güle kullan hepsini hepsi çok güzell ama ben pançonu eldiveni birde takını beğendim güle güle kullan:81:barbitom çantan çok güzel güle güle takın arkadaşına aldığın cüzdan da çok hoşuma gitti
kız guccinin o şeridi olmasa gucci olurmuydu o .. fucci olurdu succi olurdu ama gucci olmazdı hehehe :86::86: bende sana teşekkür ediyorum bana teşekkür ettiğin için aşkım :80:
kumaş handem
baharcım çok tenk yu
ahahahahhahahahkoptummmmmmmmmmm
mucci de olsun mu barbitom nnnoooollleeerrrrrrrrrröbüomş gbi çok da gider bence
mucci muccii mucciii
Valla gucci mucci tucci... o seridi iyi akil etmemisler iste söyle kendilerine
Iki kiyafet eklediniz ortaligi geyige cevirdiniz dagilin topiginize bakiiim
saoll tutişkomummmmbarbim çantanı çok beğendim tatlım güle güle iyi günlerde kullan bebeğim...
bu arada selayım o guccinin amblemi maalesef o şerit
barbim çantanı çok beğendim tatlım güle güle iyi günlerde kullan bebeğim...
bu arada selayım o guccinin amblemi maalesef o şerit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?