Pembe Dolap

Ben de bu çantayı aldım daha yeni. Çok uygundu fiyatı (10 TL), beğendim kendisini. Buna uygun ayakkabılarım da var(yıllardır giyiyorum). Ama yine de yoruma ihtiyaç duyuyorum, bu çanta nelerle kullanılabilir ya da bunun yerine başka birşey mi alsam?

Son düzenleme:
tek başına sayarsak benm tarzım değil ama ayakkabılarınla oldukça uyumlu olmuş. 100 lira desen üzülürdüm(inanırdım da çünkü bu tarz çantalara o kadar para veren çok var) 10 lira çok iyi bir fiyat.

mavi kot beyaz tişötle çok şık olur. yada kırmızı-beyaz bişylerle kombinleyebilrsn. gemici gibi olursun çantayı kısa değilde uzun kullanmanı öneririm. hem daha rahat olur ellern serbest kalır.:92:

Bunu da aynen 10 TLye aldım ama benim için çok süslü, kendime değil, başkasına hediye:)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yorum için:) Çanta zaten büyük boyutta değil, tam çapraz takılacak cinsten, minik sayılır hatta. Kot pantolonun her türlüsüyle olur sanırım ama üstüne boğmaması açısından sizin de dediğiniz gibi beyaz ya da krem giysem iyi olacak gibi. Gerçi ben bir çantaya bi kere dadandım mı üstüme ne giyersem giyeyim onu kullanmaya devam ederim ama..:)

Dopiez aynı ayakkabıdan ben de aldım yeni...Neresini beğenmedin ki? Gayet tarz...Hatta bu kurdela fikrini ben de uygulamayı düşünüyorum...

Dopiez aynı ayakkabıdan ben de aldım yeni...Neresini beğenmedin ki? Gayet tarz...Hatta bu kurdela fikrini ben de uygulamayı düşünüyorum...

aaa öyle mi.. aynı siteden mi aldık? ucunun sivriliğini beğenmedim sadece ben.. aslında çok beğenerek almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…