Pembe Dolap

yahudi sevgili 536 sayfa,o fiyata şaka gibiii
inş devamı da gelir kuşş
diğerine benim de gözüm takıldı ama alacakaranlık serisini hiç okumadığım için es geçtimm

yahudi sevgili 536 sayfa,o fiyata şaka gibiii
inş devamı da gelir kuşş
diğerine benim de gözüm takıldı ama alacakaranlık serisini hiç okumadığım için es geçtimm

bende okumadım:44: ama filmlerini izledim hep gelseler de okumaya başlasam hemen keşke

konteeesss kitapların süper bende s*ktr et kitabını çok merak ediyorum onu alcam ki benim kitaplarım da hep online ... okuoku.com dan alıyorum seninki netten mi D&R ben aradığım bazı kitapları oradan bulamıyorum okuoku yu da tavsiye ederim

onu da alacaktım ama unuttum yaaa
6 tl idi fiyatı :26:

bi dahakine artık

evet online aldım,okuoku'yu da biliyorum ama moonwalk'ı orada bulamamıştım.d&r daha prestijli geldi gözüme

pakize, pamuk prenses ve kontes aldiklarinizi güle güle kullanin..
ayrica kontes airlikfer aldiginiz kitaplari heyecanli okumalar dilerim..

bunlarda bugün benim indirimden kaptigim bir iki parca

uzun kazaklarimin veya elbisem mi desem bilemedim ama tam renkleri cikmamis fotoraflarda :26:

aaa ben bunlari tally weijl de görmüstüm , o hardal rengi coook hosuma gitmisti iki renkte cok moda güle güle giyin...

kızlar aldıklarınız çok güzel yeni cicilerinizi güle güle giyin...ama özellikle kontes cnm yarın kitap almayı düşünürken seninkileri gördüm hangisni tavsiye edersin bana roman okumayı çok seviyorum

canım henüz okumadım bunları,o yüzden tavsiye edemiyorum
ama konuları özetle şöyle :

moonwalk: michael jackson'ın kendi hayatını anlatığı ilk ve tek kitabı

marliyn monroe ve bilinmeyen hayatı: isminden de anlaşılacağı üzre,marilyn monroe'nin hayatı...

yahudi sevgili: nazi Almanya'sında , yahudiye aşık olan bir almanın hayatını anlatıyor.

her şey aşk için : edebiyatçılar,tarihçiler vb 37 çiftin aşk öyküsünü ele almış.

oscar: bir huzurevinde,ölümü / iyileşmeyi hisseden bir kediyi anlatıyor. (haberlerde de çıkmıştı bu,gerçek bir hikaye)

çarşamba mektupları: 39 yıldır evli olan bir çifti anlatıyor,erkek her çarşamba eşine mektup yazmış :)

birdy: kendini kuş zanneden bir adam hakkında.

bukalemunlar kitabı:el altından insanlara yeni geçmişler satan bir ticaret adamını anlatıyor.bilim kurgu gibisinden sanırım.

şahane hatalar'ın ne anlattığını bilmiyorum bu kitap en ilginçleri ( bu tarz kitaplarla ilgili açtığım bir topiğim vardı). bu kitabın kahramanı sen oluyorsun.senin tercihlerine göre kitap 150 farklı son ile bitebiliyor.
merak edip ilk sayfasına göz gezdirdim.
'bugün lisedeki son günün.üniversiteye gitmek istiyorsan sayfa 9'a git,yolculuğa çıkmak istiyorsan sayfa 11'e...) gibisindenn

okuduklarımdan boleyn kızı,baba ve p*ç,siyah süt ve piraye'yi tavsiye ederim.
boleyn kızı ingilterenin tarihini anlatıyor.
baba ve p*ç dram tarzında.
siyah süt annelik ve yazarlık üzerine yazılmış harika bir roman bence.
piraye ise bir aşk hikayesi

onun dışında haftalardır en çok satanlar listesinde ilk 6 sırada yer alan: küçük mucizeler dükkanı,bir gün,iskender,serenad,aklından bir sayı tut,s*ktir et kitaplarına bi bak derim

ayy çok konuştum yoruldum

Son düzenleme:

cnm çok sağolasın çok açıklayıcı yazmışsın uğrasıp üşenmemişsin siyah süt onu bulabilirsem kesinlikle alıcam yahudi sevgili,çarşamba mektuplarıda güzele benziyo,herşey aşk içinde belliki güzel adından ötürü insallah bulurum bu kitapları ama yarın ilk işim siyah süte bakıcam dikkatimi çekti bi anne olarak..çooooooook teşekkür ederim tatlım acayip bi baş ağırısı var uyuyamıyorum uyku akıyo gözümden oysa sabahlıycam belli...şimdi bi kitabım olsaydıda okusaydım evlendiğimden beri elime kitap almadım ...neyseki burası var :)

Son düzenleme:

Heyecanla oku tatlım Yahudi sevgiliyi bende merak ediyorum.. 4 tl serisinden kardeşimde Yurtsuz Kralın Aşkını aldı.. Ben elime alıp bitirene kadar bizimki yurttan uçucağı için başlayamıyorum Tatlım bu arada bulunğun şehirde D&R yok mu kargo parası vermessin en azından

Güle güle giy canım sende.. Bu tarz tunikleri ben tayt üstünden çok seviyorum

d&r da siyah süt hariç ilgini çeken diğerleri 4tl
kaçırma bence canımm
rica ederimmm

aaa ben bunlari tally weijl de görmüstüm , o hardal rengi coook hosuma gitmisti iki renkte cok moda güle güle giyin...

tesekkür ederim canim ben aslinda pek sevmiyorum tally weijl'i ama arada güzel seyler oluyor.

sağolasın canımmm
sen de güle güle giyin

tesekkürler tatlim

Güle güle giy canım sende.. Bu tarz tunikleri ben tayt üstünden çok seviyorum

sagol canim, evet bende seviyorum bakalim denemeden aldim insallah güzel olur :26:

teşekkür ederim
sen de cicilerini iyi günlerde giy inşallah

merci sekerim

teşekkürler canım senin cicilerde çok hoş taytlarla harika kombinlenir.

bende ya kalin corapla yada taytla kombinlemeyi düsünyorum, tesekkürler canim.

yaz boyu banlıyken aldıklarımı çekmeye devam emiştim ama eklemek bi türlü nasip olmadı,ekleyebilir miyim kızlar

içimdeki sen aldıkların çok güsel güle güle giyin taytla böyle kombinler süper oluyor ben çok seviyorum

bunlar da benim bugün aldığım elbiselerim

Eki Görüntüle 285043

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…