Pembe Dolap

sagol canim benim, cok seviyorum böyle zarif takilari, hafta sonu balo vardi onun icin almistim, resimleri gelsin baloda giyindigim kiyafetle resimi eklicem :dance:

bugün aldıklarım lülülülülülü

bunun modelinden çok yününü mü diyim ipini mi diyim onu beğendim :lepi: çok yumuşacık birşey :lepi:

buna aşık oldum, düzgün çıksın diye de uğraştım baya :lepi: ama malesef flaş berbat etti :çok üzgünüm: simleri böyle çok belirgin değil aslında, rengi de biraz daha koyu :lepi:

İkinci tuniğe bende aşık oldum yaniii:asigim::asigim:iyi günlerde giy cnm ..
bende bugün pembe bitunik aldım misspoemden cok cici ama üşeniyorum resmini çekmeye..kafamçokkarıştı

gule gule gıy cnm ben cok beğendım şıkır şıkır ama özel gunlerde olabılır

canımm sağol Şeniz
ben süslüyüm sanırım, okula giderken de giyerim yani :roflol: zaten burda göründüğü kadar simli değil, daha normal görünüyor :icecream:

pilarcım,aldıkların çok güzel hele ikincisi,bayıldım.ayrıca kendine haksızlık etme niye kilo vermeye uğraşıyorsun fiziğin süper,elbise çok yakışmış.nazar

29ytl altına sıyah tayt aldım

bunu normalde gymek için aldım 20 ytl dıjıtal jeans altına ekose corap aldım

bende bu aldıklarımı gıydm bugun

pilarcım,aldıkların çok güzel hele ikincisi,bayıldım.ayrıca kendine haksızlık etme niye kilo vermeye uğraşıyorsun fiziğin süper,elbise çok yakışmış.nazar

ay canım benim çok sağol Şeniz her giysi alışverişine çıktığımda psikolojim bozuk olarak dönüyorum incecik insanları gördüğümden :lepi: ama siz böyle şeyler söyleyince cidden çok mutlu oluyorum Şeniz :1hug: a.s. :dance:

pilarcım beyazı nerden aldın yaa süper bişi:asigim:
bu aralar beyaz takıntım var:jeyyar::jeyyar:

canım beyazı boynerden aldım, stamina markası, çok indirim vardı bi git bak derim :jeyyar: Şeniz

dolaş bebişim :jeyyar: alışverişi bu dönemlerde yapmak lazım aslında, herşey ucuzken :jeyyar:

E hani resim ,
çekmedin mi yoksakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bugun ne gıydınde cnm koydum sen bakmadın herhal güzellığımden mahrum kaldın desenekaydirigubbakcemile3
pılar nan bende 4 kılo aldım dıe sevınıyorum sölemesı ayupcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…