aynı fikirdeyim. o tayyla ayakkabılar süper olur hatta
babet dedim de aklıma geldi onları da ekliim yeni aldım yazı bekliyorlar
bu gün aldığımı da ekliim yorum yapmak isteyen arkadaşlara kıyaslama olması açısındanve fikirleriniz değerli olduğundan bir de trendde iki gün önce kargo ücretsizdi bende kot taty siparişi verdim
babetlerin ikisi kum rengi ayakkabılar bej
Eki Görüntüle 189296 Eki Görüntüle 189297 Eki Görüntüle 189298 Eki Görüntüle 189299 Eki Görüntüle 189300
Eki Görüntüle 189237 Kızlar yeni aldım şimdi sipariş verdim nasıl sizce rengi bej
babet dedim de aklıma geldi onları da ekliim yeni aldım yazı bekliyorlar
bu gün aldığımı da ekliim yorum yapmak isteyen arkadaşlara kıyaslama olması açısındanve fikirleriniz değerli olduğundan bir de trendde iki gün önce kargo ücretsizdi bende kot taty siparişi verdim
babetlerin ikisi kum rengi ayakkabılar bej
Eki Görüntüle 189296 Eki Görüntüle 189297 Eki Görüntüle 189298 Eki Görüntüle 189299 Eki Görüntüle 189300
kontescim en çok bluzunu beğendim, etek benim için çok gösterişli ama sen baya kilo da verdin canım sen de hoş duruyordur diye düşünüyorum..güle güle giy canım..
en çok bu ayakkabını beğendim ben de güle güle giy canım
kot tayt çok güzelmiş ayakkabıların hepsi birbirinden güzel 3.süçok şık ve değişik güle güle eskit cnm
pamuk_helva aldiklarin cok güzel bende vero modanin kiyafetlerini cok begeniyorum, fakat 23 yasindaki bir genc kiz olarak daha renkli giymelisin bence..
pamukhelva aldıklarını güle güle kullan canım hoşlar
kontescim aldiklarini güle güle kullan..
baskili seyleri bende sevmem ama etekte tarz duruyormus, hem hosunada gittiyse verme, oo cok cicekli hirka disinda bende hepsini begendim
pamuk_helva güle güle kullan canim ,bende bir vero moda hastasiyim, cogu kiyafetim ordandir, aldiklarini begendimde... o hediye olan cok cicekli disinda cok hosuma gittiler,
o aldigin taytlar cok rahat oluyorlar bende de grisi var
kontess nerde bu pazar 1 ve 2. ekledıklerıne bayıldımm
kontescim aldiklarini güle güle kullan..
baskili seyleri bende sevmem ama etekte tarz duruyormus, hem hosunada gittiyse verme, oo cok cicekli hirka disinda bende hepsini begendim
pamuk_helva güle güle kullan canim ,bende bir vero moda hastasiyim, cogu kiyafetim ordandir, aldiklarini begendimde... o hediye olan cok cicekli disinda cok hosuma gittiler,
o aldigin taytlar cok rahat oluyorlar bende de grisi var
kkontes bartını görünce birden heyecanlandım:) biz de haftaya bartına taşınıyoruz.geçenlerde ev tutmaya geldiğimizde hiç mağaza falan göremedim ve moralim bozuldu. bartında alışveriş yapılabilecek yerleri bana söyleyebilir misin? şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?