ben iade yaptım
ürünler yurtiçi ile geldğinde iadesi de ordan gönderiliyor
kontrolünde zorluk yok
extreden takipte kal kafi
kontescim tşk ederim..iptal edicektim ama sonra gelsin bir bakayım ona göre iade ederim dedim ,ki bu tarz angaryalarla uğraşmaktan nefret ederim
deri eteğe ve kısa lila cekete bayıldım bu ikisi ile bir kombin yap mutlaka,güle güle kullan..
pantolon pazardan, koton, 10tl
aynısının takım yeleğini de yazın mağazasından almıştım, takım giyinmeyi sevmem ama yeniden moda oluyor diye bir şans verebilirim
eteği trendyoldan aldım, deri, yumuşacık çok beğendim.ayrıca kat kat modeline de bayıldım15 tl
(yelek fotosu yazdan kalma, eklememiştim buraya, adı geçince ekleyeyim dedim, koton 20 tl. mont da koton 20 tl)
etek ve yeleğe bittim güzel günlerde kullan canım
mangoda dün %50 indirim başladı bende kendime birkaç parça aldım Eki Görüntüle 306728 Eki Görüntüle 306729
mangoda dün %50 indirim başladı bende kendime birkaç parça aldım Eki Görüntüle 306728 Eki Görüntüle 306729
kızlar dün elbisem geldiii çok ta güzel oldu çok beğendim
dün koliden bonprix diye bir katolog çıktı online alışverişi varmış katologta süper elbiseler var ama sitede bulamadım tavsiye ederim bence bir bakın
güzel günlerde kullan canım
Bunlardan da ilk ve 2. tunik 7.5 tl, pantolonlar ise 2.5 (yanlış okumadınız iki buçuk) TL.
Eki Görüntüle 309411 Eki Görüntüle 309401 Eki Görüntüle 309410 Eki Görüntüle 309409
Pazarları seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?