Pembe Dolap

Çantalarına bayıldım.Muhteşemler.Ama ayakkabı zevkini sevmedim

Teşekkürler tatlım tabii zevk meselesi.
ben ayakkabılarımın görselliğinden çok rahatlığına önem veriyorum.
neredeyse 6 ay kış mevsimi yaşayan ve sürekli kar yağan bir ülkede hergün okula gitmek hiçte kolay olmuyor benim için

Pembe mi, mor mu diyordum ya kızlar..pembe bot/çanta yı alıyorum..
Yanında da bu elbiseleri.

güle güle kullan hepsini bişi sorcam sanki orda alix avien stick kapatıcı gördüm memnun kaldın mı ondan bide sadece göz altına mı yoksa yüzede uygulanıyo mu?

yüze de uygulanıo canım bana buradaki yazgül hanım tavsiye etmişti.. güzellik uzmanı olan..memnun kaldım pudra ve o yetio yani..

son elbise hosuma gitmedi. 2. elbise geldiginde giyinik haliyle bi resim cekebilir misin mümkünse ? Bugün ne giydim´e yada buraya ? >O elbise benim de cok hosuma gidiyor ama o kizlarda biraz farkli duruyor diye cesaret edemiyorum almaya

Kargo gelsin de yüklerim fotoyu buraya üzerimde görürsünüz.
Leopar elbise geldi bu arada aynı resimdeki gibi çıktı çok az ton farkı oynuyor
içindeki astarı beyaz dikmişler ondan renk olarak biraz açığı.

farketmeyince seviniyor insan dimi.. güle güle kullan cnm ve sagol resim icin

Bayanlar bunlar nasıl sizce ? vede hangisi ? 17 yaşındayım benim için ideal diye düşündüm. Sizlerinde yorumunu bekliyorum

ben sağdakilerden krem olanı beğendim daha kullanışlı gibi geldi pembesi de hoş duruyor ama kremi daha rahat kombinlersin

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için yardımcı oldunuz karar aşamasında yardımcı birileri lazımdı. Tweetysale'cim hepsini bende alsam keşke çok tatlılar Gece kusu bende kremi düşündüm o daha kullanışlı

monica sen izmitten misin bu aldıkların çok tanıdık geldi.Babet ve takılarını nerden aldın bayıldım

Tşk ederim ThePessimist ama izmitte değilim.
Bi bijuteriden aldım takıları babetide bi mağazadan isteğe göre renk,kumaş,değişikliği yapıyorlar
Süed,rugan, tokalı, taşlı ,dantelli, çizgili çok çeşit ve renkte babetler var.
istersen özelden yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…