bende bunları aldım
konteskom bana da aşıladın kitap okuma sevgisi akşam akşam
devamı gelir inşallah
Eki Görüntüle 284798 Eki Görüntüle 284799
bu arada eteğim geldi bugün tam üstüme göre oldu 40 bedenama olsun
yahudi sevgili 536 sayfa,o fiyata şaka gibiii
inş devamı da gelir kuşş
diğerine benim de gözüm takıldı ama alacakaranlık serisini hiç okumadığım için es geçtimm
konteeesss kitapların süper bende s*ktr et kitabını çok merak ediyorum onu alcam ki benim kitaplarım da hep online ... okuoku.com dan alıyorum seninki netten mi D&R ben aradığım bazı kitapları oradan bulamıyorum okuoku yu da tavsiye ederim
pakize, pamuk prenses ve kontes aldiklarinizi güle güle kullanin..
ayrica kontes airlikfer aldiginiz kitaplari heyecanli okumalar dilerim..
bunlarda bugün benim indirimden kaptigim bir iki parca
Eki Görüntüle 284917 Eki Görüntüle 284918 Eki Görüntüle 284916
uzun kazaklarimin veya elbisem mi desem bilemedim ama tam renkleri cikmamis fotoraflarda :26:
uzun kazaklarimin veya elbisem mi desem bilemedim ama tam renkleri cikmamis fotoraflarda :26:
kızlar aldıklarınız çok güzel yeni cicilerinizi güle güle giyin...ama özellikle kontes cnm yarın kitap almayı düşünürken seninkileri gördüm hangisni tavsiye edersin bana roman okumayı çok seviyorum
canım henüz okumadım bunları,o yüzden tavsiye edemiyorum
ama konuları özetle şöyle :
moonwalk: michael jackson'ın kendi hayatını anlatığı ilk ve tek kitabı
marliyn monroe ve bilinmeyen hayatı: isminden de anlaşılacağı üzre,marilyn monroe'nin hayatı...
yahudi sevgili: nazi Almanya'sında , yahudiye aşık olan bir almanın hayatını anlatıyor.
her şey aşk için : edebiyatçılar,tarihçiler vb 37 çiftin aşk öyküsünü ele almış.
oscar: bir huzurevinde,ölümü / iyileşmeyi hisseden bir kediyi anlatıyor. (haberlerde de çıkmıştı bu,gerçek bir hikaye)
çarşamba mektupları: 39 yıldır evli olan bir çifti anlatıyor,erkek her çarşamba eşine mektup yazmış :)
birdy: kendini kuş zanneden bir adam hakkında.
bukalemunlar kitabı:el altından insanlara yeni geçmişler satan bir ticaret adamını anlatıyor.bilim kurgu gibisinden sanırım.
şahane hatalar'ın ne anlattığını bilmiyorumbu kitap en ilginçleri ( bu tarz kitaplarla ilgili açtığım bir topiğim vardı). bu kitabın kahramanı sen oluyorsun.senin tercihlerine göre kitap 150 farklı son ile bitebiliyor.
merak edip ilk sayfasına göz gezdirdim.
'bugün lisedeki son günün.üniversiteye gitmek istiyorsan sayfa 9'a git,yolculuğa çıkmak istiyorsan sayfa 11'e...) gibisindenn
okuduklarımdan boleyn kızı,baba ve p*ç,siyah süt ve piraye'yi tavsiye ederim.
boleyn kızı ingilterenin tarihini anlatıyor.
baba ve p*ç dram tarzında.
siyah süt annelik ve yazarlık üzerine yazılmış harika bir roman bence.
piraye ise bir aşk hikayesi
onun dışında haftalardır en çok satanlar listesinde ilk 6 sırada yer alan: küçük mucizeler dükkanı,bir gün,iskender,serenad,aklından bir sayı tut,s*ktir et kitaplarına bi bak derim
ayy çok konuştum yoruldum
cnm çok sağolasın çok açıklayıcı yazmışsın uğrasıp üşenmemişsinsiyah süt onu bulabilirsem kesinlikle alıcam yahudi sevgili,çarşamba mektuplarıda güzele benziyo,herşey aşk içinde belliki güzel adından ötürü insallah bulurum bu kitapları ama yarın ilk işim siyah süte bakıcam dikkatimi çekti bi anne olarak..çooooooook teşekkür ederim tatlım acayip bi baş ağırısı var uyuyamıyorum uyku akıyo gözümden oysa sabahlıycam belli...şimdi bi kitabım olsaydıda okusaydım evlendiğimden beri elime kitap almadım ...neyseki burası var :)
aaa ben bunlari tally weijl de görmüstüm , o hardal rengi coook hosuma gitmisti iki renkte cok moda güle güle giyin...
sağolasın canımmm
sen de güle güle giyin
Güle güle giy canım sende.. Bu tarz tunikleri ben tayt üstünden çok seviyorum
teşekkür ederim
sen de cicilerini iyi günlerde giy inşallah
teşekkürler canım senin cicilerde çok hoş taytlarla harika kombinlenir.
içimdeki sen aldıkların çok güsel güle güle giyin taytla böyle kombinler süper oluyor ben çok seviyorum
bunlar da benim bugün aldığım elbiselerim
Eki Görüntüle 285043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?