arkadaşlar öncelikle aldıklarınızı güzel günlerde kullanın:)
kızlar bende dün vip dükkan dan birkaç parça aldım ama kalıpları konusunda endişeliyim,iade durumu bu tarz sitelerde nasıl oluyor,geri gönderimde ücreti biz mi ödüyoruz? ve para iadesi sorunsuz yapılıyor mu?
daha önce defalarca markafoniden vs . alışveriş yaptım ama iade durumum olmadı,memnun da kaldım,vip dükkan alan memnun kalan var mı aranızda[/QUOT
mrb canım bende vip dükkan maduruyum sinir ettiler beni ürünler hiç güzel değil iptalini gerçekleştirmeleri 1 ayı geçiyor kredi kartıma hala yatmasını beklediğim iade ücretler var face book tan duvarına sürekli yazıyorum asla alışveriş yapmıycam...
markafoni,limango, trendyoldan şaşma derim..
arkadaşlar öncelikle aldıklarınızı güzel günlerde kullanın:)
kızlar bende dün vip dükkan dan birkaç parça aldım ama kalıpları konusunda endişeliyim,iade durumu bu tarz sitelerde nasıl oluyor,geri gönderimde ücreti biz mi ödüyoruz? ve para iadesi sorunsuz yapılıyor mu?
daha önce defalarca markafoniden vs . alışveriş yaptım ama iade durumum olmadı,memnun da kaldım,vip dükkan alan memnun kalan var mı aranızda[/QUOT
mrb canım bende vip dükkan maduruyum sinir ettiler beni ürünler hiç güzel değil iptalini gerçekleştirmeleri 1 ayı geçiyor kredi kartıma hala yatmasını beklediğim iade ücretler var face book tan duvarına sürekli yazıyorum asla alışveriş yapmıycam...
markafoni,limango, trendyoldan şaşma derim..
tşk ederim arkadaşlar...
canım umarım bedenlerde srun yaşamam,36 kullanıyorum bazılarını 36 bazılarını 38 aldım..hayırlısı bakalım
tşk ederim arkadaşlar...
canım umarım bedenlerde srun yaşamam,36 kullanıyorum bazılarını 36 bazılarını 38 aldım..hayırlısı bakalım
KIZLARRR LİMANGODAKİ AYAKKABI İNDİRİMİNE BAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
teşekkürler canımmmoo çok güzeeel güle güle kullan inşallah
Arkadaşlar bingomingo dan alışveriş yapan var mı ?
trendyol ve markofoniden alışveriş yapıyorum bi sorun yaşamadım ama bu siteden bişey almadım ama güzel butikler açılıyor takip ediyorum
fikri olan ?
teşekkürler canımmm
ben hiç denemedim:26:
Vuu süper görünüyorrr
hepsi birbirinden güzel kuzumm güle güle kullanasınnnnShekerler güle güle kullanin yeni cicilerinizi. Bunlar da benim yenilerim
Eki Görüntüle 292057
Eki Görüntüle 292058
Eki Görüntüle 292059
Eki Görüntüle 292053
Eki Görüntüle 292060
Eki Görüntüle 292061
kontescim çantana bayıldm tek kelimeyle güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 292453 Eki Görüntüle 292454 Eki Görüntüle 292455 Eki Görüntüle 292456 Eki Görüntüle 292457
haftasonu forum bornovaya gttimama aradklarımı bulamadm fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?