Eki Görüntüle 199666 resım kucuk cıkmıs burda daha net
Eki Görüntüle 199666 resım kucuk cıkmıs burda daha net
nerde giymeyi düşünüyoısun mezuniyet felanmıı beyaz olanı ğüzell ten rengii çorap deilde sahra rengi çoraplaa dene bnecee ......slm kızlar. yardımıınıza ihtyacım var. sizce hangisi? aslında beyaz olanı daha çok beendim ama altına ten rengi çoraptan başka alternatifim yok sanki. o yüzden tereddütlüyüm. :44:
Eki Görüntüle 200005 Eki Görüntüle 200006
nerde giymeyi düşünüyoısun mezuniyet felanmıı beyaz olanı ğüzell ten rengii çorap deilde sahra rengi çoraplaa dene bnecee ......
yok cnm bn üniveste öğrencisiyim. günlük giymeyi düşünmüştüm ama abartılı mı sence?
Eki Görüntüle 199664 Eki Görüntüle 199663 Eki Görüntüle 199665
alıyımmı almıyımmı karar veremedım.45 tl fıyatı sızce nasıl kızlar acaba onundekı kurdale cıkarmıykı
ğünlük için birazz ama karar zevk senin tabikii giyybilirsin ama çorabı ten seçme bacak renginde sahra rengi çorapp
slm kızlar. yardımıınıza ihtyacım var. sizce hangisi? aslında beyaz olanı daha çok beendim ama altına ten rengi çoraptan başka alternatifim yok sanki. o yüzden tereddütlüyüm. :44:
evet beyaz güzel bence de, ama şurda 1-2 hafta sonra çorap giyilmeyecekslm kızlar. yardımıınıza ihtyacım var. sizce hangisi? aslında beyaz olanı daha çok beendim ama altına ten rengi çoraptan başka alternatifim yok sanki. o yüzden tereddütlüyüm. :44:
sarıların ikisine de bayılmıştım sabah baktığımda :))TRENDYOLDA harika ürünler var kızlar sizce bunları alsam mı bu ay çok da açıldım
dünkü beyazı almadım. bu nasıl sizcee?
Eki Görüntüle 200461
Canım dünkü çok daha güzeldi. günlük giyim için biraz abartı birde kol detayını pek içime sinmedi...
tebiki zevkler sen beğendiysen problem yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?