kkontess teşekkür ederim baya zaman ayırıp cevap yazmışsın çok da faydalı oldu.buraları yavaş yavaş keşfederim ben o zaman..ama pazar daha cazip geldi valla:) nerde ve hangi gün kurulduğunu da söyleyebilirsen çok bahtiyar olurum:)
mercan rengine bittim canımmmyeni cicilerim..hepsi h&m'den...
cok begenerek aldigim elbisem, krem rengi pabuclar alicam bide altina...
Eki Görüntüle 191279
Eki Görüntüle 191280
ve vizon rengi..
Eki Görüntüle 191281
pantolonum tayt gibi görünüyor ve biraz parliyor...
Eki Görüntüle 191282
mercan rengine bittim canımmm
aynı modelin biyesi siyah kendisi ekru olan,eteği de siyah dantelden olan bir elbise var burda bi dükkanda
öldüm bittim 2 dir gözüme takılıyor ama 45 tl
pahalı buluyorum
benim tanidigim kontes onu coktan almisti
bende aslinda kiyafete fazla para sevmeyen biriyim ama dün o elbiseyi 40 euroya aldim cünkü cok begendim, bence begendiysen al, gözünde kalacaginda üzerinde dursun daha iyi...
doğru diyorsun kuzum ama daha etiketi duran o kadar çok giyimim var ki :18:
o yüzden kıyamıyorum
bi de bu perşembe-cuma üniversitemizde şenliklerimiz var
arkadaşım merter'den (oralı) bi sürü zara ,bershka, mango,converse ürünleri getirmiş
5tl 'den satacak
kendimi oraya saklıyorum
o zaman baska tabiki, 45 tlye bir parca alacagina arkadasindan 9 parca alirsin...
bu arada sende yeni cicilerini güle güle kullan, sapka gercekten cok güzelmis, elbisenide mutlaka üzerinde görmek istiyorum...
yeni cicilerim..hepsi h&m'den...
cok begenerek aldigim elbisem, krem rengi pabuclar alicam bide altina...
Eki Görüntüle 191279
Eki Görüntüle 191280
ve vizon rengi..
Eki Görüntüle 191281
pantolonum tayt gibi görünüyor ve biraz parliyor...
Eki Görüntüle 191282
canim güle güle kullan , hepside cok güzeller ,iki hafta önce bir dügüne giderken yana döne parlak siyah pantalon aradigimda bunu görmüstüm h&m de ama malesef 34 beden kalmamistibunun parlakligi benim aldigimdan daha güzeldi..
diger mercanda cok hosuma gitmisti, yakasi biraz dekolte duruyordu icine birsey giyinerek giyinmek istemedim ama gözüm kalmisti.. sen kombinlersin artik :86::86::86:
kontesim arkadasinin hediyelerini güle güle kullan ..... mavi elbisende hos duruyor, üzerinde göreyimde nikaha gidilirmi diye söyliyeyim ,70 % gidilir diyorum ama görmem gerek yinede
canim güle güle kullan , hepside cok güzeller ,iki hafta önce bir dügüne giderken yana döne parlak siyah pantalon aradigimda bunu görmüstüm h&m de ama malesef 34 beden kalmamistibunun parlakligi benim aldigimdan daha güzeldi..
diger mercanda cok hosuma gitmisti, yakasi biraz dekolte duruyordu icine birsey giyinerek giyinmek istemedim ama gözüm kalmisti.. sen kombinlersin artik :86::86::86:
kontesim arkadasinin hediyelerini güle güle kullan ..... mavi elbisende hos duruyor, üzerinde göreyimde nikaha gidilirmi diye söyliyeyim ,70 % gidilir diyorum ama görmem gerek yinede
tesekkür ederim canim, mercan rengindeki badi benim icinde biraz dekolte ama ben icine birsey giyinip giyinicem
senin dedigin pantalon farkli galiba yada sizin orda beden degisik, cünkü benim kendime aldigim 26 beden.. :26:
kontesim güle güle kullan, bu elbiseyi ben satenimsi bir kumaş olarak düşünmüştüm yünlü gibiymiş hafif..nikahta giyilmez gibi geldi bana..benim de siparişim bugün yurtiçikargoya ulaşmış cep telime mesaj gelmiş 1 gün sonra elinize ulaşır diye , yarın pazar yarın getirmezler dimi canım ? babamın iş yerinin adresini vermiştim ben adresi pazar günü de kapalı doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?