- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
Ben de bunları bugün sosyete pazarından aldım. Şifon tunik 10 tl, çanta 20 tl.
Eki Görüntüle 277833
Eki Görüntüle 277834
Arkadaşım botun çok süpermiş,nerden aldın öğrenebilir miyim?
Bir de rengi acaba tam burda görünen gibi mi,gelince rahat mı değil mi ayrıntılı olarak yazar mısın lütfen?
Ya arkadaşlar ben sırf buraya eklemek için bu yaz aldığım tüm kıyafetlerin resmini çektim ama eklenmiyor,dosya
boyutu fazla geliyomuş sanırım,dijital makinayla çekmiştim,siz telefonla mı çekip koyuyosunuz acaba?:44:
çoook beğendim :)))
:))) çok güzel güle güle kullan canım
ben topuklu seviyorum ama çok uzun topuklu giyemiyorum
o yüzden orta aldım
seninki çok hoş
çok sağol tatlım seninkilerde öleplatform olduğu için buda seninki kadar rahat canım tavsiye ederim sanada
dijitalle boyutu fazla olabilir photoscapeden yeniden boyutlandırıyorum ben bi sorun olmuyor
facede kapıda ödemeli bir kişiden aldım aalanlar hep memnun müşterilerin yorumlarını epey bir zaman okudum sonra sipariş verdim gelince mutlaka ayağımda çekip yayınlarım burada ..
birde fotoğraf makinanın ayarlarından resim boyutunu biraz küçült o zaman olur ...
Photoscape nedir canım,pek resim eklemeyle alakam olmadığı için bilmiyorum,ilk kez duyuyorum...
google a photoscape diye yazarsan çıkar.yükle onu çok kısa sürede iniyo yükleniyor zaten.kullanımıda çok basit.türkçe
Photoscape nedir canım,pek resim eklemeyle alakam olmadığı için bilmiyorum,ilk kez duyuyorum...
google a photoscape diye yazarsan çıkar.yükle onu çok kısa sürede iniyo yükleniyor zaten.kullanımıda çok basit.türkçe
Teşekkür ederim arkadaşım....
Makinanın boyut ayarlaması olduğunu bilmiyordum,yeni aldım da öğrenmeye çalışıyorum,bilenler varsa tavsiyelerini beklerim,
Ha bu arada botu giyince mutlaka ekle,çok merak etim nasıl duruyo,rengine de bayıldım açıkcası...
arkadaş zaten açıklamış bende teşekkür ettim
çok rahat bi program herşeyde kullanabilirsin kolay gelsin
ay onu nasıl çekebilirim bilmiyorum ki :26:Hoşgelmiş papiler
Ama uzun triko eteğide merak ettim şimdi ben ama :/
aaaa bunun aynısı erbil süelde de vargüle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?