Lolita hic begenmedim ben cizmeleri... tercih senin diyorum yine ...
efsuncuk cok hos seyler almisin tatlim.. Elbisen cok hos.. Alverdenin farlarini kullaniyorum göz icin ve cilt temizleme ürünlerini kullaniyorum dogal oldugu icin ve fiyatlar müthis olduklari icin cok seviyorum :))
Bnnu bende kelebekli disinda begendimzevkler ne kadar farkli oluyor degilmi..
Ama sen sen ol sakin tayti o sekilde giyinme .. Sahsen hic sevmiyorum zaten iyice yapisan taytlarin icine birsey koyup oranin buranin aciga cikmasiniestetik durdugunu düsünmüyorum
Hepimizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun.. Ölümsüz olsun cumhuriyetimiz... ve umarim kötü günler kara bulutlar kalkar vatanimizin üzerinden.., huzurlu günlerimiz gelir ..
aa ben kokusunu çok seviyorum turuncusunu kullanıodum o da güsel kokuodu şimdi kırmızısı parlaklık veriomuş ona geçtim
evde sarısı da var gerçi o da güsel kokuo ama bilemedim ne renkti diğeri canım :26:
aswang hep kozmetik alıyosun kuş :78:
güle güle kullannn
güle gle kullan canımm
ne yazık ki sadece 2 ile 3 ' ü beğendim
aswang güle güle kullan canim masallah yok yok sende...
konteskom aldin demek hayirli olsun kusum
canim gecen farkettim son ara kullanmadigimdan hic parlatici rujlarimin kolmardigini farkettim, iki tane farkli tonda pembe. biri fos cikti ama neyse artik..
digeri cok iyi kalem rujlardan ayni keceli kalemler gibi, az sürünce cok dogal duruyorlar.. Oxfordlarim cok uygundu, kapmadan gecemedim.
Aldiklarinin hepsi birbirinden güzeller. özellikle Kelebekli olanina bende bayildim. digerleri de cok güzel kombinlenebilir parcalar. nerden aldigini sorabilir miyim bir kelebekkolik olarak ? :)
Sarı turuncu gibi bişidi sanırım tam hatırlamıorum çok uzun zaman önce kullandımBu aldığımıda tamamen renginden dolayı aldım. Rafın önünde 6 7 dakika düşünmüşümdür. Tepemde dikilen kız al artık bakışları atmaya başlayınca pembe gönlüm sende diyerek aldım bunu
pembe gönlüm sende güle güle kullanın
kontescim şapkan çok güsel hayırlı olsun
tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))
tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))
Teşekkür ederim, onu ben de çok beğendim, ipek gibi yumuşacık, bi de üstüne 10 tl :) Yukarıda baksi geçen kelebekli gömlekten de vardı pazarda aynı fiyata çok güzeldi o da.
Teşekkür ederim, uygun ayakkabılarla kombinleyince güzel oldular.
Bunları da semt pazarından aldım. Bayramda akrabaların yanına gideceğim için kuzenlerime ve diğer akrabalara hediye olarak götüreceğim. Fiyatları o kadar uygun ki, şok geçirdim bu hafta pazarda. Hele abiye kıyafetler kapanın elinde kalıyordu. Hem kendime hem de akrabalara bayram hediyesi olarak çok uyguna geldiler. Pazara gittikten sonra pahalı mağazalarda ne görsem burun kıvırıyorum
1. Eki Görüntüle 280856 2. Eki Görüntüle 280857 3. Eki Görüntüle 280858 4. Eki Görüntüle 280859 5. Eki Görüntüle 280860 6. Eki Görüntüle 280861 7. Eki Görüntüle 280862 8. Eki Görüntüle 280863 9. Eki Görüntüle 280864
hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullan hepsini
ben trendyoldan aldım tatlım
http://www.trendyol.com/Ekru-Kelebek-Cebi-Fermuarli-Bluz-BL807/UrunDetay/5142/499727
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?