BENDE BİRKAÇ GÜN ÖNCE İLK DEFA daybuydaydan alışveriş yaptım sorun olmaz ihşallah
sen daha önce o siteden alışveriş yapmışmıydın
ayy canım yaa inşşlh sorun çıkmaz sende
ben 14 şubatta 2 badi aldım hala tedarik sürecinde dio kaç kere mail attım doğru düzgn cvp yok
ve bi 15 gün öncede 2 parça bişey almıştım teki geldi teki yok 4 gün önce kargooda yazıodu hala gelcek umarım sen sorun yasamazsın
dün ve bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 363918
Eki Görüntüle 363926
Eki Görüntüle 363927
Eki Görüntüle 363929
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın hepiniz:)
EXELON; ben daybuyday 8-9 kez alışveriş yaptım ama hiç sorun yaşamadım,trendyol ve markafoni kadar güvenli hatta diye düşünüyorum,teslim süreleri de çok uzun değil ama butiğe görede değişiyor tabii tedarik süreleri..ama içini ferah tut,sanmıyorum sorun yaşayacağını ,arkadaşın ki bence istinalardan olmalı..
BENDE BİRKAÇ GÜN ÖNCE İLK DEFA daybuydaydan alışveriş yaptım sorun olmaz ihşallah
tozlugiyim yaz googleye canım, öyle bi site (banlanmıyım)
kapıda ödemeli şeysi de var hatta.. Panço bölümünde.
Ay tüm renkleri güzel aslında kırmızı kalpli olanlara da bayıldım :101:
ayy canım yaa inşşlh sorun çıkmaz sende
ben 14 şubatta 2 badi aldım hala tedarik sürecinde dio kaç kere mail attım doğru düzgn cvp yok
ve bi 15 gün öncede 2 parça bişey almıştım teki geldi teki yok 4 gün önce kargooda yazıodu hala gelcek umarım sen sorun yasamazsın
çok hoş canım özellikle rengine bayıldım ben hem bu sene çok moda uzun etekler gömlek de kullanabilirsin yazın bodylerle kullanabilirsin
yhaaaa ben bunları acayip beğeniyorum anlatamam hangi butiiikkkkkkk.
ayy ne tatlı bi renkkk
fiyatı ne canım:)
evet kızlar limangodan bambi butiğinden aldım..20 lira hediye çekim vardı..kargo dahil 17,90 a geldiiii
ya ben bu limangodan hediye çeki falan kazanamıyorum limango kendisi mi verdi bu hediye çekini acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?