Pembe Dolap

pantolon pazardan, koton, 10tl

aynısının takım yeleğini de yazın mağazasından almıştım, takım giyinmeyi sevmem ama yeniden moda oluyor diye bir şans verebilirim

eteği trendyoldan aldım, deri, yumuşacık çok beğendim.ayrıca kat kat modeline de bayıldım 15 tl

(yelek fotosu yazdan kalma, eklememiştim buraya, adı geçince ekleyeyim dedim, koton 20 tl. mont da koton 20 tl)

ben iade yaptım
ürünler yurtiçi ile geldğinde iadesi de ordan gönderiliyor
kontrolünde zorluk yok
extreden takipte kal kafi

kontescim tşk ederim..iptal edicektim ama sonra gelsin bir bakayım ona göre iade ederim dedim ,ki bu tarz angaryalarla uğraşmaktan nefret ederim

deri eteğe ve kısa lila cekete bayıldım bu ikisi ile bir kombin yap mutlaka,güle güle kullan..

inş hayalindeki gibi çıkarrr
sen de güle güle kullanasınn
teşekkürler canım

etek ve yeleğe bittim güzel günlerde kullan canım

güzel günlerde kullan canım

Yine pazardan aldıklarımı koyayım dedim. Bunların tümünü anneme ve kendime 10ar liradan aldım (sadece vizon renkli bot 30 TL)

Son düzenleme:
Bunlardan da ilk ve 2. tunik 7.5 tl, pantolonlar ise 2.5 (yanlış okumadınız iki buçuk) TL.

Pazarları seviyorum :)

Son düzenleme:

2,5 sudan ucuz buna derim bende pazarları seviyorum ama bu kadar ucuza bulamıyorum güzel günlerde kullan canım

Dünn aldığımm Twigyy evv botlarımmm

Eki Görüntüle 310000

botların çok şeker ama kullanışı nasıl olur acaba :26:

pelerin elbise dışında olanları aldım,ama aklım şu pelerin elbise de kaldı ,sizce güzel mi almalımıyım ? kararsız kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…