Pembe Dolap

barbitom cüzdanlari sevdim
cakma guccininde su seridini sevmedim ama tipini büyüklügünü sevdim .. ayrica benim icin ekledin icinde ayrica ayrica tesekkür ederim..

Sizin bana aldiklarinizi eklemek icin ayri bir topikmi acsam ne yapsam mesela ISTANBUL HATIRASI adi altinda

foreversmile ayakkabıları ve en sondaki bluzü çok beğendim güle güle kullan hepsini
pentici kontesim çorapların hepsi çok güzelmiş bugün aldıkların da öyle güle güle kullan canım hırkayı ve eldivenleri ayrıca çok beğendim
barbim çanta çok güzel kumaş mı süet mi

kontess bunlar nee güle güle kullan hepsini hepsi çok güzell ama ben pançonu eldiveni birde takını beğendim güle güle kullan:81:barbitom çantan çok güzel güle güle takınarkadaşına aldığın cüzdan da çok hoşuma gitti

kız guccinin o şeridi olmasa gucci olurmuydu o .. fucci olurdu succi olurdu ama gucci olmazdı hehehe :86::86: bende sana teşekkür ediyorum bana teşekkür ettiğin için aşkım :80:

kumaş handem

baharcım çok tenk yu

ahahahahhahahah koptummmmmmmmmmm
mucci de olsun mu barbitom nnnoooollleeerrrrrrrrrr öbüomş gbi çok da gider bence
mucci muccii mucciii

Valla gucci mucci tucci... o seridi iyi akil etmemisler iste söyle kendilerine

Iki kiyafet eklediniz ortaligi geyige cevirdiniz dagilin topiginize bakiiim

Son düzenleme:
barbim çantanı çok beğendim tatlım güle güle iyi günlerde kullan bebeğim...

bu arada selayım o guccinin amblemi maalesef o şerit

ahahahahhahahah koptummmmmmmmmmm
mucci de olsun mu barbitom nnnoooollleeerrrrrrrrrr öbüomş gbi çok da gider bence
mucci muccii mucciii

eğer o şerit olmazsa muccide olabilir kontesim no problemaaa benim bitane çantam vardı çok eskiden l&v nin çakması ama heryerine b&c yapmışlardı .. o çantaı arkadaşım burcuya vermiştim adı ve soyadıda burcu cengizdir. harflerde b ve c ya , louis vuittondan etkilenip adını buis cittın koymuştuk

Valla gucci mucci tucci... o seridi iyi akil etmemisler iste söyle kendilerine

Iki kiyafet eklediniz ortaligi geyige cevirdiniz dagilin topiginize bakiiim

tamam söylerim yarın gucciye
tımam patronn

saoll tutişkomummmm

kontescim be barbim güle güle kullanın aldıklarınızı. hepsi çok güzel. o gucciden ben de istiyom çakmasına gurban

Askitom onun guccide bulundugunun farkndayim gerceginide gordum her ne kadar almamis olsamda .. Amma velakin genel anlamda o seridi sevmiyorum sevemiyorum

aldığınız şeyler çok güzel kızlar güle güle kullanın :82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…