Çantalarına bayıldım.Muhteşemler.Ama ayakkabı zevkini sevmedim
peki pudra pembesi çanta bu botlarla gider mi?
kış sezonu kapanırken %50 indirimden almıştım o çantayla kullansam....daha giymedim hiç:97:
Eki Görüntüle 241329
Pembe mi, mor mu diyordum ya kızlar..pembe bot/çanta yı alıyorum..
Yanında da bu elbiseleri.
Eki Görüntüle 241557
Eki Görüntüle 241558
Eki Görüntüle 241559
güle güle kullan hepsini bişi sorcam sanki orda alix avien stick kapatıcı gördüm memnun kaldın mı ondan bide sadece göz altına mı yoksa yüzede uygulanıyo mu?
son elbise hosuma gitmedi. 2. elbise geldiginde giyinik haliyle bi resim cekebilir misin mümkünse ? Bugün ne giydim´e yada buraya ? >O elbise benim de cok hosuma gidiyor ama o kizlarda biraz farkli duruyor diye cesaret edemiyorum almaya
Kargo gelsin de yüklerim fotoyu buraya üzerimde görürsünüz.
Leopar elbise geldi bu arada aynı resimdeki gibi çıktı çok az ton farkı oynuyor
içindeki astarı beyaz dikmişler ondan renk olarak biraz açığı.
yüze de uygulanıo canım bana buradaki yazgül hanım tavsiye etmişti.. güzellik uzmanı olan..memnun kaldım pudra ve o yetio yani..
Eki Görüntüle 242758 Eki Görüntüle 242759 Bayanlar bunlar nasıl sizce ? vede hangisi ? 17 yaşındayım benim için ideal diye düşündüm. Sizlerinde yorumunu bekliyorum
Eki Görüntüle 242758 Eki Görüntüle 242759 Bayanlar bunlar nasıl sizce ? vede hangisi ? 17 yaşındayım benim için ideal diye düşündüm. Sizlerinde yorumunu bekliyorum
dün aldıklarım kızlar hepsi sudan ucuz
pembe leopar etek kemeriyle 25 tl
Eki Görüntüle 245854
taşlı babet 20 tl
Eki Görüntüle 245855
fiyonklu body 10tl
Eki Görüntüle 245860
bunlarda ortaya karışık 8tl :)
Eki Görüntüle 245863
monica sen izmitten misin bu aldıkların çok tanıdık geldi.Babet ve takılarını nerden aldın bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?