1 liramı :44::44::44::44::44::44::44:
aynen öyle tatlım çıkolata parası .....................................................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 liramı :44::44::44::44::44::44::44:
gercekten 1 tl nasıl aldın tek num mıydı
kızlar yeni sivri burun bot oladım hemde çok ucuza sadece 1 ytlPazardan aldım orjınal polarıs
tarzım olmadığından beğenmedim ama 1tl olması baya cezbedicigüle güle kullanınn
kızlar şu eteği yabancı bloglarda sık sık görüyor, beğeniyorum.
şimdi de trendyolda var.alsam mı bilemedim
sanki modası çabuk geçecek ya da herkeste mantar gibi türeyecekmiş gibi bi hissiyata kapıldım:26:
Eki Görüntüle 372157 Eki Görüntüle 372158
dikişlerinin beyaz beyaz gözükmesi dışında hoş ayakkabılar hayırlı olsunKızlar bugün pazardan aldım 25 liraya nasıl sizce.acayip rahat yawww :))
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
aa bu hadisede sıklıkla gördüğüm etek ama onun rengi kiremitti siyah beyaz çok klasik duruyor canım ama ben beğeniyorum diğer renklerine de bak istersen hangi butik can söle bende bakiim ... benim de aklımdan çoğu kez geçti bu etek ne yalan söliim... ama kombinleyemem die almadım daha özel yerler için tasarlanmış gibi bi havası war kiremit rengini bol kesim gömleklerle kombinlersek nasıl olur bilemedim ama çok şık bence
dikişlerinin beyaz beyaz gözükmesi dışında hoş ayakkabılar hayırlı olsun
kalemkutu hepiciğiii hayırlı olsun inşallah çantan çoookkk hoş![]()
aaa kontescan ben o oceleri nasıl geçerim yaa tek gözüm kapalı yazıyorum nasıl yorgunum anlatamam ama amma o ocelerden bende istiorum
hayırlı olsun kıs hakkaten bu ay fena oce aldıngüle güle sür can
![]()
başka rengi yoktu, sanırım favori butiğiydi kuşşşş
20 tl çekimle 5 tl ye gelecekti ama caydım çünküüüüüü yarın stradivarius ve bershka geliyormuşçekler lazım olacakk
bir de aynı model düz beyazım varr, sonradan hatırladım
teşekkür ederimmm, ojeler bombaa sorma ama ocağıma da incir ağacı diktiler!![]()
woaawwww stradivarius ve bershka mi face kullanmadığım için ertesi gün ne gelcek bilmiorum(
deme bunu yaa bakmamam lazım(
ya incir ağacı diker tabi aldıkların flormar golden r. falan diil ki senin bir china ya karşılık 9tane flormar alırım![]()
kızlar bu elbise nasıl sizce siyahı 6 tl mal olacak bana.. alsam mı ki?
Eki Görüntüle 373071
bunlarda aynı modelden farklı renkleri.. netten alıntılar..
Eki Görüntüle 373072 Eki Görüntüle 373073
cadılar bayramı vb kostümü gibi bu canımm bence alma:26:
bu aralar kozmetik alışverişindeydim
![]()
bu ay çok fazla oje aldım, Allah sonumu hayır etsinayrıntıları kendi topiğimde
bioderma yüz yıkama jeli ve ducray şampuan sipariş ettiğim bir online eczane sitesinden de ürünlere ek olarak bioderma maske, bioderma makyaj temizleyicisi ve çeşitli kupon & moda dergisi vs geldi, çok mutlu oldum![]()
Eki Görüntüle 373071
Eki Görüntüle 373071
kırmızı olan güzel duruyor ama ,çok kısa elbise niyetine giyemezsin ancak taytla,ama o zaman da bir özelliği kalmaz bence
kontesss ojelerine bayıldımmm bu eczane sitesi hangisi oluyor linkini atar mısın ? güvenilir mi?
bi kaç arkadaşım alışveriş yapmış, güvenilir dediler
ben de denedim şansımı
sorun yaşamadım
2 gün içinde hemen geldi siparişlerim
an be an da durum maili geldi,hazırlanıyor,yola çıkıyor,çıktı vs şeklinde
mesaj atayım özelden