Pembe Dolap

benimde kışlık pardesüm kıslar bunu vitrinde gördüğüm an aşık oldum:sm_cool:fiyatı biraz yüksek.:utangac:ama değer çok şık duruyo üstte belden kemerli gercek deri diil sanırım ama kaliteli
dsc01122iv9.jpg

w247.png

dsc01123bn5.jpg

w450.png

dsc01127od2.jpg

w450.png

ohhh ohh çok güzel kız eminim sanada çok yakışır güle güle kullan şekerim üstünde eskisin sonrada koy ikinci el bölümüne bi güzel sat başkasının üzerinde eskisin

1000436os6.jpg

yenı ayakkabılarım mevsımı deıl bılıyom ama baya ındrımlı aldım 40ytl yazın 80 ytl kadar cıkıyo derı

böcükcüm ayakkabılarına bayılddıııımmdelikafadulden
nereden aldın kaca aldın cabuuh sülee:jeyyar:
gule gule gıy canım benıma.s.

whiterose tatlim bende en cok yesil hirkana bayildim..... nerden aldin acaba ve kaca?
hepsini iyi günlerde kullan canim

ugurböcegi ayakkabilarin cok güzelmis canim güle güle giyin

böcükcüm ayakkabılarına bayılddıııımmdelikafadulden
nereden aldın kaca aldın cabuuh sülee:jeyyar:
gule gule gıy canım benıma.s.

saolun cnmlarımsengözlerimebaksanab esenlerden aldım cnm esenlrde oturuyom
40ytl aldım yazıyo ya nankaydirigubbakcemile3

beyzgülüm nerden buldun nan okadar parayı hergun yenı şey ohhh mavı ve o renklı şalı cok beğendım gule gule kullan

whiterose tatlim bende en cok yesil hirkana bayildim..... nerden aldin acaba ve kaca?
canım izmirde bi butikten aldım fiyatı 50 lira markası wove

1000436os6.jpg

yenı ayakkabılarım mevsımı deıl bılıyom ama baya ındrımlı aldım 40ytl yazın 80 ytl kadar cıkıyo derı
iyi günlerde kullan böcüğüma.s.

beyzgülüm nerden buldun nan okadar parayı hergun yenı şey ohhh mavı ve o renklı şalı cok beğendım gule gule kullan
eeee canım pırezantabıl olmak kolay deel:delphin:

bugün aldıklarımm hihoyyyt

polo garage, o kurdelenin üstünde kuru kafa var, çok hoşuma gitti delikafadulden
gripoloxz5.png

marks&spencerdan bayılarak aldığım kolyelerim, maviliye aşık oldum hatta :asigim:
siyahklyvz6.png

maviklyta4.png

boyner koyu yeşil uzun hırkam
boynerhrksz7.png

ve buda omuzda güzel duran ama kolda mükemmel duran mudo çantamm
mudocanttadq9.png

bide bunlar dışında çok cici çamaşırlar aldım la senzayı soydumm :jeyyar: koymuyorum tabiki +18 havası estirmeyelim. :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım pilarım hepsine 10 üzerinden 11:lepi:
ama itiraf etmeliyim çanta daha bi süper:asigim:
bende çantayı kolumda taşımayı çok seviyorum erkek arkadaşım yaşlı bayanlar gibi taşıma şunu diyo:roflol::roflol:
deli edicik bu oğlan beniiii:delphin:

Ay böcükcüm çok güzel ayakkabılarınnnnnn.güle güel giy inşallah.yaza kadar ayağın büyürse bana verirsin hahahahaahhhh :P

canım pilarım hepsine 10 üzerinden 11
ama itiraf etmeliyim çanta daha bi süper
bende çantayı kolumda taşımayı çok seviyorum erkek arkadaşım yaşlı bayanlar gibi taşıma şunu diyo:roflol:
deli edicik bu oğlan beniiii

yaşlı bayan mı kaydirigubbakcemile o sevgilinle karşılaşmiyim canım yolarım :roflol:
bende en çok kolda taşımayı seviyorum canım, ki bu zaten omuzda çok güzel durmuyor yani, kol için yapmışlar :dilcikar:
sağol hayatımm ŞenizŞeniz:asigim:
bu hırkayı kaça aldın canım, çok hoşuma gitti, benim de böyle bir hırkaya ihtiycacım var da..

umarım çok pahalı değildir

canım etiketine baktım 80 yazıyor ama kasada indirim yapıldı sanırım yaa :uhm: 50 civarı birşeye gelmiş olabilir, annecimde bisürü tabak çanak aldı toplu ödendi, emin değilim o yüzden. Şeniz

pilarcım canım iyi günlerde kullan bende en çok çantanı beğendim

canım benim sağol Şeniz

yaşlı bayan mı kaydirigubbakcemile o sevgilinle karşılaşmiyim canım yolarım :roflol:
bende en çok kolda taşımayı seviyorum canım, ki bu zaten omuzda çok güzel durmuyor yani, kol için yapmışlar :dilcikar:
sağol hayatımm ŞenizŞeniz:asigim:
amannnn her dediğini takcak olursam:lepi:
sevdik bikere işte gül diken misali:delphin:

Back
X