Hepinizin aldıkları güzel, iyi günlerde kullanın.
Ben de bugün hiç yapmadığım birşey yaptım. Normalde çok az çantam vardır ve birini eskitmeden diğerini almam ama çok uygun fiyatlı çantaları görünce 5 tane çanta aldım. Ayakkabılarıma da uyum sağladılar. Nasıllar sizce? Ortam ışığından dolayı renkleri canlı çıkmadı.
1. Eki Görüntüle 280020
1. Eki Görüntüle 280019
3. Eki Görüntüle 280017
4. Eki Görüntüle 280018
5. Eki Görüntüle 280021
evet canım penti :78:
beyaz değil de vanilla çorap ile denemek istiyorum ben de... lakin desenli hep vanillin çoraplarım :18:
Eki Görüntüle 280353 kızlar bu çizme nasıl sizce
Lolita hic begenmedim ben cizmeleri... tercih senin diyorum yine ...
efsuncuk cok hos seyler almisin tatlim.. Elbisen cok hos.. Alverdenin farlarini kullaniyorum göz icin ve cilt temizleme ürünlerini kullaniyorum dogal oldugu icin ve fiyatlar müthis olduklari icin cok seviyorum :))
Bnnu bende kelebekli disinda begendimzevkler ne kadar farkli oluyor degilmi..
Ama sen sen ol sakin tayti o sekilde giyinme .. Sahsen hic sevmiyorum zaten iyice yapisan taytlarin icine birsey koyup oranin buranin aciga cikmasiniestetik durdugunu düsünmüyorum
Hepimizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun.. Ölümsüz olsun cumhuriyetimiz... ve umarim kötü günler kara bulutlar kalkar vatanimizin üzerinden.., huzurlu günlerimiz gelir ..
lolita19 sanırım çizmeleri sevemedim ben ya
efsun canım oxfordları çok seviyorum seninkiler de çok güsel güle güle giyin diğeri parlatıcı ruj mu 3tane almışsın ikisi aynı renk mi pembesi :26: çok hoşlar hayırlı olsun
bunlar da biraz önce sipariş verdiklerim kelebekli gömleğimi bayılarak aldım
diğeri de denim taytım
Eki Görüntüle 280568 Eki Görüntüle 280570 Eki Görüntüle 280571 Eki Görüntüle 280572 Eki Görüntüle 280573
elime geçen fotoyu eklemişim düzenliim dedim alttaki çok komik durduözür diliyorum
efsun canım oxfordları çok seviyorum seninkiler de çok güsel güle güle giyin diğeri parlatıcı ruj mu 3tane almışsın ikisi aynı renk mi pembesi :26: çok hoşlar hayırlı olsun
diğeri de denim taytım
Eki Görüntüle 280568 Eki Görüntüle 280570 Eki Görüntüle 280571 Eki Görüntüle 280572 Eki Görüntüle 280573
elime geçen fotoyu eklemişim düzenliim dedim alttaki çok komik durduözür diliyorum
evet canım penti :78:
beyaz değil de vanilla çorap ile denemek istiyorum ben de... lakin desenli hep vanillin çoraplarım :18:
kelebekliyi her dışarı çıkışımda en az 5 kişide gördüğüm için out :26:
diğerleri güzel canım
Kafamı çevirdiğim her eyrde bu kelebeklilerden var..Sırf bu yüzden beğendiğim ürünlerden soğuyorum.. Güle güle giy canım
diğeri de denim taytım
bütün aldıkların çok güzel canım aldığın iki gömlek de benim favorimkelebekli konusunda bende senin gibi düşünüyorum ilk gördüğümde almadım bir daha ki sefere kalmamıştı
aswang aldıkların hayırlı olsun gliss spreyleri bende de var ve çok faydasını gördüm sölemeden geçemicem
Teşekkür ederim canımÇok uzun zaman önce başka bir çeşidini kullanmıştım ama kokusunu hiç sevmediğimi hatırlıyorum. Bunu ilk defa aldım umarım memnun kalırım. :)
diğeri de denim taytım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?