ya bana niye hediye çeki gelmiyo hiçiki arada bi derede bir tane de pantolon aldım ben
çekim de vardı, böylece kargo beleş + ürünün 5 tl si indirimli geldi
aslında baska model alcaktım ama kalmamıştıbende bunu aldım baya rahat topuklu olmasına rağmen teneke kutuda gelio zaten
Eki Görüntüle 172745
ben de bugün bunu aldım trendyoldan bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 172744
Eki Görüntüle 172744
ay hem de uğur böcüklü :))aslında baska model alcaktım ama kalmamıştıbende bunu aldım baya rahat topuklu olmasına rağmen teneke kutuda gelio zaten
Eki Görüntüle 172745
Eki Görüntüle 172744
Eki Görüntüle 172735
Eki Görüntüle 172734
saatim rodiden 24,90 tl
bluz marka değil bir mağazadan 5,90 tl
kolyelerim geldi şimdi, bir daha bu tarz kolyeler alırken zincir kısmını iyice inceliycemkolyelerimi ekliyim dedim, haftaya gelecek olanlar
Eki Görüntüle 170789 Eki Görüntüle 170790 Eki Görüntüle 170791
umarim bel kisminda cok yaglarin yoktur, dar bi model, ama cok da zarif. rengini cok begendim.
rengi güzel ama saten olması yönünden göbüş çıkarabilir
bel bölgesinde sorunum yok da benim göğüsler biraz iri ondan korkuyorum. bakalım inş. olur
google'da yaptığım arama sonucu böyle birşey :82:
çok da hoş tamamlar o elbiseyi
canım bunlara astar elbise deniliyo, yardımcı olmak adına yazıyorum alışveriş merkezlerindeki mağazalardan bulabilirsin, ben 1 ay önce 1 syah, 1 krem almıştım bütün tuniklerimi elbise şeklinde giyebiliyorum bunun sayesinde
kızlar o astar elbiseler hangi mağazada var, görürseniz haber verebilir misiniz çok kullanışlıymış ya bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?