Pembe Dolap

cok guzel olur aman düşmeden olsunda :roflol:
nan bakıp bakıp takıp edıp edıp kaçanlar var haa ben goruyorum onları bılsınlerde benden demesı

yanı resımlere çakallarr:jeyyar:

Böcüğüm senin de aldıkların çok mükemmel.sen de gülü gülü giy kaydirigubbakcemile3 ben bu süet çismeyi bayramlarda ve ev gesmelerinde ev içinde giymek için aldım.biras kokoş takılmak için yane :1closedeyes:

ayyy böcüğüm Allah korusun en çok korktuğum şey zati kahve taşırken dökmek... :)) ben şimdiden yapıyım bi prova ya hazır bayram da, gelen misafirlere kahve ikram ediyim de mi

roselincim bu arada unuttum yaw gördüm çizmeni de çok güzelmiş cnm.. bayramda seyranda düğünde davette her yerde giyilir yağmur olmasın yeter ki. çok şık duruyo..

kızlar size haftaya sözde giyeceğim elbisemi koyuyorum.. yorumlarınızı bekliyorum nasıl güzel mi söz için uygun mu? sade olur di mi sözde böyle? yoksa daha mı ağır bişey giymeliyim?

İsauracım bence de güsel elbise.rengi falan da çok tatlı.ben sözde beyaz puanlı,siyah askılı bi elbise giymiştim.üstüne de siyah saten bolero.çok severek almıştım.o zaman puanlı moda olmuştu.senin elbisen de çok bugüne uygun ve güsel

saol balımŞeniz yok aklımdaydı dıyem dedım sende bılırsın genelde desenlı işlemelı cızmeler ayakkabılar daha cabuk su gecırır ama görunum harıka ben öle gıyemıyorum keşke gıyebılsem süreklı spor gıydım için tuhaf oluyorumkaydirigubbakcemile3
ısaura allah yardımcın olsun yerlerı sabunlu su ıle sılme anacımm sende altına çivi koy yap bışeylerkaydirigubbakcemile3

Damadın kahvesine tuz koymayı unutma isauracım.ben bilmiyodum soradan öğrendim.bilsem kesin yapardım :)))

Saol canimcim böcüküm bilmem mi iyi niyetini tatlum.isauracım maşallah sana elbisenin içinde kuğu gibi çıkmıssın valla.elbise de sende harika durmuş

hehe tuz olayını yapcam zaten bi daha böyle fırsat gelmez kullanalım de mi :)) hem tuz koycam hem de karabiber acıyı seviyo zaten midesini bulandırmıyım çok da :) kameraya da çekicem içerken suratının halini çocuklarımıza anı olsun ilerde

Kıslar öyle sadece bakmayın hadeee siz de bayramlıklarınızı koyun da hep beraber bakalım yaffssssss :))

kızlar size haftaya sözde giyeceğim elbisemi koyuyorum.. yorumlarınızı bekliyorum nasıl güzel mi söz için uygun mu? sade olur di mi sözde böyle? yoksa daha mı ağır bişey giymeliyim?

canımmm bende söz için bunun grisine baktım etek tarafı biraz bol geldi bana oyüzden almadım.. ben söz için siyah dizin biraz altında dapdar bir elbise aldım :))) bizim sözler aynı zamanda olacaktı dimi.. o gün resim koy sende ok öptümmm
Şeniz

edacım benim söz 1 gün ertelendicnm.. cuma günü olucak yani bayram bitince..seninki bayramın son günüydü di mi.. eğer öleyse sen tecrübeli olcan anlat bana he ne yaptın ne ettin :)) ertesi günü de tabii ki ben paylaşıcam hepinizle..kıs dapdar elbiseyle rahat etcen mi kahve taşırken :))

haha canım benimkide ertelendi :):))))))) cumarttesi akşamı benimki:==)) yani sen anlatacaksın banaa:)) kız dur bitanem bende elbisemin resmini koyiyim birde nusuf kagıtlık yaptırdım annem yaptı resmini koyuyorum hemennnn beklee çekiyim resimlerini

canım bu benim söz için elbisem resimde tuhaf çıkmş ama giyilince çok hoş siyah kalçadan tam oturuyor bacaklardanda dar
[/IMG]

Son düzenleme:

bunu normalde gymek için aldım 20 ytl dıjıtal jeans altına ekose corap aldım

Etek süper , tam benim tarzım vala çok şık duruyo üstte bide dökümlü gömlek yap ,belede püsküllü gibi kemer..Süper kombin..altına da yeni aldığın çizmelerinle ..
iyi günlerde giy cnm..:içelim:

edacım çok hoşmuş elbisennn.. anaaam valla mı kıs cumartesi miii önce ben kurban olcam yaneee :))) anlatırım gülüm ne dimek inşallah kötü anı olmaz...

tskler tmm bıde gömlek alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…