fermuarın alt kısmı yanı bacak arasına dogru gelen kısım.
bana sankı bıraz garıp duruyor gıbı geldi.:26:
resımden oyle gozukuyor da olabılır.
bende hic resimdeki gibi durmuyor. müthis rahat, boyu kesimi de hos aslinda ama bilmiyorum..
efsuncugum bence olur neden olmasin numarasini falan yazarsan .. ama sen yinede arasana onlarin numarasini ben sorum oldugunda arayip soruyorum canim onlara..
bence pantalonun dedigin gibi boyu güzel ama tuhaf olan yeri diz kapagi üstü vve tam orda arka kismi oralar cok potlasmis normalde öyle durmamasi gerekiyor, bu pantalonlarin üst kismi bol ama bacaklari dar oluyor genelde diye düsünüyorum..
@efsun, pantolon sende çok bol ve potlu durmuş.bence sorun bu.
kizlar potlu / potlamis nedir ?
Selaycim, aramadim ama mail attim, bakalim ne diyecekler. Ilk denedigimde cok begendim rahatligina kapilip ama kombinledigimde birseylerden rahatsiz oldugumu farkettim. arka kisminda su anki vücut yapimdan dolayi cok iyi durmayacagini biliyordum ama önden bari ordaki gibi dursa isterdim.
Busejanin dedigi gibi bol da sanki, yani belde iyi ama bacaklarda durus cok tuhaf..
Buda yeni ayakkabim,Eki Görüntüle 233533
böle bi ayakkabı alsam yanında bide striptiz direği alırım eve bu ne kız:)) yürüyebilirsen ne mutlu sana ama bende çok beğenmedim ama sizin orası kaldırır burada abest kaçar..güle güle kullan canım..
pot durmak= sislik kabariklik anlaminda kullandim.. bu pantalonun bacak kisimlari senin bedeninden bariz 2 beden büyük duruyor, egreti olmus üzerinde o yüzden ... bencede geri yolla , bir beden kücügünü istesen nasil olur acaba ??? yokmu yakininda hm git dene derim..
saol cnm son anda bir degisiklik oldu pembede numara yoktu baska firmalarda bulduk
mor canta-mor bot mu?
pembe canta-pembe bot mu?
bir onceki sayfaya aldıgım pudra rengi çantayı eklemistim
pembe botu alırsam çantayı almiyim mi
karıstı kafam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?