Pembe Dolap

kozmetikte de ;
maybelline,innova,max factor,flormar,golden rose,pastel,she,alix avien
ne yazık ki...

ufuk eczanesi'nden dermokozmetik ürünler edinebilirsin.
vichy,avene,la roche vs barındırır kendisi
en elit eczanemizdir:86:
nokta:87:

yeni cicilerim.. hepsi h&m'den...

cok begenerek aldigim elbisem, krem rengi pabuclar alicam bide altina...

ve vizon rengi..

pantolonum tayt gibi görünüyor ve biraz parliyor...

kkontess teşekkür ederim baya zaman ayırıp cevap yazmışsın çok da faydalı oldu.buraları yavaş yavaş keşfederim ben o zaman..ama pazar daha cazip geldi valla:) nerde ve hangi gün kurulduğunu da söyleyebilirsen çok bahtiyar olurum:)

henrry satan dükkanın adı butik perla'ymış canım
bugün baktım

pazar yerimiz bellidir,ptt'nin önünde kurulur
her salı ve her cuma:86:
giyim pazarı orda tabi.
yiyecek pazarı ayrı bi yerdedir
bi de kadınlar pazarı var
orda sadece kadınlar bulunuyor o da ot,çöp üzerine :86:

mercan rengine bittim canımmm
aynı modelin biyesi siyah kendisi ekru olan,eteği de siyah dantelden olan bir elbise var burda bi dükkanda
öldüm bittim 2 dir gözüme takılıyor ama 45 tl
pahalı buluyorum

son trendyol siparişim bugün elime ulaştı...
azcık popoyu büyülten cinsten ama çok da önemsemedim.
orjinal bir çorap + dantel yaka ile düğünsüz sade bir nikahta giyilebilir mi diye düşünüyorum:26:

bunları da arkadaşım mersin'den hediye getirmiş bana,sağolsun
sihirli rujumun çok tatlı bir pembe rengi var.
matlarını görmüştüm ama böylesini hiç görmemiştim
hafif simli ve ıslak görünümlü duruyorr:86:
volanlı şapka ise yazın başımdan çıkmayacak gibii

Son düzenleyen: Moderatör:
mercan rengine bittim canımmm
aynı modelin biyesi siyah kendisi ekru olan,eteği de siyah dantelden olan bir elbise var burda bi dükkanda
öldüm bittim 2 dir gözüme takılıyor ama 45 tl
pahalı buluyorum

benim tanidigim kontes onu coktan almisti
bende aslinda kiyafete fazla para sevmeyen biriyim ama dün o elbiseyi 40 euroya aldim cünkü cok begendim, bence begendiysen al, gözünde kalacaginda üzerinde dursun daha iyi...

benim tanidigim kontes onu coktan almisti
bende aslinda kiyafete fazla para sevmeyen biriyim ama dün o elbiseyi 40 euroya aldim cünkü cok begendim, bence begendiysen al, gözünde kalacaginda üzerinde dursun daha iyi...

doğru diyorsun kuzum ama daha etiketi duran o kadar çok giyimim var ki :18:

o yüzden kıyamıyorum

bi de bu perşembe-cuma üniversitemizde şenliklerimiz var

arkadaşım merter'den (oralı) bi sürü zara ,bershka, mango,converse ürünleri getirmiş
5tl 'den satacak
kendimi oraya saklıyorum

o zaman baska tabiki, 45 tlye bir parca alacagina arkadasindan 9 parca alirsin...
bu arada sende yeni cicilerini güle güle kullan, sapka gercekten cok güzelmis, elbisenide mutlaka üzerinde görmek istiyorum...

o zaman baska tabiki, 45 tlye bir parca alacagina arkadasindan 9 parca alirsin...
bu arada sende yeni cicilerini güle güle kullan, sapka gercekten cok güzelmis, elbisenide mutlaka üzerinde görmek istiyorum...

evet aynen öyle :86: ay 9 parça daha oh my god
teşekkür ediyorum canım
şapkayı ben de çok beğendim,volanları çok hoş duruyor takınca...
kombin eklemeye korkar oldum inşallah diyeyim...

canim güle güle kullan , hepside cok güzeller ,iki hafta önce bir dügüne giderken yana döne parlak siyah pantalon aradigimda bunu görmüstüm h&m de ama malesef 34 beden kalmamisti bunun parlakligi benim aldigimdan daha güzeldi..
diger mercanda cok hosuma gitmisti, yakasi biraz dekolte duruyordu icine birsey giyinerek giyinmek istemedim ama gözüm kalmisti.. sen kombinlersin artik :86::86::86:

kontesim arkadasinin hediyelerini güle güle kullan ..... mavi elbisende hos duruyor, üzerinde göreyimde nikaha gidilirmi diye söyliyeyim ,70 % gidilir diyorum ama görmem gerek yinede

saol bebeğimmm
çeker gösteririm sanaa,ayıpsın
arkim basit mi kaçar ki filan dedi ama bilemedim

tesekkür ederim canim, mercan rengindeki badi benim icinde biraz dekolte ama ben icine birsey giyinip giyinicem
senin dedigin pantalon farkli galiba yada sizin orda beden degisik, cünkü benim kendime aldigim 26 beden.. :26:

tesekkür ederim canim, mercan rengindeki badi benim icinde biraz dekolte ama ben icine birsey giyinip giyinicem
senin dedigin pantalon farkli galiba yada sizin orda beden degisik, cünkü benim kendime aldigim 26 beden.. :26:

Onun bedenini ben yanlis hatirlamisimdir
Ogun cok pantalon aramistim.. Karistirdim sanirim ... Ama istedigim pantalon buydu .. 26 olur bana , sen gonder onu bana :))

kontesim güle güle kullan, bu elbiseyi ben satenimsi bir kumaş olarak düşünmüştüm yünlü gibiymiş hafif..nikahta giyilmez gibi geldi bana..benim de siparişim bugün yurtiçikargoya ulaşmış cep telime mesaj gelmiş 1 gün sonra elinize ulaşır diye , yarın pazar yarın getirmezler dimi canım ? babamın iş yerinin adresini vermiştim ben adresi pazar günü de kapalı doğal olarak

Son düzenleyen: Moderatör:

yünlü değil kuşum,değişik bi penye
nikah gündüz 17.00 de olacak
maksimum 1 saatlik şey yani

pazar günü kargolar da kapalı,dert etme teşekkür ediyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…