- 20 Kasım 2010
- 5.112
- 10.482
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu ayakkabılara bayılıyorum geçen de başka bi arkadaşalmıştı onada söylemiştim harika :) güle güle kullan emi :)
canım şu ayakkabılara bayılıyorum geçen de başka bi arkadaşalmıştı onada söylemiştim harika :) güle güle kullan emi :)
Ojelere gelince ilki bende de var bayılarak kullanıyorumdiğerleride çokça şeker özellikle lilaaa
![]()
ojelerin ikisinden ben de sipariş ettim, bekliyorum
güle güle kullan canımmm![]()
saol canımcımhangilerini aldın
seninkiler de hayırlı olsun inşallah
:119: :119: :124: :124:
ama limangonun hem kargosu fazla hem geç geliyor![]()
markafoniden aldığım ilk ürün....uzun zamandır bakıyordum almaya karar veremiyordum....kontesin peluş battaniyesinden esinlenerek aldım...Eki Görüntüle 376115 umarım güzel çıkar....
iyiki de almışsın.çok şık duruyor.güle güle kullan.![]()
markafoniden aldığım ilk ürün....uzun zamandır bakıyordum almaya karar veremiyordum....kontesin peluş battaniyesinden esinlenerek aldım...Eki Görüntüle 376115 umarım güzel çıkar....
balayı için nasıl kızlar alıyım diyorum ama iç çamaşırısorun olurmu nasıl giymek lazım bunabelli olmaması için:26: çekimle 7 tl ye gelcek de tel bulmam lazım
![]()
![]()
tatlım öncelikle hayırlı olsun.
bence yaz için çok tatlı bir elbise.bu tarz elbiseler sütyensiz de kullanılıyor fakat ben rahat edemediğim için tercih etmiyorum.
oldukça farklı şekilde sütyen modelleri mevcut.
mesela;
Eki Görüntüle 376651
ben de mezuniyetim için sırtı tamamen açık elbise giyeceğim bu tarz bir sütyen almayı planlıyorum.Eki Görüntüle 376656
umarım bulabilirsin rahatça![]()