bugün postayla geldi.. bu kiz kadar narin olmadigim icin bende biraz farkli durdu..
Eki Görüntüle 160260 Eki Görüntüle 160261
bugün postayla geldi.. bu kiz kadar narin olmadigim icin bende biraz farkli durdu..
elbise güzel cnm ama çok kısa geldi bana ben giymediğim için oyüzden heralde
gülke güle giy cnm çok şriinnnbugün postayla geldi.. bu kiz kadar narin olmadigim icin bende biraz farkli durdu..
saol cnmgnydn64
ohcanimadeysin
pamuk_helva
Miensera
kizlar yeni cicilerinizi gule gule kullanin...
buraya baktikca yine alisverisim geliyor ama olmaz ki yaa
bende tam bu boy istiyorum nette beğendiklerimde var ama ayağıma uymazsa diye çekiniyorum 36 giyiyorum
iyi günlerde kullan nettenmi aldın
kızlar hediye çekim vardı bunu aldım bende bugün.
siyah topuklu ayakkabıya ihtiyacım vardı.boyum biraz uzun olduğu için çok topuklu giyemiyorum aslında daha fazla topuklu ve daha şıklarıda vardı.ama bana tam bu topuk boyu uygun geliyor..
Aynı dertten muzdaripiz cnm benim de boyum uzun topuklu giyemıyorum :) Güle güle kullan .
pamukhelva ohcanımadeysin iyi günlerde kullanın kızlar
çok hoş şeyler almışsınız
özellikle pembe babet pek tatlı
siyah topuklu ayakkabıya ihtiyacım vardı.boyum biraz uzun olduğu için çok topuklu giyemiyorum aslında daha fazla topuklu ve daha şıklarıda vardı.ama bana tam bu topuk boyu uygun geliyor..
güle güle giy tatlım çok güzel
bayıldım gözüm kaldı vede daha önce de forumda kombinleyenler oldu bunu çok yakışmıştıama onlar skinny yada taytla kombinlemişlerdi canım
bana göre de çok kısa elbise olarak
iyi günlerde giy tatlım[/QUO
teşekkür ederimn bnde öyle taytla giyerim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?