hepside çok hoş çok güzel güle güle giy kontesciim pançona ve yeleğinede bayıldım eldivenlerinle çantanda uyum sağlıyo güzel ciciler almışsın kendineben yine bi sürü şeyle geldim
bugünkü cicislerimm...
çanta koton 33tl
kolye ole 15tl
eldivenler koton 23tl
aslında çok koyu bi lacivert olan pançonun rengini tam yansıtamadım19 tl
yelek/hırka çok sevimli geldiii,bayıldımmmo da 19 tl
çatlayan ojeler ve bi kaç nail art oje...
ve tabi ki biraz daha pentii:78:
bende selayhusum için ekliyorum bugün aldıklarımınormalde buraya eklemek pek adetim değildir
ilk başta çakma gucci çantam , 65 tl :82:
bu siyah çüzdanım ama kendisini pek iyi yansıtamadım fotodamangonun %50 indiriminden kaptım 22.90 tl
bu da yılbaşı çekilişi için iş arkadşaıma aldığım çüzdan mango %50den yine 16.90 tl
beyaz badimi çekemedim , makinenin şarjı bitti.
onuda mango %50den :86: 22.90 a aldım bildiğin kemik rengi boğazlı triko badi. ama trikosu bi harika
bu kadayyy :86:
saol kuşummwouaww ne zamandir ariyorum boyle takiliklar ama hic bulamadim
bunlar supermisss hele yuzuklukkk
saol ama Turkiye de olmadigim icin alamam ordan
ama annememe gosterdim aldiklarini ve aynilarini biyerde gormus gidip bakcam insallah kalmistir
tesekkür ederim canim ..selayım çantana ve 2. fotodaki bluzune bittimmm
iyi günlerde giyesin inş
evet canim bende onlari asiri begendim :) sagolselaycım aldıkları cok beğendim canım özellikle de 1 ve 3 ü güle güle kullan canım
Selayhus 1. ve 2. fotodakileri kaca aldin acaba? cok begendimama en cok oglunun o tombik ellerine bayildim :))
körle yatan sasi kalkarmis bir gece beraber kaldik yaa ondan olsa gerekselayım aldıklarının hepsine ba-yıl-dımmmyanlız bişi dikkatimi çekti sen sadelikten çıkıp hafif hafif kokoş şeylere eğilim yapıyormuşsun gibime geldi
hepsi benim tarzım olduğu için, çok beğendim
tontişimin ellerinide yirimm yirimmmm
güle güle kullan aşkitom
sagol zevkli arkadasim begenmene sevindimselayhusum aldıkların cok guzel askım ıyı gunlerde kullan bebegım
2 ve 3 cuye bayıldım cok guzeller cantanda cok guzelllllllllllllllllllllllllllllll
gittigi yere kadar :92::92: canim ...bende cok begenerek aldim tesekkür ederim hazir her yer indirimdeyken degerlendirmek gerek aslinda cizme ve kaban icin cikmistim ama megersem bunlarada ihtiyacim varmis :79::79:Selayhuscum aldiklarini cok cokkkk begendim; tam tarzim olan seyler almissin
Güle güle giy canim; Barbie`ye katiliyorum: kokosluga dogru gidiyorsun
Selayhus 1. ve 2. fotodakileri kaca aldin acaba? cok begendimama en cok oglunun o tombik ellerine bayildim :))
Bide Kontessin lacivert pancosu gözüme carpti, ben de istiyorum öyle bir sey ama uygun fiyata bulamiyorum