Pembe Dolap

Son düzenleme:
sağolasın selayımm
gnydncım ben de sağdakine bayıldım,çok zarif duruyor,güle güle kullanasın

ocd yada odc (karıştırıyorum hep nikini,prd) geçen sayfalarda manken üzerindeki hali var kuşum

sağolasın selayımm
gnydncım ben de sağdakine bayıldım,çok zarif duruyor,güle güle kullanasın

ocd yada odc (karıştırıyorum hep nikini,prd) geçen sayfalarda manken üzerindeki hali var kuşum

teşekkürler canlarımm
kontes sende güle güle kullan ayakkabını canım
güzel rahat bir ayakkabı

şükürler olsun ki botlarım da geldi artık (kutusuna da ayrıyetten bittim )

bir arkadaş ayaktaki duruşunu istemişti,en kısa zamanda çekicem

şapkam da geldi...
kalak kısmı birden indiğinden görüntüsüne pek alışamadı gözüm
geri göndersem mi diyorum ama rengi-kalitesi ve fiyatı kararsız kalmama sebep oluyor:26:

amanıııın o botlar ne güzel öle Çok güzel yaaaa bayıldııım çıldırcam şimdi Kutusunuda ayrı bittim. Keşke bende giyebilsem böle topuklu ayakkabılar

Ara sıra kısa süreli şehir dışına çıktığım zamanlar oluyor. Bu çantayı o zamanlarda kullanmak niyetiyle dün aldım. Fakat eve gelince dur ya ben bunla okula gideyim dedim doldurdum içini haydi okulaaaa Bütün ıvırımı zıvırımı doldurdum pek güzel oldu. Ama tutma yerleri bir kaç cm daha uzun olsaymış daha iyi olabilirmiş. İnsan tombul olunca birde üstüne mont giyince rahat rahat takamıyor öle her çantayı

Çantanın fiyatı 10 tl. Gel ablaaa geeaaaaağğğl diye bağıran bir amcanın tezgahından aldım

Kotex 3.40 tl

Flormar'ın makyaj temizleme mendili. 2.50 tl ydi sanırım.

Yves Rocher 'ın pudra fırçası. 22.90 tl

Flormarın mat ojelerinden. Numarasına bakamadım şimdi kalkmıyım yerimden Fiyatı 3.50 tl

Migrosdan aldığım tırnak törpüsü.2.70 tl

Veeee Cafe Crown ın latte kahvesi. Bu kahveye BAYILIYORUUUM. Yeni keşfettim. Sanırım zaten yeni çıkmış. Bizim evin çok yakınında bir market var orda 1 2 hafta önce denk gelmiş 2 3 tane denemek için almıştım. Bir dahaki gidişimde koydukları bölüm bomboştu. Resmen sömürmüşler. Her gidişimde sordum yok dediler. Carrefourdada bakmıştım ama ordada yoktu. Bugün migrosa baktım ordada yoktu. Niye yok bu kahve hiç biyerde yahu En sonunda bugün denk geldim kalanların hepsini aldım. Birdahakine 2 açılmamış kutuyu alırım sanırım Fiyatı 40 kuruş civarında. Gidin bulun alın için

Kahveleri mutfağa götürmek için odamdan çıktım ve geri döndüğümde meraklı pamuk hanımı aldıklarımı mıncıklarken yakaladım

Son düzenleme:

kontescim güle güle kullan ayakkabına bayıldım

Allah'ım yaa kotexini de koymuş şaşkın kuzu
çanta cidden çoookkkk işine yarayacak bence de,severim büyük çantaları
kedicik de pek şirinnn

botlar süper kontesim... sapka hakkinda fikrimide söylemistim zaten :)

aswang cantan cok kullanisli güle güle kullan tatlim ve aldigin diger esyalarida ...

Allah'ım yaa kotexini de koymuş şaşkın kuzu
çanta cidden çoookkkk işine yarayacak bence de,severim büyük çantaları
kedicik de pek şirinnn

ahaha koyarım tabe onun canı yokmu
Teşekkür ederim kontesiiiim

botlar süper kontesim... sapka hakkinda fikrimide söylemistim zaten :)

aswang cantan cok kullanisli güle güle kullan tatlim ve aldigin diger esyalarida ...

Teşekkür ederim canım

Ayy evett o bi arkadas benimm
Botlar böylede çok harikaa duruyorrr
Bambiye gittim bu botlar icin yoktu deli oldummmmm

botun harika cnm ya.. dolgu topuk botlar çok rahat oluyorr güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…