Pembe Dolap

kotonun sitesinde bulunan 50tl'lik şu bluzü ;

pazardan 10tl'ye aldım bugün :52::52::52::52::52:

fotolar en kısa zamandaaaa

Son düzenleme:
kırmızımsıları aldımm:1:
özellikle alttaki simliyi çok gördüm bloglarda, aşık oldumm
cg'nin ojelerinden biri ile aynı

evet etev aynen bende china glazeye benzediğini okudum bloglarda hoşlaştım aldım :)))

markafoniden aldığım ilk ürün....uzun zamandır bakıyordum almaya karar veremiyordum....kontesin peluş battaniyesinden esinlenerek aldım...Eki Görüntüle 376115 umarım güzel çıkar....

aldıklarının hepsi hayırlı olsun inşallah :nazar:

kotonun sitesinde bulunan 50tl'lik şu bluzü ;

çok hoşmuş kontescan hayırlı olsun :16:

pazardan 10tl'ye aldım bugün :52::52::52::52::52:

fotolar en kısa zamandaaaa

Üf ya işyerinde giyecek takım elbise içine bişey olarak ihtiyacım vardı, gezerken bunu buldum. Hafif de uzun olup kalçamı örtünce çok sevinmiştim ama aklım da pazarda kalmamıştı değil hani. Çünkü bu hafta pazar çok bereketliydi ama arkadaşlarımın sıkılganlığı yüzünden hiçbişeye bakamadan çıktım ve eminim kesin bu bluz de vardır pazarda:( Üff.

Üf ya işyerinde giyecek takım elbise içine bişey olarak ihtiyacım vardı, gezerken bunu buldum. Hafif de uzun olup kalçamı örtünce çok sevinmiştim ama aklım da pazarda kalmamıştı değil hani. Çünkü bu hafta pazar çok bereketliydi ama arkadaşlarımın sıkılganlığı yüzünden hiçbişeye bakamadan çıktım ve eminim kesin bu bluz de vardır pazarda:( Üff.

kızz madem pazarda olabileceğini düşünüyordun neden 50tl baydın bunaa :30: normal şartlarda bile incecik şeye verilir mi o kadar para :26: şahsen ben asla vermezdim:53:

kızz madem pazarda olabileceğini düşünüyordun neden 50tl baydın bunaa :30: normal şartlarda bile incecik şeye verilir mi o kadar para :26: şahsen ben asla vermezdim:53:

Ne bileyim işte hem pazarda olduğundan emin olamadım, hem de bu tür yakası kapalı ve uzun tunik çok zor buluyorum. Bitmesin diye aldım hemen, gerçi bonus kartta biriken puanlarımı düşünce 13 liraya gelmiş oldu ama olsun, sonuçta o bonuslarımı başka bişeye kullanabilirdim :25:

Neyse henüz etiketini çıkarmadım, haftasonu pazara bakayım, bulursam bunu verir kotondan başka bişey alırım artıkın:(

Ne bileyim işte hem pazarda olduğundan emin olamadım, hem de bu tür yakası kapalı ve uzun tunik çok zor buluyorum. Bitmesin diye aldım hemen, gerçi bonus kartta biriken puanlarımı düşünce 13 liraya gelmiş oldu ama olsun, sonuçta o bonuslarımı başka bişeye kullanabilirdim :25:

Neyse henüz etiketini çıkarmadım, haftasonu pazara bakayım, bulursam bunu verir kotondan başka bişey alırım artıkın:(

inş bulursun da iade edersin elindekini:26::31:

çok hoşmuş kontescan hayırlı olsun :16:

Son düzenleme:

bu bahsi olan bluz

bu da diğer koton bluz, önü kumaş arkası şifon, bordo-siyah. ayıla bayıla aldımmm :52::52: bu da 10 tl

etek next
eteğin rengi koyu bir lacivert ve kendinden beyaz ince desenleri var, çizgi şeklinde. değişik bi şey. 2. fotoda biraz belirgin olmuş...

bu bahsi olan bluz

bu da diğer koton bluz, önü kumaş arkası şifon, bordo-siyah. ayıla bayıla aldımmm :52::52: bu da 10 tl

etek next
eteğin rengi koyu bir lacivert ve kendinden beyaz ince desenleri var, çizgi şeklinde. değişik bi şey. 2. fotoda biraz belirgin olmuş...

Güle güle kullan, ben de istiyorum mutlaka bulmalıyım :) Bahsi geçen bluz, penye mi nasıl kumaşı? Resimden penye gibi görünüyor da?

Benimki penye değil de ondan sordum, demek ki iki farklı kumaşı var. Benim aldığım daha katı ve gıcır gıcır bir kumaş, parlağımsı ipeğimsi gibi. Ne varsa pazarlarda var Kotonu boykot edicem ucuzlatsın fiyatlarını!

Benimki penye değil de ondan sordum, demek ki iki farklı kumaşı var. Benim aldığım daha katı ve gıcır gıcır bir kumaş, parlağımsı ipeğimsi gibi. Ne varsa pazarlarda var Kotonu boykot edicem ucuzlatsın fiyatlarını!

hımmm onu bilemem, gayet yumuş ve dökümlü benimki canımm, giydiğimde de eklerim inş ama tabi bu gidişle 2 ayı bulucak gibi yazın gelmesi:26:

sen de eklesene merak ettim çokkk

Son düzenleme:
hımmm onu bilemem, gayet yumuş ve dökümlü benimki canımm, giydiğimde de eklerim inş ama tabi bu gidişle 2 ayı bulucak gibi yazın gelmesi:26:

sen de eklesene merak ettim çokkk

Hafıza kartımı bilgisayarım tanımadığı için telefonumla çektim, çok net değil ama daha kalın olduğu belli oluyor sanırım. Bu iç göstermiyor ve kendiliğinden parlağımsı.

Eklentiler

• $IMAG0717.webp
    $IMAG0717.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMAG0719.webp
    $IMAG0719.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 53
bluzlar çok güzel ama atletsiz de giyilmezler, atlet de belli olur görünür..
ben de atletin görünmesine sinir olurum..
bu fotolardaki kadar ince mi kumaşları ?

ilkini atletsiz giyebilirim, ten rengi çamaşır o kadar belli olmaz + estetik durur.

arkası şifon olanın asıl olayı şu şekilde;

ama bu kadar iddalı giyemem:31:

ya arkası şeffaf bir sütyen tercih edilir ya da şık bir atlet olabilirr diye düşündümm

Hafıza kartımı bilgisayarım tanımadığı için telefonumla çektim, çok net değil ama daha kalın olduğu belli oluyor sanırım. Bu iç göstermiyor ve kendiliğinden parlağımsı.

sanki seninki gül kuru renkte ya da ışıktan öyle çıkmışş

amann her neyse ince kalın pahalı ucuz, güle güle kullanak canımm:29::7::52:

üstünüzde görmeden nasıl alabiliyorsunuz?bana çok ilginç geliyor.gidin geze geze alışveriş yapın.hem zevkli hem de açılmış olursunuz biraz.

Back
X