Pembe Dolap

canım benim bu ayakkabıların hastası çok valla bende gelmesi için 1 hafta beklemiştim siyahı da vardı ama moru kadar güzel değildi beğendiğinize sevindim amnnnnnnnnnnnnn benim güzel mor ayakkbılarım ben sizi nasılda giyecem görün bakalım yazınnnnn ama

yeni cicilerim fakatt webcam den iyi görünmüyo üzgünüm:çok üzgünüm:

buda TWIGY terliklerim kalplerinden çekince titriyokaydirigubbakcemile3

Bunlarda bugün aldığım Dockers çizmelerim.190 ytl..
Tam istediğim gibi:asigim:
Bu aralar ayakkabı bota verdiğim paranın haddi hesabı yokkaydirigubbakcemile3.Şimdide kıyafete yatırım yapalım..

çok güzel bri tercih ..yani bunu kullandıkça anlıycaksın ve allahım ben ne kadar akıllı bir alışveriş yapmışım diceksin..
benim en sevdiğim çizmemdir dockers..
güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile5

nehır bıde bana al sende cok var ayy ama çok para vermışın haa(benden 10ytl fazla vermışınde :roflol:)
ı gunlerde kullan cnm

gerçekten terlikler çok çok güzel.. çok hoş bir yıl başı hediyesi olabilir...güle güle kullanın

buda TWIGY terliklerim kalplerinden çekince titriyokaydirigubbakcemile3

hepsını ı gunlerde kullan cnmŞeniz terlıklerın kalplerınde cekınce tıtrıyorya pekı o arada ayağında ısınıyor mu ben kaydirigubbakcemile3 ben öle bısey ıstıyom ayaklarım cok üşüyo şöle sıcacık olsa kendınden ısıtmalı super olur

teşekkür ederim canım
:roflol: ayol sadece titretiyo
ama sıcak tutuyo canım ben zaten kışın normal terlik kesinlikle giyemem hiç ayağımdan çıkarmıyorum terliklerimi
senin kapalı terlikle bile üşüyomu ayakların patik giy bide:1rolleyes:

ben donuyom bu yıl nolduysa bana yaşlılıktan olsa gerekkaydirigubbakcemile3 babam corapcıydı emeklı oldu ben kışınbılem çorap gıymezdım herkes terzı kendı sökuğunu dıkemez derdı nazar ettıler beım gıbı kızcağıza:dilcikar: ben gece yatarken bılem corabımı donumun ıcıne sokuyom:roflol:

çok beğenerekten aldığım söz elbisem:asigim: yeni aldığım bişey değil ama paylaşmak istedima.s.

bugün alışverişe çıkıyım dedim sabah sabah çıktım yollara ama ne iş anlamadım gönlüme göre pek bişi bulamadım anca beğenerek aldığım yeni cicilerimi sizlerle paylaşayım dedim şekerler
bu kolyeyi görür görmez benim olmalı dedim ve çok severek aldım bunu hatta bir tanede arkadaşıma aldım doğumgünü hediyesi için sizce nasıl bi kolye ben bayıldım ama ???

çok şıkır şıkır bay uzun bi kolye tam benlik:))) kolye mango nun

Son düzenleme:

bu ayakkabı ancak düğün kına için ee yazada düğün var kesin işime yarar diye aldım şimdien alıp koymakta yarar var::)

bunuda polodan aldım rengi çok içimi açtı

bunu jorneyden aldım çok şık yakasında küçük fiyonku var

bunuda çok beğenerek aldım pırıl pırıl süper kurtarıcılarım benim uzun dize kadar tril tril bi ince hırka bu da jorneyden

buda şeker kızımın şapkası şöle gönlüme göre bi şapka bulamadım daha bunun renklerini beğendim

ben de bugün süper şeyler aldım
charles & keith'ten çok güzel bir ayakkabı aldım %50 indirime girmiş! ama sadece üç günlükmş bu indirim ben son günü tesadüfen yakaladım.
bershka'dan da çok güzel iki bluz aldım.
sonra win max'ten seksi iç çamaşırları aldım kaydirigubbakcemile3

ama hiç birinin resmini gösteremiyorum maalesef çünkü laptopuma yükleyemiyorum hiçbir şey!!!
çok sinir bir durum..Çok üzgünüm çoook

tüm paramı harcadım neredeyse, çok güzel bir etek beğenmiştim winmax'ten ama alamayacağım maalesef :1no2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…