Kızlar nasıl bu elbise kep töreni için aldım. Cüppe lacivert olduğu için açık renk almak istedim. Gündüz olucak kep töreni. Eki Görüntüle 373664
Kızlar nasıl bu elbise kep töreni için aldım. Cüppe lacivert olduğu için açık renk almak istedim. Gündüz olucak kep töreni. Eki Görüntüle 373664
kalemkutu canım dediğini bende düşündüm aslında. iffetin giydiği pantolanlar gibi yüksek bel bol pantalon felan ama inan okdar zor ki beğenmek. Birde üstüne ne yapıcam derdi var pantalonu açık renk bulmam lazım. Bu kolayıma geldi açıkcası altınada dedim düz siyah ayakkabı giyerim tamam hazırımBu arada sana tavsiyem az topuklu yada topuksuz ayakkabı giy törende değilse ayaklar mahvoluyormuş
bi günden bişey olmaz yaaakalemkutu nun yorumunu okudumda benimde boyum uzun inşallah mankenin boyu dedikleri gibidir. Mankenle aynı boyumuz yazılana göre :18:
Boxer oldu baksır
Kalemkutu umarım aklındakini bulabilirsin canım. İçimize sinen törenler geçiririz..
kalemkutu canım dediğini bende düşündüm aslında. iffetin giydiği pantolanlar gibi yüksek bel bol pantalon felan ama inan okdar zor ki beğenmek. Birde üstüne ne yapıcam derdi var pantalonu açık renk bulmam lazım. Bu kolayıma geldi açıkcası altınada dedim düz siyah ayakkabı giyerim tamam hazırımBu arada sana tavsiyem az topuklu yada topuksuz ayakkabı giy törende değilse ayaklar mahvoluyormuş
bu arada kızlar,eğer kot ceket bir yerlerde gözünüze çarparsa bana haber verin olur mu? arıyorum ama istediğim gibi bulamadım zaten sanırım moda olmadığı için de öyle her yerde yok.levi's ta baktım,kendisi 219tl olduğu için koşarak uzaklaştım
şöyle bir nisan ortaları olsun biz yine bir toplanalım fikir alışverişi için.bu arada bu sene benimde kep törenim var ve cüppem lacivertBen daha hiç ne giyerim ne ederim die düşünmedim bana da akıl verdiniz saolun valla kızlar. Ben elbise falan diye düşünüyordum genelde ama dar paça kot falan da olabilir aslında bakalım, allahtan balo yapmıyoruz da orda ne giycem düşüncesi yok bende
ben geçen ay bershka'ya gittiğimde görmüştüm yanılmıyorsam haftaya tekrar bi dolanıcam oraları canım gözüme çarparsa söylerim yine burdan
tatlım bu renk pantolonum var benim,havuç modeli. lacivert,kiremit rengi,siyah,krem,yeşil..bunların hepsiyle kombinledim.hatta ne zaman giysem bakılıyor yabancı gözler tarafından,çok dikkat çekiyor
kesinlikle almalısın hem de dar paça!kesinlikle kaçırma.yazdıysan da göremedim,pantolon ve elbise ne kadar?
ben elbisenin özellikle sırt dekoltesine bayıldım çok çekici duruyor.iyi bir detay olmuş.
tek düşündüren karmaşık desenleri.beni düşündüren sadece o olabilirdi.eğer ki sorun yok diyorsan deseninde,o zaman almalısın.
siyah ince çorapla düşündüm de..[/QUOT
düşüncelerine aynen katılıyorum.pantolonun her rengi bendede mevcut.o pantolonun üstüne siyah kazak giyiyorum.bire pantolunun renginde ve siyahlı karışık şalım var.ayağımada siyah topuklu.miss oluyorr.elbise sende daha uzun olacak emin ol.çünkü bende bir elbise almıştım.kısa diye aldım.bir geldi boyu uzun.diz altı hatta.sonradan baktım mankenin boyu 1.77.e doğal olarak onda kısa duruyor.yani senin elbisende uzun olur.mankenin boy ölçüsü yazıyor ayrıntılarında.
kızlar bu elbise nasıl sizce siyahı 6 tl mal olacak bana.. alsam mı ki?
Eki Görüntüle 373071
bunlarda aynı modelden farklı renkleri.. netten alıntılar..
Eki Görüntüle 373072 Eki Görüntüle 373073
limango garage sale den bunlari aldım bugün 10.99 tl elbise 23.90 çizme
Eki Görüntüle 374053 Eki Görüntüle 374054
limango garage sale den bunlari aldım bugün 10.99 tl elbise 23.90 çizme
Eki Görüntüle 374053 Eki Görüntüle 374054
teşekkürler canımmm
zara markasının mağaza indirimleri bile pahalı oluyor bana,misal indirimli bi ayakkabısı 100tl idi.
o yüzden pazardakilerinden emin olamıyorum, bilmiyorum.zara pek bilmediğim bir marka.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?