Pembe Dolap

kızlarr markafoniden indirim çeki kazanmıştım onu kullanayım dedim. bugün son günüydü kullanmazsam boşa gidicekti. şu elbiseyi aldım.:82: sizce nasıl?

fyzckr çok güzel güle güle giy canım, çok beğendim..

sizce şu elbise nasıl peki,

kargoyla 47 tlye gelicek değer mi karar veremedim..azıcık pahalı sanki

bende bu elbiseyi aldım trendyoldan nasıl sizce:)

Eklentiler

• $2314195039720_1_org.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 40
kızlar yeni ayakkabı aldım ama nası kombinlicem bilemioorum. bi beyaz pantolonla kombinleyebilirim. ama şu ara günlük hayatta elbise altına çorap giyiyorum. bu ayakkabının içine çorap giyilmez dimi. aslında çok da kötü durmadı ama:26:

ayakkabı yorumlarınızı ve kombin önerilierinizi bekliorum..

ben 2 hafta önce aldım hala gelmedi ya.
çok beğendim ama işte o aldığımda da siyah ayakkabı vardı ondan karar veremiom..

canım güle güle kullan bence çok havalı hoş bir ayakkabı , çok da moda..
aynı renk çantayla (biliyorsun sanırım bu benim takıntım ); kot etekle, kaprilerle,keten pantalonla,benzer tonlardaki eteklerle falan da güzel olur..üzerine aynı tonlarda beyaz gömlek giydiğin çoğu şeyle hoş olur sanırım :)

ne kadara aldın bu arada ? ben bugün bir ayakkabı aldım sizden kombin için fikir istiycem eklerim fotosunu birazdan..

pelinkr ayakkabın çok tatlı canım krem keten ve pudra body lerle güzel olabilir diye düşünmekteyim :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…