Pembe Dolap

nesini beğenmediniz ki acepppp :78:

ben pek klasik giyinmem zaten biliyorsunuz :1: ona göre yorum almak isterim:17:

tarzını az çok tanıdığım için,kombinlemen biraz kısıtlı olabilir gibime geldi.biraz da kendimce baktım,beyaz etek gözüme pek hoş görünmüyor,ben giymezdim sanırım.büyük konuşmamam gerek tabi:1:
siyah bir gömlekle ya da badyle kombinleyebilirsin ama sanki biraz daha masa başı işe daha çok yakışır gibime geldi.banka,insan kaynakları vb gibi.

kızlar şu eteği yabancı bloglarda sık sık görüyor, beğeniyorum.
şimdi de trendyolda var.alsam mı bilemedim
sanki modası çabuk geçecek ya da herkeste mantar gibi türeyecekmiş gibi bi hissiyata kapıldım:26:

Eki Görüntüle 372157 Eki Görüntüle 372158
ben eteği beğendim, ama kombinlenmesi zor olucak bence de.
günlük hayat için hiç düşünemedim.
2. fotoda çok karmaşık kombinlenmiş, enine çizgili üstle hiç olmamış..zor bir parça :28:

tarzını az çok tanıdığım için,kombinlemen biraz kısıtlı olabilir gibime geldi.biraz da kendimce baktım,beyaz etek gözüme pek hoş görünmüyor,ben giymezdim sanırım.büyük konuşmamam gerek tabi:1:
siyah bir gömlekle ya da badyle kombinleyebilirsin ama sanki biraz daha masa başı işe daha çok yakışır gibime geldi.banka,insan kaynakları vb gibi.

kontess bence çok hoş ama günlük giyim için diilde iş hayatı için daha uygun gibi.
Ama paylaştığın 2. fotoda da günlük giyim için güzel kombinlenmiş.
etek güzel kombinlerim ben dersen düşünme al bence

ben eteği beğendim, ama kombinlenmesi zor olucak bence de.
günlük hayat için hiç düşünemedim.
2. fotoda çok karmaşık kombinlenmiş, enine çizgili üstle hiç olmamış..zor bir parça :28:

hımmmm:26:

fotodaki kombinleme karışık evet, ben düz renk + neon renk bi mini triko ile düşündüydüm:26:

az daha düşüneyim bari:39:

bunlar da ankara ganimetleri :)
kazaklar indirimdeydi.tiffany'den 14.90tl
mont aşk hediyesi :12:
şal 5tl
üdsye yüklenmek gerek dedim biraz taktik öğrenelim :)
inci aral'ı 5tlye aldım 5tane daha var ama aşkta kaldı.
küpeler 3.5tl
çantamı seçerken ellerim ve ayaklarım buz tutuyordu.adam seyyar ve kızı kendi yapıyormuş.gerçek deriden.zaten kokusundan da belli.mükemmel vintage çantalar vardı ama biraz fazla küçüktü.ilk görüşte aşık olduğum çanta bu olduğu için bunu aldım.15 tlden zorla 12.5tlye düşürttük :1:

$Yeni Klasör2.webp $Yeni Klasör1.webp $Yeni Klasör3.webp $Yeni Klasör.webp

sığsın diye fotoğraf boyutlarını küçülttüm.artık tıklayıp da bakarsınız şekerler :)

Son düzenleme:
Kızlar bugün pazardan aldım 25 liraya nasıl sizce.acayip rahat yawww :))

topuklu giyemediğim için bişey diyemeyeceğim :1:
bi de ben çok süslü sevmem.tamam gıcığım kabul ediyorum :)
burun kısmı hoşuma gitti ve de rengi.iyi günlerde kullan canım.

kızlar bugün pazardan aldım 25 liraya nasıl sizce.acayip rahat yawww :))

[url=http://bit.ly/c25mcx] [/url]
[url=http://bit.ly/c25mcx] [/url]
ilk fotoda botlar çok şık duruyor, 2. Resimde açık renk dikişleri hoş durmuyo sanki.. Esas rengi hangisi? Güle güle kullan :)

bunlar da ankara ganimetleri :)
kazaklar indirimdeydi.tiffany'den 14.90tl
mont aşk hediyesi :12:
şal 5tl
üdsye yüklenmek gerek dedim biraz taktik öğrenelim :)
inci aral'ı 5tlye aldım 5tane daha var ama aşkta kaldı.
Küpeler 3.5tl
çantamı seçerken ellerim ve ayaklarım buz tutuyordu.adam seyyar ve kızı kendi yapıyormuş.gerçek deriden.zaten kokusundan da belli.mükemmel vintage çantalar vardı ama biraz fazla küçüktü.ilk görüşte aşık olduğum çanta bu olduğu için bunu aldım.15 tlden zorla 12.5tlye düşürttük :1:

Eki Görüntüle 372656 Eki Görüntüle 372655 Eki Görüntüle 372657 Eki Görüntüle 372654

sığsın diye fotoğraf boyutlarını küçülttüm.artık tıklayıp da bakarsınız şekerler :)
çanta çok cici, güle güle kullan :)))))

bu aralar kozmetik alışverişindeydim :29:

bu ay çok fazla oje aldım, Allah sonumu hayır etsin:27: ayrıntıları kendi topiğimde:16:

bioderma yüz yıkama jeli ve ducray şampuan sipariş ettiğim bir online eczane sitesinden de ürünlere ek olarak bioderma maske, bioderma makyaj temizleyicisi ve çeşitli kupon & moda dergisi vs geldi, çok mutlu oldum:21:

rujumu unutmuşumm

bunun yanında da hediye olarak 3'lü far gelmesi gerekiyordu ama gelmedi,mail attım limango'ya bakalım:19:

Back
X