bilmem ki sildim sonradan ayakkabı resmini net ortamı malum ayakkabımda olsa tedirgin oluyorum =))
Ben de hediye etmekten vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım:26:
ben olsaydım asla etmezdimçok güzel çanta ve şu an moda tatlım bide 10 tl ye aldın demi
Şu andan itibaren hediye vermekten vazgeçtimEvet 10 tlye aldım Fındıkzade pazarından, neler neler vardı daha millet kapış kapış birbirini ezecekti nerdeyse Haftaya yine gidip bakacağım kısmetse, aynısından ya da benzer bulursam onu alırım artık hediye olarak, içim rahat etmedi şimdi şartlanmışım ya, sanki başkasının malına el koymuşum gibi
Dopiez ben bambinin kendi mağazasından aldım deneyerek..Oldukça kaliteli ve trendy görünüşlü..Uç kısmında da bir problem yok.İçin rahat olsun..Ben gayet içim rahat bir şekilde giyiyorum ve çok da beğeniliyor:) güle güle giy...
walla resim ekleyip sonra silmek yasak sanırım forumda..ayakkabıdan nolucek kıs allah iyiliğini versin
bi tek ne giydin topiğinde yasak sanırım, ben sildim az önce hala burdayım şişşşşş
birisi kötü içerik'e tıklasaydı anında giderdin canım
topikle ilgili bi durum değil yani o
hadi yaaa, Allah'ta bunu yapan olmadı :)
ben de bugn markafonide gördm önü yuvarlaklardan hem de bu aldığımn yarı fiyatındaydı =(
istanbul oluyo sanırım canım orası sinopta 10 tl ye sapını bile vermezler:2::2::2:
evlenince istanbulda olacağım sosyete pazarını darmaduman edeceğim
dopiez,
canim bence ayakkabinin uclari sivri falan degil ben cok begendim.
bagciklari da ayri bir hava katmis.
ayakkabi guzel ve kaliteli duruyo, rengini de sevdim.
gule gule giy canim
efsuncum güle güle kullan canım.
kapalı mısın sen?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?