Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
funnyda elibiselerine bittim bacıııııııııııı özellikle mor olana
kaça aldın kıss banada yolla
Whiterose harika şeyler canım güle güle giy
Funnyda canım gene yıkmışsın ortalığı ya süper hepsine bayıldım
[/IMG]![]()
bunu dıyon sanırım canım..
bershkaydı galiba bu..Şeniz
Var cnm var vala ilk fırsatta dal mağazalara kriz mriz diye indirim %70 nerdeyse..funnyda teşekkür ederim evet iyi biliyorum oraları anladım neresi olduğunu bende hep bakırköy de alışveriş yaparım.Yeni aldıklarınıda çok beğendim güle güle kullan.
birde yeni alışveriş yaptığın için sorayım ayakkabı çanta ve kıyafette indirim varmıydı bakırköyde.
Sağolasın bacıma.s.:1hug: Capa city de var bershka ve inidirme girdi çok seçilmeden bir uğra..funnyda be bu bershkayı nasıl keşfedememişim yav.elbise pantolon tarzı çok giyinirim.ama hiç rastlamadım bu mağazaya.yine sana sormuştum da bakırköyde sölemiştin.sen bu resimleri koyunca yine ordanmı acaba diye düşünüyordum bende.pembe dolap favorilerimdensin
he bun diyom bacım kıaça aldın sörmesü ayüp :)))
çok güzel ya güle güle giy hepsini
funnyda nın tarzını begenenlere duyurulurrrrrrr kaydirigubbakcemile
satıyorum&arıyorum da topiği var ve çok güzel cicileri var bakmanızı tavsiye ederimm şakkıdı
![]()
![]()
![]()
işte bende bu kıyafetleri aldım dünnn
funnyda/ coollolita yenileriniz cok güzel ya güle güle giyinin
[/IMG]![]()
Bu sene bu çantalar çok moda..
gg den aldım ve çok ucuza düşürdüm kıslar..
30-60 arası değişiyor fiyatları ben 20 ytl ye aldım..
funnydaa ben bayıldım bu çantalara ama 20ye hiç bulamamıştım. banada bul bi tane ya
bide kararsız kalmıştım kullanışlımı çokmu minik tavsiye edermisin canım ?
cnm geldi bugün kargom , güzel çanta ama çok büyük değil yani içine cüzdan telefon bi iki makyaj eşyası anca koyarsın , fazla sığmaz , örgü olduğu için sarkabilir..
şık bişi ama , gri çizmelerim de var benim , kombin etcem onnarı..
bende şaşırdım zati fiyatına :) nası düştü hayret..bana satan kadına sorarım ama varsa elınde aynısından aynı fıyata satarsa sana da alırız olur mu ?CADIARZU