var canım,topuklu oxford modeli dersen bulursun çok rahatt
ben deichmann dan almıştım
kızlar o astar elbiseler hangi mağazada var, görürseniz haber verebilir misiniz çok kullanışlıymış ya bayıldım.
canım onlar çamaşırcılarda olur
olmadı sadesini alır ucuna danteller ,fistolar eklersin
penti vs de de olur tahminimce
kontesscimm yardımına ihtiyacım var.:18::18: ween den aldığım boncuklu saatim geldi. kutusu filan herşeyi çok hoş. ama ip gibi olan yerleri aşınmış gibi çok kötü ya moralim bozuldu. iade etcem ama nasıl yapcamı bilmiorum. iade nasıl oluyo cnm???
trendyoldan mı almıştın canım?
faturanın arkasındaki iade formunu doldur.
yurtiçi kargo ile karşı ödelemli olarak,yine o iade formunun altında (oralarda bi yerlerde ) yazan adrese yolla
sana yolladıkları adrese değil,iade formunun ordaki adrese yollayacaksın (bu ayrıntı önemli)
her şeyi de koy kutuya,eksik bi belgesi filan kalmasın
faturaların ikisini de yollayacaksın
emin olmamakla birlikte diyorum ki ; çekilen tüm parayı yatırıyorlar canım:26:evt trendyoldan almıştım çok saol cnm. yrn sabahtan götürcem bakalım bi sorun çıkmaz inş. bişe daha sorcam parayı geri yatırırken sadece ürünün parasını yatırcaklar dimi? yani geliş kargo parasını ben mi ödemiş olcam? yoksa kredi kartından çekilen tüm parayı mı yatırıolar?
dün sabah gördüm bu pantolonu ve kontes kesin alır dedim
emin olmamakla birlikte diyorum ki ; çekilen tüm parayı yatırıyorlar canım:26:
extrelerimde öyle gözlemledim
canım bence beyazı çok kötüymüş bu saatin ya:26: beyaz saat biraz riskli geliyor bana çünkü kimi model vezirlikken kimisi rezillik oluyor:26:işte saat bu. aslında kutusu filan çok kaliteli. ama ip gibi olan yerleri kirli deforme olmuş gibi pütür pütür. dediklerini yaptım kontescim bakalım yrn götürcem.:26:
Eki Görüntüle 173761
limangodan aldığım elbise de geldi. o da hayal kırıklığı. hiç güzel olmadı. oysa ii bi markaydı. kumaşı da şifon ama böle otur kalk anında kırış kırış oldu. çok dandik durdu üstümde.onuda göndercem yrn. annemde kızdı bi sürü uğraştın bi daha alma ne biçim iş die. anlıcanız moralim bozuldu baya
canım bence beyazı çok kötüymüş bu saatin ya:26: beyaz saat biraz riskli geliyor bana çünkü kimi model vezirlikken kimisi rezillik oluyor:26:
bence de geri yolla sen bunu
elbiseyi de eklesene,müsaitsen?
bazen böyle olumsuzluklar olabiliyor canım üzülme
ben trendyoldan bi ayakkabı almıştım,geldi nasıl sevinçliydim
kutuyu bi açtım
başka bi ayakkabı çıktı:86::86:
yaşadığım en büyük hayal kırıklığı o olsa gerek:90: yolladım,iadesini aldım
sorun olmuyor bu tarz şeyler
bence fena değilçektim şipşak. işte elbisenin mankendeki hali
Eki Görüntüle 173785
buda üzerimdeki hali..
Eki Görüntüle 173786 Eki Görüntüle 173787
nasıll:26:
bence fena değil
sadece kemerini beğenmedim:26:
fotodaki ile aynı görünüyor
farkı ne?
içine sinmediyse yolla canımfarkı kumaşı. yani bn böle beklemiodum kumaşını ya. ne biliim bnm tecrübesizliğimden sanırım. nasi bi kumaş şifon gibi ama oturup kalkınca kırış kırış oluyo. bi kere oturup kalktım öyle kırıştı ki ütülemeyi düşünüorum geri almayabilirler die.bilmiorum bu kumaş türüne de denio tam.:26:
içine sinmediyse yolla canım
yoksa 1-2 giyer atarsın bi köşeye
yazık olur
Resimlerden pek anlaşılmıyor ama çok kırışıyorsa vual kumaş olabilir. İnce dokumadan olur ve çok kırışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?