Pembe Dolap

kızlar yardıma ihtiyacım var
bunun rengine bayıldımmm
desenli külotlu ile hayal ediyorumm
amma velakin bedeni 1 ve 2 şeklinde
38-40 giyiyorum
2 beden mi almalıyım?

bence 2 al ki mankenin üzerindeki gibi dursun dökümlü :))
1 beden azcık göbiş çıksa hemen ele verir..
çok güzelmiş gerçekten rengi, pamuk şeker gibi, şimdiden hayırlı olsun diyelimmi?

ama şimdi dikkatli bakltım da yakası çok dağınık durmuş mankende, 2 bedenin yakası daha da bosbol olabilir
çok yardımcı oldum dimmi? :26:

bence 2 al ki mankenin üzerindeki gibi dursun dökümlü :))
1 beden azcık göbiş çıksa hemen ele verir..
çok güzelmiş gerçekten rengi, pamuk şeker gibi, şimdiden hayırlı olsun diyelimmi?

ama şimdi dikkatli bakltım da yakası çok dağınık durmuş mankende, 2 bedenin yakası daha da bosbol olabilir
çok yardımcı oldum dimmi? :26:

ben yaka duruşunu abes bulmamıştım aslında:26:

1 beden dediğin gibi saracak sanırım

Selam kızlarr.. Bayram için aldığım elbisem..Ayrı şekilde çekemedim kızlar fotoda da tam gözükmüyo idare edin

Buda d&r 4 tl serisinden.. arka kapağını açınca çıkan zarf ve mektupla epey şaşırmıştım

almadımki alsammı diye düşünüyorum şimdi bi alışveriş sitesinde indirimde şuan link verilmiyo galiba bisürü rengi var yeşilini beğendim fiyatıda uygun geldi 40tl

bende dayanamadım ikisini de aldım kontesin ki gibi içi beyaz olsun demiştim ama sadece kahve vardı numarasıda yoktu bunu aldım inşlh severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…