Pembe Dolap

Bugün çorap alışverişindeydim . Bununla birlikte vanilya rengi opak ve de bronz ten rengi aldım

Alışveriş ne güzel şeey ne güzel şey alışverişşş bunlarda benim yenileriim (

Kadıköyde Open Shop'tan 30 tl'ye aldığım siyah gri elbisem kadıköyün her yerinde var (

Optimum Mango Outlet'ten yine 30 tl'ye aldığım gri yırtık kotum

Avon'un son kataloğundan el kremi ve 3ü 1 arada nemlendirici tonik peeling ikisini 12 tl'ye almıştım

Ojede siyah her zaman favorimdir ama bu aralar flormarın neon renklerine taktım yeşil olan neon colors N007 - kırmızı plus quartz048 - lacivert plus quartz 099

Yine flormar SuperShine kırmızı rujum 505 numara 10 tl

Catherine Arley Pudram 6 numara 5.5 tl

Veee canım bitanem Köstebek'ten aldığım biricik Radyo çantam 60 tl

Eklentiler

• $Görüntü0215.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $Görüntü0216.webp
    30 KB · Görüntüleme: 59
  • $Görüntü0217.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $Görüntü0218.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Görüntü0219.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 59
bLoodless Güle güle kullan aldıklarını cnm . Elbisenin kahve tonlarında olanından geçenlerde bende aldım ama 20 tl 'ye aldım . Hayırlı olsun

Tam bir saat hastasıyım . Kontescim hayırlı olsun . Saatin farklı bir havası var. nerden aldığını öğrenebilirmiyim ?

trendyoldan aldım kuşum şimdi
20 tl hediye çekim vardı
saat de 70 li bi şeyden 34 e düşmüştü
bana 18 e geldi

Süpermiş Ben netten alışveriş yapamıyorum . Kredi kartım olmadığı için Fiyatı da oldukça uygunmuş .

Son düzenleme:
kızlar siyah bir deri ceket alıcam, şöyle tarz bişiy istiyorum
100tl ye kadar,

gördüğünüz beğendiğiniz var mıı :26::26:

bloodies , deren1907 güle güle kullanin kizlar aldiklarinizi...

kontesim saatin simdiden hayirli olsun canim..

kızlar siyah bir deri ceket alıcam, şöyle tarz bişiy istiyorum
100tl ye kadar,

gördüğünüz beğendiğiniz var mıı :26::26:

tatlım ben lcw de gördüm 70-80 arası çok beğendim ,siyahı da var tabası da..ben sanırım tabasını alacağım..sen de başka yerlerde de görüp beğendiğin varsa bana da haber verebilir misin,ben başka bir yerde rastlamadım da canım..

eger kisa ceket isterseniz kotonu onerebilirim cok guzel modelleri var ustelik renkleri de super ben pembe birtane begenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…