Pembe Dolap

canım sevgilimin aldığı yeni yıl hediyemmm.çok istediğim converslerden almış aşkım

Pilarcım kazağın çok şık.yeşil göründü bana ama griymiş çok güzeldir eminim.
Papatya Ve Songa güle güle giyinin çok güzel ayakkabişleriniz

poison girlcüğüm, süslüm ne kadar güzel şeyler almışsın sen yine :1hug: :asigim: Şeniz

.....................................................................................

Son düzenleme:
kizlar hepinizin yeni cicileri cok güzel güle güle giyinin, bende malum tatil oldugu icin bir sürü kiyafet aldim, kisa zamanda eklicem :)))

poison girl canım aldıklarının hepsine ayrı ayrı bayıldım çok şıklar güle güle giya.s.
boleronun benzerini romanda görmüştüm eğer ordan aldıysan bende denemiştim ama bana hiçyakışmadı:1no2:kıskandım ama senii şimdiiiyerimseniben bana niee olmadı yaffff:çok üzgünüm:

bunlarda benim cicilerim biraz dağınıkk ortam ama kusura bakmayınhihoyyyt
bu adil ışıktan 20 ytl ye aldığım ama hiç giyinme fırsatım olmayan etek tabiki sezon sonu:icecream:

bu canım annemin bana teee aydınlardan bayramlık getirdiği süveter lc wakiki den

buda süveter içine gömlekk

vee buda ykmden gecen kış aldığım çokk ama çokk severek giydiğim kazakk deyim kazakk niyetine işte bişeyy

atkılar ilki kendi ördüğüm ve çokk sevdiğimsengözlerimebaksanab

çalıştığım bir iş yerinde tesadüfen kadının birine yaptırdığım kemer özel günlerde çokk işime yarıyorkaydirigubbakcemile2

buda eskimiş bir ayakkabım kendi eserim abştan yarattımnaniknanik

bu nişanımda takmakk istediğim toka çokk beğenerekk almıştım ama takma fırsatım olmadı hiçç:çok üzgünüm:

bunlar kuzenlerimin bana aldığı bileziklersengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ve son olarakta diğer takı tokalarkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ayy bunu unutuyordum az daha:bbo:buda HAŞKIMM ın bana hediyesi:asigim::asigim:

ayy olar ne güzel ısıtır yaa ne kadar kalın corap giysem yinede üşüyorum tam benlikk gibi görünüyorkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…