yok ben elbise de ayakkabı da almadım hiç ..nette bişey alınmasına ben karşıyım ..bunların aynısı dükkanlarda da var ...
geçen birisinde kazaklar vardı ..kargoyla 15 tlye geliyor netten ..
burdaki mağazalrda 8 tlye satıyorlar ve de git bak üstüne dene al..
çanta baktım burda 10 tl aynısı nette 20 tl + kargo vs.
dükkanlardan farklı bişey satılmıyor anlayacağın sadece net olduğu için insanlara farklıymış gibi geliyor..
nette üzerine olurmu kalitelimi gelir beğenmezsen geri gönder para iadeni bekle vs çok uzun iş ..bi elbise alıp bi sene peşinde gezeceksin ..
ben ankaradayım ankarada herşey var valla nete ihtiyaç kalmıyor..çok aman aman ucuz bişey bulursam alırım ama henüz almadım hiç :))
kemeri çok basitleştirmiş bence.onu değişirsen süper olur:13:
hangisi için söyledin
vizon rengimi mercan mı
yaaa ne güzel ama ben çok küçük bir yerde yaşıyorum ve çok fazla seçenek yok olanlarda herkesin üstünde aynı bende onu sevmiyorum bazen farklı şeyler olsun istiyorum ayakkabı ilk defa aldım bugün elime ulaşacak galiba ihşallh güzel olur elbisede bu ilk oldu bakalım nasıl olacak olmazlarsa eşimin dilinden kurtulamam.
sen çalışıyor musun
ben her şeyimi netten alıyorum.
Bir dünya hediye çeki veriyor siteler
şuan trendyoldan 40 tl çekim var mesela.
Zamanında limangodan da 400 tl çekim vardı
suda ucuza aldım her şeyi
80 krş'a y london marka elbise aldığımı bilirim
kontes bende senin hediye çeklerin nasıl bu kadar çok oluyor merak ediyorum tatlım bana hiç gelmiyor
canım limango bi ara etkinlik yapmıştı
bi link yayınlamıştı
onun üzerinden siteye üye olana 25tl çek veriyordu
ben de 8-9 hesap la üye oldum
herbirinden 25 tlbaya birikti
dönem dönem de böyle linkler yayınlıyor, o link üzerinden üyeliğine girersen hesabına 10tl geliyor.
hepsi birikince 400tl olmuştu o şekilde...
trendyoldan da eşe dosta üyelik yollayıp kazandım.
bi kaç kere de ürünümü tedarik edemedikleri için 20tl özür çeki verdiler
küçük yerde yaşayanlar için alınabilir belki ama istanbul ankarada almak mantıklı gelmiyor bana ..
çalışıyorum ben ..belirli dükkanlarım var oralardan gider alırım sudan ucuza ..
ankara çok ucuz bir yer zaten ..
çok farklı ve güzel şeyleri ankarada nerden alacağını bilirsen gayet rahat bulursun ama sizin oturduğunuz yerde zor tabi..
geçen birisi topik açmış dolandırıldım diye..
aynı böyle sitelerden alışveriş yapmış ..kendi adına alışveriş yapılmış kartından ..artık uğraş dur işin yoksa..
o yüzden ben sakıncalı buluyorum..
bizim dairede bir arkadaşın da başına geldi..1500 tlsini dolandırmışlar böyle bir siteden ..kız aylarca uğraştı ama parasını alamadı maalesef..bi daha da tövbe etti netten almamaya..
tedbirli olmakta fayda var bence ..başıan gelmeyen anlayamıyor ama ben başına gelenlerden duyduğum için gayet ii biliyorum bu durumları ..
umarım güzel gelir aldıkların ..
güle güle giy..
:)))))))))))))Vip dükkan dan kaç kere alışveriş yaptıysam hep geç gönderdiler bir kere özür dileyip çek yollamadılar terbiyesizler:)
ben nettekilerin hepsini dükkanlarda gördüğüm için bana çok güzel ve farklı gelmiyor sadece bazen kargosuz olduğunda fiyat biraz daha ucuz olabiliyor 5 tl filan :))teşekkür ederim
nette sorun vardı bakamadım
yaa dolandırılmaktan bende korkuyorum
ihşallah başıma gelmez
bazen çok güzel şeyler denk geliyor
bende kitap alışverişimi netten yaparım çünkü gerçekten market fiyatıyla baya fark oluyor.
kıyafet alışverişindede biraz çekiniyorum fakat birkaç kez markafoniden alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.
fiyatlar konusunda
her markayı bilmem ama mesela bu trendyola ve markafoniye bambi çok geliyor.
burada mağazasınada gittiğimde fiyatlarına bakıyorum karşılaştırıyorum. gerçekten netteki fiyatlar baya indirimli oluyor.
yinede tedbir açısından yüksek tutarlarda alışveriş yapmıyorum netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?