- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
roseln cnm botun harıka görunuyo
benım ablamda suvet aldı ama çok su gecrdı hemde yeşıl kunduradan galıba su gecrme dıe bı özellığı var ama sende yağmurlu havada gymezsın ama bı harıka ı gunlerde kulan cnm ınş
kızlar size haftaya sözde giyeceğim elbisemi koyuyorum.. yorumlarınızı bekliyorum nasıl güzel mi söz için uygun mu? sade olur di mi sözde böyle? yoksa daha mı ağır bişey giymeliyim?
Böcüğüm senin de aldıkların çok mükemmel.sen de gülü gülü giy kaydirigubbakcemile3 ben bu süet çismeyi bayramlarda ve ev gesmelerinde ev içinde giymek için aldım.biras kokoş takılmak için yane :1closedeyes:
kızlar size haftaya sözde giyeceğim elbisemi koyuyorum.. yorumlarınızı bekliyorum nasıl güzel mi söz için uygun mu? sade olur di mi sözde böyle? yoksa daha mı ağır bişey giymeliyim?
edacım benim söz 1 gün ertelendicnm.. cuma günü olucak yani bayram bitince..seninki bayramın son günüydü di mi.. eğer öleyse sen tecrübeli olcan anlat bana he ne yaptın ne ettin :)) ertesi günü de tabii ki ben paylaşıcam hepinizle..kıs dapdar elbiseyle rahat etcen mi kahve taşırken :))
bunu normalde gymek için aldım 20 ytl dıjıtal jeans altına ekose corap aldım
Etek süper , tam benim tarzım vala çok şık duruyo üstte bide dökümlü gömlek yap ,belede püsküllü gibi kemer..Süper kombin..altına da yeni aldığın çizmelerinle ..
iyi günlerde giy cnm..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?