Pembe Dolap

ya ben bu limangodan hediye çeki falan kazanamıyorum limango kendisi mi verdi bu hediye çekini acaba ???

cnm geçtiğimiz günlerde bi link vardı.yeni üye olan herkese 20 liralık hediye çeki yükleniyodu..ordan..

heh benden önce mavi hanım söylemiş

saydek güle güle kullan canım ama ben beğenmedim ne yazık ki kızma e mi
mavi sen de güle güle kullan canım

sayydek ben ikinci fotodaki papilerini çok beendim hepiciğini güle güle kullannn

kızlar benn de bu hediye çeki olayını öğrenmek istiyorum hanimiş bana 20tl çekkk :)) bende kot ceket aldım bugün şu bihterin ceketinde ama daha kısa ve daha açık renklisi lc waikiki den 16 tl indirme girmiş eğer çok isterseniz kendi aldığımında resmini yüklerim :))

kontes canım bunda kızcak ne var herkes aynı şeyleri beğenecek değil ya :)
bnnu sanada çok teşekkürler tatlımm

kızlar daybuyday dan bende bu havuç model pantalondan sioariş verdim verdim hemde 2.kez,aynından aldım ve kullanıyorum hemde çook severek ,inanılmaz rahat ve kesimi güzel,kombinize göre ister spor ayakkabı ile ister bootie vs ile çok rahat ve şık olarak kullanabilirsiniz..hala var..

bu arada herkes cicilerini güle güle kullansın:)

kızlar herkes cicilerini güle güle kullansın alıntı yapmıyorum tek tek..

birşey soracağım bu yaz kare ve kutu şeklinde çantalar moda ama ben pek karar veremedim güzel olup olmadıklarına ?
Siz ne dersiniz çok da ucuzlar..çok da sevemedim aslında çok kaba durmuyorlar mı ?

hangi renk alsam acaba kullanışlı olur, her rengi de var ?

Son düzenleme:

pempesi çok tatlı duruyor bu modelde özellikle bana göre..ama herkeste var bunlardan özellikle 14-18 yaş grubunda bugün forumda herkes bu çantalarla ile idi ve pişti oldular ama sen aklında kalıcaksa al bence ,dediğim gibi pempesi hoş yaz da geliyor hem

doğru söylüyorsun aslında herkeste olan şeylerden pek hoşlanmam ben de :)

ben olsam kırmızı alırım tatlım

arkadaşlar gidip gelip 2 gündür bu elbiseye ve her 2 rengine de bakıp bakıp çıkıyorum ,çok kararsız kaldım alıp almamakta,modeli itibari ile istediğim giibi çokta rahat kullanılır eminim gündelik olarakta %100 koton kumaştan yazıyor detaylarında kargosu ile 25 tl ye gelicek alsam mı sizce 2 renkte çok hoş ayırt edemedim ikisinede uygun yazlık ayakkabım vs var.sizce almalımıyım?

ben bayılarak pembesini aldım ama sonra baktım ki herkeste var kullanamıyorum şuan çok sevdiğim haldeee

bende çok beğeniyorum bu çantaları,almak ist,yorum ,ama herkeste de var ,ama benimde alacağım renk pembe kesinlikle canım

günaydın kızlarrrr mutlu alışverişler

bişey sorcam.. trendyoldan ben bi ayakkabı getirtmiştim büyük geldi. iade süremde epeyce geçti. elimde kaldı öyle.. buraya koyabiliyor muyum almak isteyen olursa??

büyükleri güzel, ben de kırmızısını alırdım.. :))
gecelik gibi duruyor. :26: nerde giymeyi düşünüyorsunuz?
ben beğenmedim şahsen..

bende bi tane krem renk bir tane de lacivert var böyle elbise canım.
hiç kullanamadım çünkü astarları yok, iç gösteriyorlar:26:
ayrıca fiyatı da pahalı geldi.
ben h&m'den almıştım 5 tl ye

büyükleri güzel, ben de kırmızısını alırdım.. :))

gecelik gibi duruyor. :26: nerde giymeyi düşünüyorsunuz?
ben beğenmedim şahsen..

yazlık için düşünmüştüm daha çok.tşkler

bende bi tane krem renk bir tane de lacivert var böyle elbise canım.
hiç kullanamadım çünkü astarları yok, iç gösteriyorlar:26:
ayrıca fiyatı da pahalı geldi.
ben h&m'den almıştım 5 tl ye

haklısın ,pahalı geldi banada tşk ederim canım

bugün de bunları aldım, tanesi 9,9 triko panço

Eki Görüntüle 368420 Eki Görüntüle 368421
laciverte bayıldım güle güle kullan canım.
kızlar sizce nasıl bu etek kararsız kaldm

bnnucum aldın mı bilmiyorum ama bence biraz daha bekle.güzel ama almasan da olabilir.
bana kalırsa alma.daha güzel bir elbise bulacağını düşünüyorum çünkü sezon açılıyor kimbilir daha neler çıkar?

o kadar çabuk herkeste oldu ki bu çantalar,a dan z ye her rengini bulduğum halde hem de 20tlye,alamadım.yoksa harika çantalar geçekten.
eğer içinde çok kaldıysa hangi rengi çok seviyorsan bence onu al

telefondan çekildiği için pek net değil.
kotondan almıştım iki hafta oluyor 60tan 20 ye inmiş.
kendi kemeri de var.asla tarzım değil ama bu sene mezun olacağım için yedekte bulunsun dedim :)

diğer ciciler de bikaç güne kadar inşallah burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…