Pembe Dolap

ben olsaydım asla etmezdim çok güzel çanta ve şu an moda tatlım bide 10 tl ye aldın demi

Şu andan itibaren hediye vermekten vazgeçtim Evet 10 tlye aldım Fındıkzade pazarından, neler neler vardı daha millet kapış kapış birbirini ezecekti nerdeyse Haftaya yine gidip bakacağım kısmetse, aynısından ya da benzer bulursam onu alırım artık hediye olarak, içim rahat etmedi şimdi şartlanmışım ya, sanki başkasının malına el koymuşum gibi

istanbul oluyo sanırım canım orası sinopta 10 tl ye sapını bile vermezler:2::2::2:
evlenince istanbulda olacağım sosyete pazarını darmaduman edeceğim

Dopiez ben bambinin kendi mağazasından aldım deneyerek..Oldukça kaliteli ve trendy görünüşlü..Uç kısmında da bir problem yok.İçin rahat olsun..Ben gayet içim rahat bir şekilde giyiyorum ve çok da beğeniliyor:) güle güle giy...

hmmm evet çok kaliteli bi ayakkabı mağazasında asıl fiyatı çok daha pahalıydı ben netten aldım yaklaşık bi 50 tl indirimle..
ben de giydikçe ısındım zaten önemli olan kombinlemek aslında =)
bu arada bişey sorucam, benm ayak numaran 39 kendi numramda aldım, fakat biraz büyük geliyor, mağazında buçuklusu varmıydı? ya da sizin ayağınıza nasıl oldu

ben de oxford beğendim bambide
buçuklu no sanırım yok dopiez,benim gördüğümde yoktu yani.
modelden modele değişir mi bilemem
45tl ye buldum ben,en kısa zamanda alıcam inş:93:

istanbul oluyo sanırım canım orası sinopta 10 tl ye sapını bile vermezler:2::2::2:
evlenince istanbulda olacağım sosyete pazarını darmaduman edeceğim

Evet İstanbul:) Bana Fındıkzade pazarı uzak kaçıyor ama yine de ara sıra uğramaya çalışıyorum. Kıyafetler de harika, 5-10 liraya neler neler var.. En pahalısı 20-25 lira, o da epey kaliteli oluyor. İnşallah gönlünüze göre olur herşey, sevgiler

tweety84
kkontess
dopiez
tersAlfabe
xzgi
lolita19

hepiniz aldiklarinizi gule gule kullanin cicili kizlar :93:

dopiez,
canim bence ayakkabinin uclari sivri falan degil ben cok begendim.
bagciklari da ayri bir hava katmis.
ayakkabi guzel ve kaliteli duruyo, rengini de sevdim.
gule gule giy canim

dopiez,
canim bence ayakkabinin uclari sivri falan degil ben cok begendim.
bagciklari da ayri bir hava katmis.
ayakkabi guzel ve kaliteli duruyo, rengini de sevdim.
gule gule giy canim

teşekkür ederim olumlu tepkiler daha fazla olunca benim de içime sindi =)

efsuncum güle güle kullan canım.
kapalı mısın sen?:26:

sagol canim :)
Yok canim, degilim ama mini sifir kol falan giymiyorum yani basim kapali degil de dizalti, kisa kola kadar giyiniyorum.Bu giysiler türk butiklerinden oldugu icin o tarza kacti :)

o son elbisede aslinda cok kararsiz kaldim biraz fazla hanim hanimcik geldi bana ama ablam ikna etti

dopies güle güle kullan ayakkabını

ezgi elbiseler pek ciciymiş iyi günlerde giy

efsun pek şık kıyafetler seçmişsin güle güle giy

tersalfebe mavi kotla güzel olur canım gülr güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…