bunları yeni aldım.. netten aldım, biraz sivrilik var uç kısmında, biraz pişman oldum emin olamadım, sizce nasıl kızlar :26:
ben beğendim bağıcıklarını değiştir çok daha güzel olur bence..
ben beğendim bağıcıklarını değiştir çok daha güzel olur bence..
çok geç giydim biledeişteremem artk netten aldığım için...
bunları yeni aldım.. netten aldım, biraz sivrilik var uç kısmında, biraz pişman oldum emin olamadım, sizce nasıl kızlar :26:
biraz kaba duruyo canım ama ayakta belki daha güzeldir güle güle giy
ay bi de alıntıyı silermisinz:26:
tamam canım sildim ama neden sildirdin anlamadım :26:
bilmem ki sildim sonradan ayakkabı resmini net ortamı malum ayakkabımda olsa tedirgin oluyorum =))
nasıl yani :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
biraz kaba duruyo canım ama ayakta belki daha güzeldir güle güle giy
tek başına sayarsak benm tarzım değil ama ayakkabılarınla oldukça uyumlu olmuş. 100 lira desen üzülürdüm(inanırdım da çünkü bu tarz çantalara o kadar para veren çok var) 10 lira çok iyi bir fiyat.
mavi kot beyaz tişötle çok şık olur. yada kırmızı-beyaz bişylerle kombinleyebilrsn. gemici gibi olursunçantayı kısa değilde uzun kullanmanı öneririm. hem daha rahat olur ellern serbest kalır.:92:
alıntıyı kaldırabilir miyiz lütfen:26:
Bunu da aynen 10 TLye aldım ama benim için çok süslü, kendime değil, başkasına hediye:) Eki Görüntüle 163886 Eki Görüntüle 163887
Dopiez aynı ayakkabıdan ben de aldım yeni...Neresini beğenmedin ki? Gayet tarz...Hatta bu kurdela fikrini ben de uygulamayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?