Pembe Dolap

fermuarın alt kısmı yanı bacak arasına dogru gelen kısım.
bana sankı bıraz garıp duruyor gıbı geldi.:26:
resımden oyle gozukuyor da olabılır.

yok orasi chino tarzinda biraz ama rahatsiz etmiyor. ben son aylarda kilo verdim, belim karnim biraz inceldi ama popomdan da verdim malesef. orayi begenmiyorum genelde ama önden de durusu sanki iyi degil gibi. resim cektim ama buradan ekleyemiyorum sonra eklerim, fikri belirtirseniz cok sevinirim.

Selayhus, sana da sorum su: H&Mden siparis etmistim, ürünlerin cok kismi bu pantolonla birlikte geldiler, baska bir kisim ise gelecek, büyük paketi geri gönderdim bile, digerine ekleyip göndersem olur mu ki 14 günü asmazsam, bu konuda tecrüben varmi ?

efsuncugum bence olur neden olmasin numarasini falan yazarsan .. ama sen yinede arasana onlarin numarasini ben sorum oldugunda arayip soruyorum canim onlara..

bence pantalonun dedigin gibi boyu güzel ama tuhaf olan yeri diz kapagi üstü vve tam orda arka kismi oralar cok potlasmis normalde öyle durmamasi gerekiyor, bu pantalonlarin üst kismi bol ama bacaklari dar oluyor genelde diye düsünüyorum..

Son düzenleme:

@efsun, pantolon sende çok bol ve potlu durmuş.bence sorun bu.

kizlar potlu / potlamis nedir ?

Selaycim, aramadim ama mail attim, bakalim ne diyecekler. Ilk denedigimde cok begendim rahatligina kapilip ama kombinledigimde birseylerden rahatsiz oldugumu farkettim. arka kisminda su anki vücut yapimdan dolayi cok iyi durmayacagini biliyordum ama önden bari ordaki gibi dursa isterdim.
Busejanin dedigi gibi bol da sanki, yani belde iyi ama bacaklarda durus cok tuhaf..

pot durmak= sislik kabariklik anlaminda kullandim.. bu pantalonun bacak kisimlari senin bedeninden bariz 2 beden büyük duruyor, egreti olmus üzerinde o yüzden ... bencede geri yolla , bir beden kücügünü istesen nasil olur acaba ??? yokmu yakininda hm git dene derim..

birseyi daha ögrenmis oldum, sagol canim. evet ya öyle duruyor dimi..
bi kücügü 34 olur, ben 34 giymem ki. dükkana ugrarsam giyerim ama netten mümkünse geri göndericem tek...

saol cnm son anda bir degisiklik oldu pembede numara yoktu baska firmalarda bulduk
mor canta-mor bot mu?
pembe canta-pembe bot mu?
bir onceki sayfaya aldıgım pudra rengi çantayı eklemistim
pembe botu alırsam çantayı almiyim mi
karıstı kafam :44:

mor canta mor bot tabiki olur, uyumlu olur. önceki ekledigin canta stil olarak bu cizmelerle pek gitmz canim, ama mor botlari hemen hemen her renk cantayla kombinleyebilirsin, emin degilsen alma cantayi.

peki pudra pembesi çanta bu botlarla gider mi?

kış sezonu kapanırken %50 indirimden almıştım o çantayla kullansam....daha giymedim hiç:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…