Pembe Dolap

Amiiiiin !

tesekkür ederim. Alverde ürünleri güzel oluyor. Ben daha önce sampuan ve allik kullanmistim, ruju pek begenmedim ama olsun dedigin gibi uygun fiyati..

Son düzenleme:
hediye çeklerimin son günü olduğundan
şu ikisini almak zorunda kaldım
en güzelleri bunlardı :26:
herry'den ikisi de
etek 9 tl
şapka 8tl

geçen gün de kitaplarım gelmişti
limangodan kuponlarla tanesini 2tl gibi komik bir rakama aldım
ntv yayınlarını seviyorum
limango sayesinde kütüphanem için baya bi ntv yayını edindim

Sarı turuncu gibi bişidi sanırım tam hatırlamıorum çok uzun zaman önce kullandım Bu aldığımıda tamamen renginden dolayı aldım. Rafın önünde 6 7 dakika düşünmüşümdür. Tepemde dikilen kız al artık bakışları atmaya başlayınca pembe gönlüm sende diyerek aldım bunu

aswang hep kozmetik alıyosun kuş :78:
güle güle kullannn

Teşekkür ederim canım. Ben tombul bir kuş olduğuma ölee markafonilerden limangolardan faydalanamıyorum napıyııııım
sende aldıklarını güle güle giy ve oku canım. Şapkalı hatunun üzerindeki bluz çok güzelmiş yokmuydu o onuda alıvereydin

Son düzenleme:
aswang güle güle kullan canim masallah yok yok sende...

konteskom aldin demek hayirli olsun kusum

güle gle kullan canımm
ne yazık ki sadece 2 ile 3 ' ü beğendim

Teşekkür ederim, uygun ayakkabılarla kombinleyince güzel oldular.

Bunları da semt pazarından aldım. Bayramda akrabaların yanına gideceğim için kuzenlerime ve diğer akrabalara hediye olarak götüreceğim. Fiyatları o kadar uygun ki, şok geçirdim bu hafta pazarda. Hele abiye kıyafetler kapanın elinde kalıyordu. Hem kendime hem de akrabalara bayram hediyesi olarak çok uyguna geldiler. Pazara gittikten sonra pahalı mağazalarda ne görsem burun kıvırıyorum

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullan hepsini
ben trendyoldan aldım tatlım

http://www.trendyol.com/Ekru-Kelebek-Cebi-Fermuarli-Bluz-BL807/UrunDetay/5142/499727

pembe gönlüm sende güle güle kullanın

kontescim şapkan çok güsel hayırlı olsun

tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))

Son düzenleme:

tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))

Teşekkür ederim, onu ben de çok beğendim, ipek gibi yumuşacık, bi de üstüne 10 tl :) Yukarıda baksi geçen kelebekli gömlekten de vardı pazarda aynı fiyata çok güzeldi o da.

Ters alfaba iyi gunlerde kullan aldiklarini ve akrabalarinda ..
Ah su pazara gidenlere nasil ozeniyorum .. Oralarda olsam bdnde her hafta giderdim ...

Teşekkür ederim, onu ben de çok beğendim, ipek gibi yumuşacık, bi de üstüne 10 tl :) Yukarıda baksi geçen kelebekli gömlekten de vardı pazarda aynı fiyata çok güzeldi o da.

10 lira mı süper fiyatı güle güle kullanın...
yaaa ben trendden aldım o kelebeğimi ortalama 38 e felan geldi kargo dahil
ya sinir yaptım bende artık bakcam pazarlara ((

Son düzenleme:
Bu haftaki pazar çok bereketliydi, sanırım bayram öncesi diye. Fotoğrafını yüklediğim 1. ve 2. abiye elbiseyi de 10 liraya aldım desem, inanması zor değil mi

uzun zamandır aldıklarımı eklemek istiyorum ama vakit olmuyo yada çekemiyorum

bu akşamda çekip kalanını da akşam eklerim

rengini kimse beğenmedi ama ben çok severek aldım

bunlarda kitaplarım

indirimden aldığım yazlık ayakkabıların kalanlarıda akşam eklerim

hepsi ayri ayri güzeller. o pazardan vazgecme derim

Trende baktim da (coktan üyeyim ama yurt disina acilmalarini beklemekteyim arada bakiyorum tek), nr. 39 ayakkabilar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…