Pembe Dolap

canımmmm olurrr tabi hatta süper olurr. günlük kullanılmaz ama dikkat çekeceği ve henüz kimsede olmadıgıiçin alınır yani. gri renginimi aldın sen tatlım

mesaj attın satıcıya cvp gelsın yazıcam sana..
bu arada farklı iki renk daha var bak yukluyorum sımdı sıteye..

151707544kx3.jpg
[/IMG]
151250843gz5.jpg
[/IMG]

funnyda sana gelenin fotosunu koyabilirmisin eğer uygunsan. merak ettim,, ayrıca ilk model yani senin alıdgın daha güzel sapı felan.son koyduklarının biraz büyük geldi

funnyda sana gelenin fotosunu koyabilirmisin eğer uygunsan. merak ettim,, ayrıca ilk model yani senin alıdgın daha güzel sapı felan.son koyduklarının biraz büyük geldi

Bendekinin sapıta böyle tatlım ..
akşam yuklerım resım olur mu ? bakarsın ordan begenırsen alırsın..:1hug:

yeliz hepsi çok güzeller güle güle kullan canım.spor ayakkbılarına bayıldım.takıntım varda boyum kısa diye hiç giyemem .az bir beş santim olsa valla süpürcem tüm mağazaları.

yeliz hepsi çok güzeller güle güle kullan canım.spor ayakkbılarına bayıldım.takıntım varda boyum kısa diye hiç giyemem .az bir beş santim olsa valla süpürcem tüm mağazaları.

cnm teşekkür ederim ama bana kalırsa boyum kısa diye bu güzelliklerden vazgeçme?:dance:

Yeliz çok tatlı şeyler almışın.Gülsu senin de eflatun hırkaya bayıldım güle güle giyin

yeliz aldıklarına bayıldım ihtiyacım olan pembe üstünü ve siyah spor ayakkabını çok beğendim. Kaça aldın merak ettimde tabi bu arada iyi günlerde giy.

Back
X