Pembe Dolap

nasiii yani canım ne demek istedin anlamadım hoşuna gitmediyse söyleyebilirsin kırılıcak diilim dolaylı yoldan söleme daha cok üzülürüm:1no2:

benım annemde esaplı turbenlı kabnanları olsun kızlık normal trenckotları olsun cok modern seyler alıyor gıyınıyor bu bıraz farklı tarz anlamın da dedım alınma sakın heee

bende sevmem aslında öle yılan dersi gibi şeyleri ama giydiğimde cok farklı modern duruyo heleki deriyi hiç sevmem ama bu cok hoşuma gitti
spor giyinirim ama farklı bişi olsun istedim cok ta memnun kaldım :)
bide rengi son iki fotoda cok acık cıkmış ilk fotodoki gibi koyu kahve oyüzden cok hoş duruyo
çevremde gören arkaşdaşlarım bayılıyo buna askıda durdu gibi durmuyo giyince yani
kıyafeti tasıyanda önemli her kıyafet herkese yakışmaz :))))))

Son düzenleme:
bugün ne giydin topiğine koymuştum elbisemin altına giydiğim yeni çizmelerim :utangac:
pbca2.jpg

demothy kıss cok kibar bacı cizmlerin ama altı ince gibi üşütmüyomu???

demothy kıss cok kibar bacı cizmlerin ama altı ince gibi üşütmüyomu???

yok cnm orda resmi çekerken ayağım yere basmıo havada cekmişim.. delikafadulden
inanılmaz sıcak tutuo bide uzuun oldugu için içine yün kısa corap giiyorum ooohh sıcacık sırnaşık şey

ben cüzdan,saat ve mont aldım onu ekleyim size.
abcd0004na2.jpg

w640.png

clz dan 34 ytl aldım.çok hhoşuma gitti.birde boynerden kırmızı cüzdan aldım onu resim çekip ekleyecem.
monttta kinetix 3 kere indirim olmuş 29 ytl düşmüş.bende hemen aldım.

bunlarda benim yeni ciccilerim:icecream:
herseferinde yeter artık almıcam diyorum ama dayanamıorum-tatlicadiarzu-
4798.jpg
4818.jpg

4845.jpg
4859.jpg

bunlarda şallarım
4899.jpg

4919.jpg

Son düzenleme:
sağol canım benimmmmmŞenizŞeniz
ay nasıl özlemişim senikaydirigubbakcemile2
bende onu çok seviyorum canım siyah kemerle süper oluyoodelikafadulden

ŞenizŞeniz öp bacim öpppppp ŞenizŞeniz

inanirim vallah süper olur siyah kemerle :çok üzgünüm: izmirde nerden aldin halamlara gidersem bende alim kaydirigubbakcemile3

Whiterose özellikle o mavi tuniğe bayıldım

]İşte bu da benim yeni cicim.ben çok üşürüm.bu da %80 yünmüş.işime yarar diye düşündüm.bogazı tamamen kapatabiliyosun fermuarı sayesinde.renklerini de sevdim.

hpim2352bm7.jpg
[/IMG]

whiterose mavi hırkann mükemmel cnmm cooooooook begendm güle güle giyyy :)
roselin cnmmm seninkide cok güzel güle güle giy :)

Whiterose özellikle o mavi tuniğe bayıldım

]İşte bu da benim yeni cicim.ben çok üşürüm.bu da %80 yünmüş.işime yarar diye düşündüm.bogazı tamamen kapatabiliyosun fermuarı sayesinde.renklerini de sevdim.

hpim2352bm7.jpg
[/IMG]
sağol canım bende çok severek aldım hatta mankenin üstünden çıkarttımdelikafadulden
seninde ceketin çok güzel güle güle kullan çok severim böle renkli şeyleri:icecream:

whiterose mavi hırkann mükemmel cnmm cooooooook begendm güle güle giyyy :)
roselin cnmmm seninkide cok güzel güle güle giy :)
sağoll canım daha iyileri senin olsun inşallahha.s.

Back
X