bugün aldım paylaşıyım dedim
:1rolleyes:
antalya dann geldiimm işte bunları aldımm
canım tuniğinle gömleğini kaça aldın fiyatlarını yazar mısın rica etsem ?:1hug:a.s.gene ben ..gene ben..
uzun zamandır yoğunluktan ekleyemiyordum hiçbişi..
buyrun bakalım..beğenicek misiniz..
bershka indiriminden ganimetler :) göynekkk
[/IMG]
zaradan hırka..
[/IMG]
tıffny tunik..
[/IMG]
b.köy tınaztepe ayakkabıcılar çarşısında bir dükkandan aldım bunlar..
markası tükan :)
[/IMG]
Lcw Yağmurluk , böyle sümsük görünmüş baya ama üstte çok güzel duruyo , kolları kısaltılabiliyo ve bu sene moda ya hani bebe montolar bunun kesimi de o şekilde..fiyatıda çok uygundu varsa ihtiyacınız en yakındaki lcw ye gidin derim :)başka renkleride vardı sanki..
[/IMG]
zaradan yelek..
[/IMG]
[/IMG]
Bunnrda benım yeni cicilerimmm..
canımmm yaa çok sağollŞenizwhiterose ellerim tşk butonunu aradı valla delikafadulden
bende en çok beyaz olana bayıldım yaa, çok güzel :asigim:
nerden aldın, bana da al :asigim: Şeniz
çok sağolasın canımmmŞenizwhiterose canim cok güzel yenilerin iyi günlerde kullan sirtinda eskisinler ;-))
canım ilk başta görüntü itibariyle pek gözüme çarpmadı ama sonradan bende hem rengine hemde modeline bitttiiimm:asigim:whitrose pembe hırkana balıydım ooyyy kot üstüne ne hoş olur yaa güle güle giy hepsini canım
canım reçetem yaaa fotolar açılmıyomu sendee:çok üzgünüm:ŞenizŞenizbi ben göremedim beyaz gülüm cicilerini :çok üzgünüm:
canım reçetem yaaa fotolar açılmıyomu sendee:çok üzgünüm:ŞenizŞeniz
Ttalım tunı 39,99 ytl tıffny gomlek20 ytl bershkacanım tuniğinle gömleğini kaça aldın fiyatlarını yazar mısın rica etsem ?:1hug:a.s.
Teşekkür ettim cnm..:içelim:ben bunu cok begendmmmm kısss cok güzel güle güle giyy :icecream:
Funnyda nın tarzına bayılıyorum
funnyda aldıkların çok cici a.s.
Nerden buluyon bu kadar parayı kız:roflol:
daha güzelleri snein olsun işallah cnm benim:asigim::1hug:
kıyafete çalışıyom ben resmen bacım aldığım para bunnara gidiyo işte:icecream:
funnyda inanmıyorum gerçekten çanta 15 ytl mi nirden aldıysan hemen çabık söylüyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?