Pembe Dolap

funyda seçimlerinin hepsini de çok begendim...ama en çok miss poem den aldıgın yeleğe bayıl dımmmben de bakıcam bu yelekten....kumaşı yün mü? yoksa penye mi canım

güsel günlerde giy cicilerinia.s.

funyda gg den aldıgın kürklü yeleğe de bittim...ona hangi kategoriden bakıcam canım bulamadım:çok üzgünüm:ne kadar dı fiyatı bu arada çok zevklisin

funyda seçimlerinin hepsini de çok begendim...ama en çok miss poem den aldıgın yeleğe bayıl dımmmben de bakıcam bu yelekten....kumaşı yün mü? yoksa penye mi canım

güsel günlerde giy cicilerinia.s.

sağol cnm benim , bak vala al sende çok güzel duruyo üstte :lepi:
kumaşı ince bi örgü cnm ama merserize den accık kalın..
yumuşak ama öle kasan saran sıkan bişi değil..:içelim:

funyda gg den aldıgın kürklü yeleğe de bittim...ona hangi kategoriden bakıcam canım bulamadım:çok üzgünüm:ne kadar dı fiyatı bu arada çok zevklisin

51 ytl cnm onun fiyatı ama onu satan kızın üyeliğini iptal etmişler..
allahtan benim ürünlerimi kargoladı :))) p.ertesi bende olcak işallah..kaydirigubbakcemile2

Funnyda yine farklı ve hoş bir seçim :) Rouge ceketi çok beğendim ama keşke kulakları olmasaydı canım

bunlar yeni aldığım spor ayakkabılarım

bu da eşimin doğum günüm için adığı swatch saatim, çok parlıyor fotoda, zor çektim
büyük bir saat ama ben öyle seviyorum zaten unisexmiş

Güle güle kullan füsfüs çok şıklar marka yapmışız :)
saol canım, aslında öyle marka manyağı değilimdir, marka takıntılı insanlara da gıcığımdır biraz
ama uzun süre kullanacaklarımı böyle alıyorum
ben bu ayakkabıyı rahat 7-8 sene giyerim mesela
uydurukları bile güzel kulanırım eskitmem

bu tuniğimi geçen sene almıştım çokk hoşma giidyo paylaşamk istedim

Son düzenleme:
bayılarak aldığım yeni çantam:asigim: gerçi fotoda iyi çıkmamış normalde daha güzel

bu eşarbı da yeni aldım, normalde eşarp kullanmayı sevmiyorum şimdiki eşarplar parıl parıl parladığı için-tatlicadiarzu- bu parlak değil ama kaliteli duruyor gerçekten

coyness kızz bacuuuu kullanmıcaksan bana yolla eşarbını cok güzelmiş yaa :)))

walla bende de war bir sürü eşarp ama bi türlü böle siyah betaz yoğunluklu çiçek desenli bi eşarp bulamadım yaa

kizlar bunlarda benimde yenilerim, yalniz hazir alinma degil annem yapti hepsini, nasil sizce :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…