Pembe Dolap

Yakışır özgülümeee:lepiçok güzeller cnm ..
iyiki almışsın vala..:içelim:

şekerim o senin güzelliğin ama alışverişte senin hızına yetişmek ne mümkün :)))))
maşallah mağza açsan açılacak nerdeyse

(kırmızı olan)buda benim çok severek aldığım ama kullanamayacak olduğum elbisem
bergüzar korel'de gördüm aynısını hatta net te dolaşırken

siyah ta mini elbise ve tunic... çok severek almıştım ama giyemiyorum ikiside...
not: eş tarafından giyilememektedirler:))

Son düzenleme:

funndacık bu 2 sine bayıldım... nerden nekadar aldınki bacımm :)

cnm ikisi de mango..
yelek 39 filandı galiba
elbisede 60 yada üstü
gerçi elbiseyi değiştirdim başka elbise aldım , öyle göründüğü gibi güzel drumuyo üstte:çok üzgünüm:
yada bana yakışmadı uzun boylu olmak lazım bu elbsıe için ben mınyon tıplıyım yakışmadı bana ..
:1ninca:

songa ayakkabı vede elbis çok güzel elbiseni nerden aldın şekerim bir de fiyaı nedir acaba şu sıralar elbise alma hevesi başladı bende

songa ayakkabı vede elbis çok güzel elbiseni nerden aldın şekerim bir de fiyaı nedir acaba şu sıralar elbise alma hevesi başladı bende

çok teşekkür ederim özgülcüm.beğenmene sevindim.elbiseyi park bravodan aldım.indirimle 139 a inmişti.ben nakit aldım 125 verdim canım

ROUGA cnm kırmızı olan eşarp deıl mı yahu:roflol: sıyah olan cok guzelmış sende eve gıyersın artıkın sorun deıl

songa pabuclarına bayıldım cnm ı gunlerde kullan elbısende guzelmış ha

kizlar bugün kendime kislik bot almak icin carsiya ciktim, bot bulamadim ama bunlari aldim
yarin isyerinde cok önemli bir presentasyonum var bunlari giyinecegim, yarin ceker eklerim hatta )

etegin rengi gri cimmis asil cok hafif kahve rengi tas rengimi diyorlar ne heheheh
kazakta krem rengi

kızlar ben trenchot almıstım yaa dar oldu
satmaya karar verdim aklınızda olsun almak isteyen varsa 30 ytl...38 bedeneee :)

cnm magazadana almadımm satıyorum arıyorum var yaa kk da ordan aldımm sizde gelin cnm eglenceli oluoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…