Pembe Dolap

lolita, tatlım eteklerine bittim ilki deri sanırsam mağaza adını söyleyebilir misin bende bakayım?Güle güle kullan aldıklarını da

teşekkürler kızlar evet stradivariustan aldım etekleri :) yumusak bi derisi var kıs için çok güzel bence

arkadaşlar bugün markafoniye bakıyordum ki 2gün evvel 79 tl ye aldığım deri mont'un indirimli hali 99 tl 2.kez şaşırdım bu 2. kez başıma geliyor..219 tl den 99 tl ye düşmüş gibi gösteriliyor...anladım ki bunlar indirim sitesi vs değil kandırmaca..2 .kez aynı şeyi yaşadım ve emin oldum..

evet indirim sitesi değil göz boyama sitesi..ben ordaki ürünleri hep nette arattırıyorum daha düşük fiyatlar çıkıyor..bir de yok yüzde elli indirimle diye satıyorlar..o yüzden ben asla netten bişey almıyorum ..geçen muyanın bi çizmesine baktım ..muyanın sitesinde 20 tl daha indirimli idi..ayrıca bi de kargo alıyorlar..tamamen düzmece ..bir de aldığın ürün düzgünmü gelecek endişesi var ,düzgün gelmedi iade et ,ödediğin paranın iadesini bekle bir sürü iş valla .. hiç bana göre değil ..ben ihtiyacım oldumu paşalar gibi gidip gözlerimle görüp deneyip kalitesine emin olarak alıyorum valla.hem de bekleme yok iade yok

Son düzenleme:

küçük bir şehirde yaşıyorsanız her markaya ulaşma imkanınız kısıtlıysa ve değişik şeyler arıyorsanız internetten alışveriş güzel bence
hem bazen süper indirimler buluyorsunuzzz

küçük bir şehirde yaşıyorsanız her markaya ulaşma imkanınız kısıtlıysa ve değişik şeyler arıyorsanız internetten alışveriş güzel bence
hem bazen süper indirimler buluyorsunuzzz

katılıyorum.
bir de hediye kuponları oluyor bol bol.
kimsede olmayan farklı şeyleri alabiliyorum uygun fiyata

güle güle kullan kontescim

kontess canta süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…