Pembe Dolap

gnydn64
ohcanimadeysin
pamuk_helva
Miensera

kizlar yeni cicilerinizi gule gule kullanin...
buraya baktikca yine alisverisim geliyor ama olmaz ki yaa

epeydir uğrayamıyorum foruma. şu yarınki sınavım geçsin forumdam çıkmıcam...

buda benim yeni elbisemmm...

elbise güzel cnm ama çok kısa geldi bana ben giymediğim için oyüzden heralde

bn kısa giyiyorum ama bu bana da kısa geldi. bakalm manken çok uzun bide bnde daha uzun olcak diye düşünüyorum. gelince görcez.

bugün postayla geldi.. bu kiz kadar narin olmadigim icin bende biraz farkli durdu..
Eki Görüntüle 160260 Eki Görüntüle 160261
gülke güle giy cnm çok şriinnn
gnydn64
ohcanimadeysin
pamuk_helva
Miensera

kizlar yeni cicilerinizi gule gule kullanin...
buraya baktikca yine alisverisim geliyor ama olmaz ki yaa
saol cnm
yanlışlıkla elbiseyi eklemeden bastm. işte elbisemm

Eki Görüntüle 160528

güle güle giy çok güzel

kızlar hediye çekim vardı bunu aldım bende bugün.
siyah topuklu ayakkabıya ihtiyacım vardı.boyum biraz uzun olduğu için çok topuklu giyemiyorum aslında daha fazla topuklu ve daha şıklarıda vardı.ama bana tam bu topuk boyu uygun geliyor..

bende tam bu boy istiyorum nette beğendiklerimde var ama ayağıma uymazsa diye çekiniyorum 36 giyiyorum
iyi günlerde kullan nettenmi aldın

bende tam bu boy istiyorum nette beğendiklerimde var ama ayağıma uymazsa diye çekiniyorum 36 giyiyorum
iyi günlerde kullan nettenmi aldın

evet netten aldım limangodan harika ayakkabılar var valla bir çoğunda gözüm kaldı.bambi marka.benim ayağım 38.bambiden bot almıştım cuk diye oldu memnun kaldım.o yüzden çok rahat aldım bunu

Aynı dertten muzdaripiz cnm benim de boyum uzun topuklu giyemıyorum :) Güle güle kullan .

bitanem güle güle kullann:81:

bugün postayla geldi.. bu kiz kadar narin olmadigim icin bende biraz farkli durdu..
Eki Görüntüle 160260 Eki Görüntüle 160261

güle güle giy tatlım çok güzel

yanlışlıkla elbiseyi eklemeden bastm. işte elbisemm

Eki Görüntüle 160528

bayıldım gözüm kaldı vede daha önce de forumda kombinleyenler oldu bunu çok yakışmıştı ama onlar skinny yada taytla kombinlemişlerdi canım
bana göre de çok kısa elbise olarak

iyi günlerde giy tatlım

airlikfeer gözün kalmasın cnm. trendyolu takip et. mutlaka gelir aynından. alırsn snde. fiyatıda çok uygundu. biraz çabuk davranmalısın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…