Pembe Dolap

Lacrima canım çantan çok hoş lacivertide güzel olurmuş kırmızısıda güzel güle güle kullan canım

Son düzenleme:
kırmızının tonu da nekadar hoşmuş öyle
cırtlak değil, güle güle kullan :))))

Lacrima canım çantan çok hoş lacivertide güzel olurmuş kırmızısıda güzel güle güle kullan canım

teşekkür ederim arkadaşlaaarr.
kırmızının tonu tam benim sevdiğim gibi zaten :) laciverti de çok güzeldi ilk başta onu da alıodum ama abartmıım dedim :)

bu da benim yeni çantammm
lacivertiyle arada kalmıştım bunu aldım.
lacivertini de mi alsam nee

kırmızı hastası olarak bayıldım ben güle güle kullan

güle güle kullan en çok beyaz bluzu beğendim toklar birde ama leopar desen kısmı hariçben giyemiyorumda:2:

Uzun zamandir aldiklairmi eklemiyordum son aldiklarim bunlar yeni topikte de fikir danismistim arkadaslara...

malesef pek modeli belli olmuyor ama yüksek bel klasik bir etek orsay´den almistim..

h&m den

bluzum zara´dan

bununda malesef rengi ve modeli pek belli degil pimkie´den

bu cici elbisede zara´dan cok tatli duruyor üzerimde

aslinda bu renk tonlarinda bir trenchkot almayi düsünüyordum ama arkadasimin gazina gelip bu ceketi aldim...Zara´dan

yine rengi pek cikmadi ama kendileri mavi orsay´den aldim...

pamuk helva çok iyi bi alışveriş olmuş hepsini beğendim güle güle iyi günlerde kullan

pamukhelva ohcanımadeysin iyi günlerde kullanın kızlar
çok hoş şeyler almışsınız
özellikle pembe babet pek tatlı

ne zmandır bakıp iç çekip alsam mı almasammı dedğim bilekliğim en sonunda aldım rahatladım:90:

kış indirimi bitmeden kaptığım botlarım.
ve çantalarım
üstteki çantanın rengi lacivert siyah gibi çıkmış biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…