Pembe Dolap

tourmaline Cnm güle güle kullan . Badini çok beğendim . Rengi oldukça hoş . Nerden aldığını öğrenebilir miyim ?

Dün forumda gezinirken pembe dolaba rastladım.Paylaşımlarınızı çok beğendim:)Son aldıklarımı bende eklemek istedim.

Son düzenleme:
sağol canım mangodan aldım 8 tlye düşmüş son kalmıştı, kırmızısı,yeşili,kahverengisi de vardı..

8 mi ? :26: İnanmıyorum ya . Gitsem bulurmuyum acaba ? Nasıl da kaçırdım ya . Bırakmamışlardır kesin . Taksimdekine baksam mı bugün acaba ? Sen nerdekinden alldın cnm ?

Son düzenleme:
tuti kot yeleğini ne kadar alşdın acaba canım...

bm leopar kabana bayıldım.
güle giysin arakadaşın .harikaymış. o nekadar dı acaba...

8 mi ? :26: İnanmıyorum ya . Gitsem bulurmuyum acaba ? Nasıl da kaçırdım ya . Bırakmamışlardır kesin . Taksimdekine baksam mı bugün acaba ? Sen nerdekinden alldın cnm ?

canım ben profilodan aldım ama sonuncuyu ben aldım , ama kırmızı ve kahveleri duruyordu..taksimdekine de baktım dün göremedim orda..

canım ben profilodan aldım ama sonuncuyu ben aldım , ama kırmızı ve kahveleri duruyordu..taksimdekine de baktım dün göremedim orda..

sağol cnm :) Profiloya uğrarım , metrocity 'de mango var . Oraya da bakınayım . Şansıma artık . :26:
Bedenleri de var dimi cnm ? standart değil sanırım .

Son düzenleme:
sağol cnm :) Profiloya uğrarım , metrocity 'de mango var . Oraya da bakınayım . Şansıma artık . :26:
Bedenleri de var dimi cnm ? standart değil sanırım .

evet normalde bedenleri var ama bunlar hep tek kalmış sadece smalları kalmıştı, ben normalde m giyiyorum ama s aldım oldu canım..bir de üzerinde 14 küsür etiket vardı, kasada 8 istediler ,etiketleri değiştirmeyi unutmuşlar..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için . S olur bana da inşallah bulurum :) Ama senin aldığın renk muhteşem

bende kırmızı bir kaban aldım kızlar akşama eklicem 216 tl den 69.99a düşmüş

Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için . S olur bana da inşallah bulurum :) Ama senin aldığın renk muhteşem

sağol canım bugün onu giydim bir de pembişş allık,mor göz makyajı ,mor oje sürdüm şeker kıs kendi gibi dolaşmaktayım inşallah sen de bulursun..
ben bir de mor kaban aldım mangodan onun fotosunu çekemedim üzerine de onu giydim , tam bir mor menekşe oldum,tokam bile mor, adidastaki çocuk beni mosmor görünce dün, ayakkabıları mor vereyim abla sen seviyorsun dedi halbuki hayatımdaki ilk mor günümdü

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin . Anlattığına göre çok şeker olmuşsundur .Güle güle giy . Bulamasam da sen benim yerime hevesini al . Keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…