Pembe Dolap

çok şükür yaww ama tam modeli çıkmamış yaw bu aada montuna bayıldm bende istiom onlardan ama yeni aldım zatenn (

canım eklemeyi öğrendiğine göre ne giydik bölümüne de eklemeye çalışıyordun birara onları da eklee :lepi:
senden çok ben heyecanlandım sanırım :lepi:
sağol canım, ben düz kaşe mont istiyordum ama görünce bayıldım buna :asigim:

Kıslar güle güle giyin çok güseller.pilarcım o sondaki tunik özellikle çok hoşuma gitti.
Bu da dün resmini koycam dediğim bayramlık süet çismem.yorumlara açık.iyi - kötü :)

[/IMG]

benım bayramlıklarımda var:dilcikar: ama bıkactanesını koyabılcam foto makınasının sarjı bıttı

bu venüsten aldığım botum 180ytl ılk defa çok pahalı bısey aldım tabı bana gore pahalı :1closedeyes:

bunu normalde gymek için aldım 20 ytl dıjıtal jeans altına ekose corap aldım

Son düzenleme:
roseln cnm botun harıka görunuyo
benım ablamda suvet aldı ama çok su gecrdı hemde yeşıl kunduradan galıba su gecrme dıe bı özellığı var ama sende yağmurlu havada gymezsın ama bı harıka ı gunlerde kulan cnm ınş

çok güzelmiş böcüğüm. valla bende çok seviyorum bu tarz uzun şeyleri ama tayt giyemiom mağlum bölge biraz dolgun olduğu için yakışmiiiiii bana sen benim yerime giy bacım güle güle giy.a.s.

benımm bölgem daha tehlıkelı ınan esenler aman salla hoşuma gıdenı hemen alırım saol tatlım Şeniz

böcüğüm etek süper:lepi:
bunu giydiğin gün fotonu çekte bugün ne giydin çekte görelime koy okk bebişimm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tmm cnm benım herıfte bakcak tabı önce:1shok: gıyme desene dınlemem nasılsa uzakta kaydirigubbakcemile3 ama bugun koyarım ılerleyen saatlerde bakarsın :1closedeyes:

anaam bu bölümü yeni keşfetiyommm.. bundan sonra abonesiyim :)) böcük bayramlıkların süper cnm saol bu arada burayı tarif ettiğin için :))

anaam bu bölümü yeni keşfetiyommm.. bundan sonra abonesiyim :)) böcük bayramlıkların süper cnm saol bu arada burayı tarif ettiğin için :))

saol cnm.mozıllada lınk veremıyom napım anca yolu tarıf edıyorum sende amma çabuk buldun hakaydirigubbakcemile3

29ytl altına sıyah tayt aldım

bunu normalde gymek için aldım 20 ytl dıjıtal jeans altına ekose corap aldım

HEPSİDE cokkkkkkkkkkkk güzelmiş böcügüm güle güle giy inş begendim :dilcikar:

bence güzel ve sade sıyah olmadığıda ıyı olmuş altına ne gycen ayakkabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…