Pembe Dolap

Kızlar nasıl bu elbise kep töreni için aldım. Cüppe lacivert olduğu için açık renk almak istedim. Gündüz olucak kep töreni. Eki Görüntüle 373664

şekerim hayırlı olsun öncelikle.benim de bu yıl kep törenim var benim de cübbem lacivert
fakat cübbe hem bol hem de uzun elbise gibi olduğu için,ben etek elbise yerine dar paça renkli bir pantolon giymeyi düşündüm;kiremit,hardal vs gibi.
eğer yakıştığını düşünüyorsan tabiki bi sorun yok.güle güle giy.

kalemkutu canım dediğini bende düşündüm aslında. iffetin giydiği pantolanlar gibi yüksek bel bol pantalon felan ama inan okdar zor ki beğenmek. Birde üstüne ne yapıcam derdi var pantalonu açık renk bulmam lazım. Bu kolayıma geldi açıkcası altınada dedim düz siyah ayakkabı giyerim tamam hazırım Bu arada sana tavsiyem az topuklu yada topuksuz ayakkabı giy törende değilse ayaklar mahvoluyormuş

aynen.yüksek bel olabilir dar paça olabilir.yaşadığın yeri bilmiyorum,mağaza durumunu falan ama bu kombinler hakikaten çok hoş olur.tabi senin tercihin tatlım :)
tavsiyene canlı şahit oldum.bizim tören iki tane.biri genel diğeri bölüm olarak kendi binamızın önünde ve geçen yıl gülmekten öldüm.kızlar resmen mini ötesi ve yaklaşık 15cmlik topuklularla gelmişti çoğu.
merdivenle kurdukları büyük alana çıkılıyor.üşenmedim saydım,inerlerken 20sinden 15i topuklular yüzünden kaydı düştü.bi de yağmur başlamıştı.gerisini sen düşün
benim düşüncem vizelerim bitince memlektime gidip herşeyimi halletmek.bursa ve istanbul'a bi saat memleketim.oralara bakmayı düşünüyorum ben de.
ya yüksek bel pantolonla askılı bir üst ya da bluz ya da dar paça pantolonla kombinleyeceğim bir üst.
buraya da eklerim zaten canım.

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Sevindim güzel yorumlarınıza.

Boyuna kısa dedi benim adam onada dedim baksır tarzı baksırdan biraz daha uzun birşey giyerim rüzgar felan olursa firikik vermemiş olurum

Boxer oldu baksır

Kalemkutu umarım aklındakini bulabilirsin canım. İçimize sinen törenler geçiririz..

bu arada kızlar,eğer kot ceket bir yerlerde gözünüze çarparsa bana haber verin olur mu? arıyorum ama istediğim gibi bulamadım zaten sanırım moda olmadığı için de öyle her yerde yok.levi's ta baktım,kendisi 219tl olduğu için koşarak uzaklaştım

canım bizimde cüppemiz lacivertti
lacivert cüppe ile beyaz gömlek çok yakışıyor pantolonla düşünebilirsin

Kızlar nasıl bu elbise kep töreni için aldım. Cüppe lacivert olduğu için açık renk almak istedim. Gündüz olucak kep töreni. Eki Görüntüle 373664

bu arada bu sene benimde kep törenim var ve cüppem lacivert Ben daha hiç ne giyerim ne ederim die düşünmedim bana da akıl verdiniz saolun valla kızlar. Ben elbise falan diye düşünüyordum genelde ama dar paça kot falan da olabilir aslında bakalım, allahtan balo yapmıyoruz da orda ne giycem düşüncesi yok bende

ben geçen ay bershka'ya gittiğimde görmüştüm yanılmıyorsam haftaya tekrar bi dolanıcam oraları canım gözüme çarparsa söylerim yine burdan

şöyle bir nisan ortaları olsun biz yine bir toplanalım fikir alışverişi için.
bizim mezuniyet balomuz 3 tane oluyor biliyor musun? ama ben sadece yemekli olana gideceğim.canım anneciğim sağolsun,bi sorun çıkmazsa,tasarımcı arkadaşına çizdirdiğim elbiseyi dikecek bana.şimdiden sabırsızlanıyorum burda paylaşmak için.

ben geçen ay bershka'ya gittiğimde görmüştüm yanılmıyorsam haftaya tekrar bi dolanıcam oraları canım gözüme çarparsa söylerim yine burdan

çok teşekkürler tatlım.

teşekkürler canımmm
zara markasının mağaza indirimleri bile pahalı oluyor bana,misal indirimli bi ayakkabısı 100tl idi.
o yüzden pazardakilerinden emin olamıyorum, bilmiyorum.zara pek bilmediğim bir marka.:26:

pazarlardaki zara mango bershka stradivarius tarzı ürünlerinn hiiç biri orijinal değil. dilvin missist tarzı markalar çakma ürün yapıp zara mango etiketi basıp pazara salıyorlar tatlım. pazardan ancak hm veromoda ginatricot tarzı markaların export ürünlerini bulabilirsiniz

almadım barbim çünkü bu 6 tl olan viskon yani penye diğerleri 200-300 tl lik versiyonları kumaşları ve duruşu farklı yani ..

tşk ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…