Pembe Dolap

istanbulu bilemem ama burdakine güveniyorum ben kuzumm
zaten tüm pazar o şekilde değil, sadece 1 pazar sergisi böyle

bugün levis kot montlar vardı çok ucuza ama beden yoktu, ben de 2 tane bluz aldım
koton ve only.
only'de bir defo var ama neon turuncusu ağır bastı, sorun etmedim.
yine de belki haftaya değiştiririm bakalım.

yakın çekim etiket yaptım, sahte mi yani sizce :26:

Koton Orjinal için rahat olsun ama only konusunda bir fikrim yok :)
Koton konusunda eminim çünkü ben hep mağazasından alırım ama pazarda sezondan sonra aynıları oluyo çok uygun fiyata ve kesinlikle orjinaller

Son düzenleme:

Barbie sana sonuna kadar katılıyorum. :)

teşekkürler valla kendimi yalancı gibi hissetmeye başlamıştım.

tatlım ya onu nerden çıkarıyosun Yalancılık felan sen bildiğim kadarıyla pazardan koton un ürünlerini alıyosun genelde
Mantıken düşününce koton zaten çok pahalı bir marka değil misal benim pazarda beğendiğim kotonları 20-25 TL felan oluyo ve koton mağazalarında sezon sonu indirimleri bittikten sonra pazara geliyo
Pazar daki ürünlerin hepsi kötü diye birşey de yok yani çok güzel ürünler çıkabiliyor ama fiyatı da tuzlu oluyo tabi(İşte o nokta da benim gibi insanlar "Oldu canım gider markasını bildiğim bi yerden alırım hemde rahat rahat denerim" diyerek pazarı terkediyo ve aylarca uğramıyo")
Ama barbie ninde dediği gibi zara dır mangodur bunların 5-10 lira olması cidden komik onların hepsi taklit ürünler malesefYa da en azından ben orjinaline hiiiç rastlamadım.

Son düzenleme:

zaraya ben de inanmıyorum ama ne bileyim bi ltb'ye inanıyorum:26:
yine böyle etiketli şortlarını almıştım ltb'nin.
mango'ya da istanbul'da kendi mağazasında 4-10-15 tl lik ürünlerini gördükten sonra inandım

kızlar bende bu tarz markaların zara ve mango dahil adım ve zararnın mağazasından aldığım etiketi ile pazardaki aynı,bu anlamda aldıklarımızın (en azından büyük kısmının) çakma olduğunu düşünmüyorum daha çok ihraç fazlası bence.. çünkü kaliteleri de iyi sünmüyor sarkmıyor kumaş niteliği kesimi vvs mağazadakindan farksız..izmir -bornova cumartesi pazarını bilen arkadaşlar vardır izmir de alanlarda özellikle gider alırım hatta ve sorun yaşamadım hiç ama bazısının etiketleri kesik ,ihraç fazlası yada defolu anlamında o da,yyani dolayısyla benimde gardrobımda yığınla pazardan ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri var mağzadakinle aynı kalitede diyebilirim henüz sorun yaşamadım ki yıllardır alırım da

kumaş kalitesi ve etiket kesilmesi olayı burda da var evet, sadece arada etiketlileri çıkıyor böyle.
(geçen haftalardaki kazakların etiketi yoktu mesela, başta sadece H kalmıştı, ordan tahminledim H & M diye.)
lafın üzerine denk geldi diye etiketini çektim bu defa, yoksa çekmem hiç.

sen neden benim eklediklerime yorum yazmıyorsun kız beğenmedin miiiii

Son düzenleme:

görmedim kız yeni mi ekledin ,bakim hemen,beğenmediğim nadir çıkıyor senin aldıklarından,ayıp ettin:13:

görmedim kız yeni mi ekledin ,bakim hemen,beğenmediğim nadir çıkıyor senin aldıklarından,ayıp ettin:13:

kontess şimdi hatırladım bakınca
resimler bende bozuk çıkıyor,turuncu ekru çizgili ve krem dantelli bişi var ama 2 cm görünüyor sadece üsten alt taraf ta yok görüntü bende
güle güle kullan ,üzerinde paralansın canım

turuncu-gri ilki.

diğeri de çookkk uçuk bir sarı, ne sarısı derler ona bilemedim.

alt taraflarını çekmedim

sağolasın kuzummm

kızlar şu ayakkabıya bayıldım ama çanta faktörü beni düşündürüyor.
ne gibi çanta olur ki buna?

bi de bu var, bunda çanta asla sorun olmaz ama açık rengi de adnan şenses tarzı durmamış mı :26: ve krem renk yazlık pantollarla çok bayık durmaz mı?

modeller güzel ama taban renkleri cok alakasız canım
bende bu modellerden siyah ve krem almayı düşünüyorum ama tabanları farklı olanları tercih etmem

modeller güzel ama taban renkleri cok alakasız canım
bende bu modellerden siyah ve krem almayı düşünüyorum ama tabanları farklı olanları tercih etmem

canım orjinalliği tabanda zaten, dediğin gibilerinden bende var. bu ayrıca olacak.

ben beğendim beğenmesine, kombin vs sorun asla olmaz ama işte sorum başka bir şey

kontes bence krem olan ı kullanman çok daha kolay + çok daha asil ve şık duruyor. bence krem..
özellikle yeşil tonu ile uyumu süper durmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…