Pembe Dolap

iyi günlerde giy canım çok hoş hepiciği

kontescim en çok bluzunu beğendim, etek benim için çok gösterişli ama sen baya kilo da verdin canım sen de hoş duruyordur diye düşünüyorum..güle güle giy canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepiniz bu topikte oluyorsunuz genelde size burdan sorayım: anneler gününe özel kozmetik indirimi var mı acaba geçen yılki gibi ?

kot tayt çok güzelmiş ayakkabıların hepsi birbirinden güzel 3.süçok şık ve değişik güle güle eskit cnm

en çok bu ayakkabını beğendim ben de güle güle giy canım

teşekkür ederim canım çok mersi

kot tayt çok güzelmiş ayakkabıların hepsi birbirinden güzel 3.süçok şık ve değişik güle güle eskit cnm

teşekkür ederim tatlım yorumun hem samimi hemde çok hoşuma gitti ekstradan bir daha teşekkür ederim

Son düzenleme:
bunlarda yeni cicislerim hepsi vero modadan

h&m siparislerimi bekliyorum henüz gelmediler...

Son düzenleyen: Moderatör:
pamuk_helva aldiklarin cok güzel bende vero modanin kiyafetlerini cok begeniyorum, fakat 23 yasindaki bir genc kiz olarak daha renkli giymelisin bence..

kontescim aldiklarini güle güle kullan..
baskili seyleri bende sevmem ama etekte tarz duruyormus, hem hosunada gittiyse verme, oo cok cicekli hirka disinda bende hepsini begendim

pamuk_helva güle güle kullan canim ,bende bir vero moda hastasiyim, cogu kiyafetim ordandir, aldiklarini begendimde... o hediye olan cok cicekli disinda cok hosuma gittiler,
o aldigin taytlar cok rahat oluyorlar bende de grisi var

pamuk_helva aldiklarin cok güzel bende vero modanin kiyafetlerini cok begeniyorum, fakat 23 yasindaki bir genc kiz olarak daha renkli giymelisin bence..

tesekür ederim canim bunu bana o kadar kisi söylüyorki etrafimda. Ellim hep koyu tonlara özelikle ilk siyaha laciverte gidiyor önceden sirf siyah giyinirdim neredeyse ama is arkadasim söylene söylene renkli giyinmeye basladim biraz...

pamukhelva aldıklarını güle güle kullan canım hoşlar

tesekür ederim canim

tesekür ederim Selayhus bende cok seviyorum vero moda yi özelikle bluzlerini üstlerini...bende o tayti zaten senin biryerde yazini okuduktan sonra almaya karar verdim gercektende cok rahat...

pamuk_helva en çok gri elbiseni beğendim hepsini güle güle kullan

Son düzenleme:

bebiğimm teşekkür ediyorummm
çiçekli beğenmemene şaşmadım:90:
etektekiler baskıdan çok zımba gibi , ele gelen 3 boyutlu çıkıntılar yani :86: ne biçim de tarif ettim
pamuk helva

güle güle kullan canım hepsiniii,en çok aşağılardaki kolları kıvrık elbiseyi beğendim:13:

kkontes bartını görünce birden heyecanlandım:) biz de haftaya bartına taşınıyoruz.geçenlerde ev tutmaya geldiğimizde hiç mağaza falan göremedim ve moralim bozuldu. bartında alışveriş yapılabilecek yerleri bana söyleyebilir misin? şimdiden teşekkürler

hoş geliyorsunuz canım
öyle avm'lerimiz yok ama güzel mağazalarımız vardır.

adil ışık açıldı yeni.

pırtı diye bir dükkanımız vardır ki içinde hep markalar vardır.ayakkabı ve çanta da satar orası,beta ve de-vib marka ayakkabılar.onun dibi de başka bir dükkan,adını unuttum şimdi.

elma diye bir dükkan var,orası da koton adil ışık filan satıyor.

dükkan adını hatırlamıyorum ama sırf herry satan bi yer var.

yanılmıyorsam adı 'nazar' olan bir dükkan var,orası da markacı yerdir.bi kaç kot almışlığım vardır,cons marka filan.tabuu marka da görmüştüm orda.

leke var, çok harika şeyler bulamıyorum ben orda ama dönem dönem jeanlerde feci indirim olur. 2 jean 20 tl diye kampanya olmuştu,faydalanmıştım. senelerdir sapasağlam o jeanler

zmn diye bomba bir mağazamız var,3-4 katlı
kadın giyim,erkek giyim,spor giyim,tesettür giyim,kadın abiye vs diye her katı başkadır.
orda da robin,busem,dilvin,vitrin,defacto,lcw gibi markaları bulabilirsin (abiye,tesettür,erkek markalarını bilmiyorum ilgimi çekmedikleri için)
dönem dönem feci derecede güzel indirimleri olur.
2 liraya plaj elbisesi, 5 liraya bluz aldığımı bilirim:86:
converse satış noktasıdır ayrıca kendisi.

ana caddemizde 2-3 erkek dükkanları var,damat filan satarlar

pabuç en güzel ayakkabı dükkanımız.3 şubesi var
converse ve mavi jeans'in satış noktasıdır.
20 - 30 tl lik ayakkabı bölümleri olur
her girişimde başka ayakkabılar görürüm o bölümde
bambi de satıyor
spor ayakkabılarda da adidas,puma filan barındırır.

pazarımız var
koton, ole, stradivarius, h&m, marks & spencer, fashion friends, ltb, penti gibi markaları şansına göre bulup çıkarabilirsin ordan...

ltb mağazamız var.

levis mağazamız var.

collezione mağazamız var.

zonguldak'da büyük bir avm var
bartınla arası 1,5 saat kadar
demirpark avm
orda çok markalar bulabilirsin canım

ilk aklıma gelenler bunlar:26:

şikayet eder dururdum ama baya bi şeyimiz varmış hee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…