ayakkabılarına bayıldımmm hepsi çok güzel:)
sayydek sandaletler hariç diğer hepsini çok beğendim..güle güle kullan..
ya ben bu limangodan hediye çeki falan kazanamıyorum limango kendisi mi verdi bu hediye çekini acaba ???
cnm geçtiğimiz günlerde bi link vardı.yeni üye olan herkese 20 liralık hediye çeki yükleniyodu..ordan..
kızlar herkes cicilerini güle güle kullansın alıntı yapmıyorum tek tek..
birşey soracağım bu yaz kare ve kutu şeklinde çantalar moda ama ben pek karar veremedim güzel olup olmadıklarına ?
Siz ne dersiniz çok da ucuzlar..çok da sevemedim aslında çok kaba durmuyorlar mı ?
Eki Görüntüle 370699
hangi renk alsam acaba kullanışlı olur, her rengi de var ?
pempesi çok tatlı duruyor bu modelde özellikle bana göre..ama herkeste var bunlardan özellikle 14-18 yaş grubunda bugün forumda herkes bu çantalarla ile idi ve pişti oldularama sen aklında kalıcaksa al bence ,dediğim gibi pempesi hoş yaz da geliyor hem
birşey soracağım bu yaz kare ve kutu şeklinde çantalar moda ama ben pek karar veremedim güzel olup olmadıklarına ?
Siz ne dersiniz çok da ucuzlar..çok da sevemedim aslında çok kaba durmuyorlar mı ?
Eki Görüntüle 370699
Eki Görüntüle 370699
Eki Görüntüle 370699
büyükleri güzel, ben de kırmızısını alırdım.. :))kızlar herkes cicilerini güle güle kullansın alıntı yapmıyorum tek tek..
Eki Görüntüle 370699
gecelik gibi duruyor. :26: nerde giymeyi düşünüyorsunuz?arkadaşlar gidip gelip 2 gündür bu elbiseye ve her 2 rengine de bakıp bakıp çıkıyorum ,çok kararsız kaldım alıp almamakta,modeli itibari ile istediğim giibi çokta rahat kullanılır eminim gündelik olarakta %100 koton kumaştan yazıyor detaylarında kargosu ile 25 tl ye gelicek alsam mı sizce 2 renkte çok hoş ayırt edemedim ikisinede uygun yazlık ayakkabım vs var.sizce almalımıyım?
Eki Görüntüle 370731 Eki Görüntüle 370732 Eki Görüntüle 370733 Eki Görüntüle 370734
günaydın kızlarrrr mutlu alışverişler
bişey sorcam.. trendyoldan ben bi ayakkabı getirtmiştim büyük geldi. iade süremde epeyce geçti. elimde kaldı öyle.. buraya koyabiliyor muyum almak isteyen olursa??
arkadaşlar gidip gelip 2 gündür bu elbiseye ve her 2 rengine de bakıp bakıp çıkıyorum ,çok kararsız kaldım alıp almamakta,modeli itibari ile istediğim giibi çokta rahat kullanılır eminim gündelik olarakta %100 koton kumaştan yazıyor detaylarında kargosu ile 25 tl ye gelicek alsam mı sizce 2 renkte çok hoş ayırt edemedim ikisinede uygun yazlık ayakkabım vs var.sizce almalımıyım?
Eki Görüntüle 370731 Eki Görüntüle 370732 Eki Görüntüle 370733 Eki Görüntüle 370734
büyükleri güzel, ben de kırmızısını alırdım.. :))
gecelik gibi duruyor. :26: nerde giymeyi düşünüyorsunuz?
ben beğenmedim şahsen..
bende bi tane krem renk bir tane de lacivert var böyle elbise canım.
hiç kullanamadım çünkü astarları yok, iç gösteriyorlar:26:
ayrıca fiyatı da pahalı geldi.
ben h&m'den almıştım 5 tl ye
laciverte bayıldım
bnnucum aldın mı bilmiyorum ama bence biraz daha bekle.güzel ama almasan da olabilir.
bana kalırsa alma.daha güzel bir elbise bulacağını düşünüyorum çünkü sezon açılıyor kimbilir daha neler çıkar?arkadaşlar gidip gelip 2 gündür bu elbiseye ve her 2 rengine de bakıp bakıp çıkıyorum ,çok kararsız kaldım alıp almamakta,modeli itibari ile istediğim giibi çokta rahat kullanılır eminim gündelik olarakta %100 koton kumaştan yazıyor detaylarında kargosu ile 25 tl ye gelicek alsam mı sizce 2 renkte çok hoş ayırt edemedim ikisinede uygun yazlık ayakkabım vs var.sizce almalımıyım?
Eki Görüntüle 370699
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?